Οδηγός Cydia για νέους χρήστες
Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:34
Ad
Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:37
Εφοσον εχεις το Cydia στην συσκευή σου μπες μέσα και ακολούθησε ότι δείχνει η εικόνα παρακάτω.
Τις εβαλα τις 5 url που εδωσε ο Παρης...
Τωρα τι?
Ολα οκ?
Τι καταφερα να κανω με αυτο που εκανα?
(Ρωτηστε με για Kick box / ρωτηστε με για γυμν. και διατροφες να σας απαντησω τα παντα! Μην με ρωτησετε για κινητο θα σας απαντησω "Τι ωρα ειναι"...)
Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:43
Ωραιο το υστερογραφο σου...χα χα χα
Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:44
Δημοσίευση 20/05/2010 - 17:48
Ενας admin να μου κανει πμ που εχετε "Εκτος Θεματος" να ποσταρω
(συγνωμη αν με την λεξη "τσοντα" παρεξηγηθηκε καποιος)
Τελευταία επεξεργασία από: Tezas, 20/05/2010 - 17:49
Δημοσίευση 20/05/2010 - 20:04
ΔΕΝ Το θυμασαι αλλα μαλλον το πατησες..Εγω απο την στιγμη που το πατησα μου εβγαλε το συγκεκριμενο μηνυμα.
υγ:πως γενεν αυτο?? = ογκουνσοτο??
χαχαχ
ναι ναι ογκουνσοτο! η απολυτη απογνωση!!
τελικα λυθηκε το μυστηριο. δεν το πατησα ποτε. ηταν μονιμως κατω ο server κ με αναβαθμιση του cydia το εκανε μονο του. πλεον γινεται αυτοματιξ!
Δημοσίευση 21/05/2010 - 02:22
σορρυ νεος και εγω ολο αποριεςΔεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη φιλε μου.Εφοσον εγκαταστησεις το πακετο που σου ειπα πριν κανε αυτα:
Ρυθμισεις και θα βρεις εκει που λεει iKeyX μετα Mix and Match/make/και στο Layout βαζεις Ελληνικα SMSKISS στο Input manager βαζεις Greek (Greece) και στο name βαλε οτι θες.μετα πηγαινε στο general/Keyboard/International Keyboards/και θα βρεις καπου που θα λεει iKeyx κατι και επελεξε το.
ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα δεν τα καταφερα.βαζω ελληνικα αλλα οταν παω στο general/Keyboard/International Keyboards δεν βρισκω τιποτα
αναγκαστικα γτρναω στο iKeyX μετα Mix and Match/make/και στο Layout και βλεπω οτι εχει μεινει αγγλικα
πρεπει να βρω ακριβως την επιλογη SMSKISS ?
εμενα μονο greek εχει
Δημοσίευση 21/05/2010 - 02:33
σορρυ αλλα ουτε εμενα λειτουργει η αναφοραΤην εγκαθιστας και πας μηνυματα και τσεκαρεις τα δυο τελευταια tab να ειναι στο flash και στο normal.Υπαρχει εφαρμογη για την διαχειριση κλησεων και λεγεται MobileLog.
οι οδηγιες που δινεις αφορα το iphone delivery?δεν βλεπω κατι τετοιο.
ευχαριστω παντως ολους σας για την τεραστια βοηθεια
εχω δουλεια ακομα ομως
ειμαι και λιγοσ στοκος
Δημοσίευση 21/05/2010 - 11:36
Θα πας ρυθμισεις/γενικα/Πληκτρολογια/Διεθνη πληκτρολογια και θα επιλεξεις να εχεις Αγγλικα,Ελληνικα και το ikeyx xxxxx που σου βγαζει.Μετα στα μηνυματα για να αλλαζεις πληκτρολογιο θα πατας το σημα με την γη.σορρυ νεος και εγω ολο αποριες
ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα δεν τα καταφερα.βαζω ελληνικα αλλα οταν παω στο general/Keyboard/International Keyboards δεν βρισκω τιποτα
αναγκαστικα γτρναω στο iKeyX μετα Mix and Match/make/και στο Layout και βλεπω οτι εχει μεινει αγγλικα
πρεπει να βρω ακριβως την επιλογη SMSKISS ?
εμενα μονο greek εχει
Θα πας ρυθμισεις/μηνυματα και θα επιλεξεις τα δυο προτελευταια να ειναι στο on...σορρυ αλλα ουτε εμενα λειτουργει η αναφορα
οι οδηγιες που δινεις αφορα το iphone delivery?δεν βλεπω κατι τετοιο.
ευχαριστω παντως ολους σας για την τεραστια βοηθεια
εχω δουλεια ακομα ομως
ειμαι και λιγοσ στοκος
Δημοσίευση 21/05/2010 - 14:34
αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν εμφανιζει πληκτρολογιο ikeyxΘα πας ρυθμισεις/γενικα/Πληκτρολογια/Διεθνη πληκτρολογια και θα επιλεξεις να εχεις Αγγλικα,Ελληνικα και το ikeyx xxxxx που σου βγαζει.Μετα στα μηνυματα για να αλλαζεις πληκτρολογιο θα πατας το σημα με την γη.
Θα πας ρυθμισεις/μηνυματα και θα επιλεξεις τα δυο προτελευταια να ειναι στο on...
στο ρυθμισεις/μηνυματα εχει 4 επιλογες
show preview
repeat alert
mms messaging
show subject field
ολα on
εχω wind και ειναι στα αγγλικα. παιζει κανα ρολο?
Δημοσίευση 21/05/2010 - 14:39
Δημοσίευση 21/05/2010 - 16:01
Λόγω των πολλών απαιτήσεων που υπήρξαν από νέους χρήστες για το πως και τι θα κάνουν μέτα την εγκατάσταση του Cydia αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό με τα πακέτα και τα repo που χρειάζονται έτσι ώστε να βάλετε αυτά τα οποία δεν προσφέρει η συσκευή απο μόνη της.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.
1)Ανοίγουμε το Cydia.
2)Θα μας εμφανιστεί αυτή η σελίδα.
3)Πάμε τώρα στο manage.
4)Θα μας εμφανιστεί αυτή η σελίδα και εμείς θα πάμε στο sources.
5)Mετά πάμε πάνω δεξιά στο edit και μετά στο add και θα προσθέσουμε ένα ένα τα repo που θα βρείτε πιο κάτω.
Tα repo που πρέπει να βάλετε.
1)cydia.hackulo.us/
2)cydia.xsellize.com/
3)sinfuliphonerepo.com/
4)iphonedelivery.advinux.fr/cydia/
5)ftp4u.gr/iphone/apt3/
Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά.
1)OpenSSH: SSH client μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία του iPhone με τον H/Y (με την προϋπόθεση ότι οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi).
Προσοχή: Αν δεν εγκαταστήσετε το SSH ΔΕΝ θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του iPhone!
2)MobileTerminal: Ένα Terminal για το iPhone!
3)iFile:Μπορείτε μέσα από το κινητό να δείτε το root της συσκευής σας.
4)Sbsettings: http://www.iphonehel...ρήγορος-οδηγός/
5)AppSync for OS 3.1:Με αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε 3RD Party εφαρμογες/παιχνιδια.
6)iPhoneDelivery