Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/05/2010 - 22:56

Ωραιος ο saurik..Καλλιτεχνης μεγαλος,παλικάρι απ'τα λίγα !

Και ετοιμαζόμουν να το κανω χειροκινητα και ειδα ενα ποστ του Παρη και λεω,λες ? ??
Μπηκα κ οντως ειχε ανοιξει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 16/05/2010 - 23:06

Ωραιος ο saurik..Καλλιτεχνης μεγαλος,παλικάρι απ'τα λίγα !

να φανταστεις οτι επειδη ειχα, πριν την καταλαθος αναβαθμιση σε 3.1.3, ηδη jailbrake την 3.1.2
χωρις να πατησω τιποτα μου εβγαλε τωρα που το ελεγξα οτι εχω SHSH αρχεια και για τις δυο εκδοσεις απο μονο του ;) ;)

#288   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.777 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/05/2010 - 00:15

Ναι ετσι γινεται.Πατωντας το μια φορα μετα αποθηκευει ολες τις εκδοσεις λογισμικου μετα ειτε κανεις ειτε οχι jb.

#289   nikosflht

nikosflht

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 14:21

φιλε paris1986 κατ'αρχην ευχαριστω για τον οδηγο που εχεις ανεβασει,αν και πρωταρης τα καταφερα ολα.εχω ομως δυο θεματακια.το πρωτο ειναι πως οταν πλεον ανοιγω το app store που ηταν εγκατεστημενο στο iphone,ανοιγει αλλα δεν ειναι οπως ηταν συγχρονισμενο με τα ελληνικα δεδομενα.παραδειγμα,τις τιμες πλεον τις εχει σε δολλαρια και οχι σε ευρω.δεν ειναι προβλημα η τιμη αλλα οταν ας πουμε ψαχνω μια εφαρμογη για ελλαδα οπως gps βγαζει για αμερικη αργεντινη και αλλες τετοιες χωρες.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?πριν στειλω αυτο το μηνυμα διαβασα πολυ να μην ενοχλησω αλλα δεν βρικα κατι.ισως μου ξεφευγει.
το δευτερο ειναι πως στην εφαρμογη που εχεις προτηνει και την εβαλα για 160 χαρακτηρες σε sms ακολουθω κατα λεξη τον αδηγο και τζιφος.το κανει μονο για αγγλικους χαρακτηρες και οχι στα ελληνικα.οταν δε το κανει στα ελληνικα μετα απο μερικες ρυθμισεις που πειραματιστικα δεχετε τους 160 χαρακτηρες στα ελληνικα αλλα δεν βρισκει τις επαφες οταν πληκτρολογω το ονομα.και γραφει μονο κεφαλαια στην αναζητηση των επαφων.κατι και για αυτο που πρεπει να κανω?
συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα αλλα ευχομαι να ημουν κατανοητος στα προβληματα που σου περιεγραψα.
και παλι ευχαριστω για τον χρονο σου.περιμενω τυχων λυσεις σου!!!!!

#290   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.777 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/05/2010 - 14:47

Σου βγάζει σε δολλαριο την τιμή για τον λόγο του ότι δεν έχεις βάλει κάποιον λογαριασμό και έχει πάρει αυτόματα το κινητό σου το αμερικανικό AppStore.Για τα μηνύματα χρειάζεται να κανείς κάποια επιπλέον ρύθμιση φίλε μου η οποία αναγράφεται στο υπάρχον topic(νομίζω δυο σελίδες πριν) και η λύση υπάρχει ακόμα στην ενότητα ερωτήσεις και απαντήσεις στο θέμα με ονομασία iKeyx 160SMS keyboard.Στα λέω τώρα έτσι ''προχειρα'' γιατί γράφω από το iPhone.

#291   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 15:05

Οσο αφορά το ελληνικό AppStore θα πρέπει να πας settings -general-international και να το βάλεις στα Ελληνικά .. Έτσι θα δεις το gr AppStore και να κανείς log in με το account σου..

#292   nikosflht

nikosflht

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 15:34

οκ παιδια ευχαριστω εφτιαξα το appstore αλλα το θεμα με τους ελληνικους χαρακτηρες βλεπω πως λειτουργει μονο με κεφαλαια και δεν βολευει στο να βρισκουμε τις επαφες.ευχαριστω παντως.υπαρχει λογος να το διαγραψω σαν εφαπμογη και αν ναι πως γινετε αυτο?επειδη δεν μπορω να το βρω που ειναι.

#293   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 15:41

οκ παιδια ευχαριστω εφτιαξα το appstore αλλα το θεμα με τους ελληνικους χαρακτηρες βλεπω πως λειτουργει μονο με κεφαλαια και δεν βολευει στο να βρισκουμε τις επαφες.ευχαριστω παντως.υπαρχει λογος να το διαγραψω σαν εφαπμογη και αν ναι πως γινετε αυτο?επειδη δεν μπορω να το βρω που ειναι.

κατέβασε το cydelete από cydia και θα διαγράφονται όπως του AppStore.. Από το x να ξέρεις δεν έχει εικονίδιο η εφαρμογή..

#294   nikosflht

nikosflht

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 15:59

το εχω κατεβασει και το κανω οποτε χρειαζετε.τωρα ομως που δεν εχει εικονηδιο η εφαρμογη??????τι κανουμε?

#295   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 16:07

το εχω κατεβασει και το κανω οποτε χρειαζετε.τωρα ομως που δεν εχει εικονηδιο η εφαρμογη??????τι κανουμε?

πηγαινε στο cydia.. sources manage - package - modify - remove.. και θα κανει απεγκατασταση

#296   nikosflht

nikosflht

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 16:22

ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια.ολα οκ πλεον!

#297   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 16:32

ρε παιδια να ρωτησω θυμαμαι οτι δεν πατησα το make my life easier μετα το JB...
παρολα αυτα μου βγαζει το μνμ this device has SHSHs on file... et

πως γενεν αυτο? παιζει να το ανεβασε καποιο απο τα προγραμματα που χρησιμοποιησα για να παρω manual backup SHSH?

#298   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 17/05/2010 - 17:34

να φανταστεις οτι επειδη ειχα, πριν την καταλαθος αναβαθμιση σε 3.1.3, ηδη jailbrake την 3.1.2
χωρις να πατησω τιποτα μου εβγαλε τωρα που το ελεγξα οτι εχω SHSH αρχεια και για τις δυο εκδοσεις απο μονο του ;) ;)

Ναι ετσι γινεται.Πατωντας το μια φορα μετα αποθηκευει ολες τις εκδοσεις λογισμικου μετα ειτε κανεις ειτε οχι jb.

αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου φιλε μου ειχα και εγω την απορια και οπως παντα ο παρης ειχε την απαντηση

#299   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 13:46

ρε παιδια να ρωτησω θυμαμαι οτι δεν πατησα το make my life easier μετα το JB...
παρολα αυτα μου βγαζει το μνμ this device has SHSHs on file... et

πως γενεν αυτο? παιζει να το ανεβασε καποιο απο τα προγραμματα που χρησιμοποιησα για να παρω manual backup SHSH?

ΔΕΝ Το θυμασαι αλλα μαλλον το πατησες..Εγω απο την στιγμη που το πατησα μου εβγαλε το συγκεκριμενο μηνυμα.

υγ:πως γενεν αυτο?? = ογκουνσοτο??
χαχαχ

#300   Tezas

Tezas

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:31

Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά.

1)OpenSSH: SSH client μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία του iPhone με τον H/Y (με την προϋπόθεση ότι οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi).
Προσοχή: Αν δεν εγκαταστήσετε το SSH ΔΕΝ θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του iPhone!
2)MobileTerminal: Ένα Terminal για το iPhone!
3)iFile:Μπορείτε μέσα από το κινητό να δείτε το root της συσκευής σας.
4)Sbsettings: http://www.iphonehel...ρήγορος-οδηγός/
5)AppSync for OS 3.1:Με αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε 3RD Party εφαρμογες/παιχνιδια.
6)iPhoneDelivery:Αναφορα παράδοσης
7)iKeyX SMS160 keyboard:Πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες στα μηνύματα.
8)Winterboard:Για να μπορείτε να βάζετε θέματα στο κινητό σας.
9)SMSHelper:Μπορείτε να βλέπετε τους χαρακτήρες των μηνυμάτων που έχετε γράψει.
10)ΜultiFl0w+Backgrounder:Μπορείτε να έχετε multitask των εφαρμογών σας.(Υπάρχουν και άλλα,αυτά προτείνω εγώ γιατί με έχουν βολέψει)
11)ΜobileLog:Διαχείριση κλήσεων.
12)QuickLock:Μπορείτε να κλειδώνετε το κινητό σας χωρίς να πατάτε το power button.

Κάποια από τα παραπάνω χρειάζονται και ρυθμίσεις για να δουλέψουν.

Για οποιαδήποτε απορία δεν έχετε παρά να ρωτήσετε σε αύτο το topic.Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος ο οδηγός.

Καλησπερα σε Ολους! Ναι ειμαι noob... Πως τα βαζουμε αυτα τα πακετα.... :unsure:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες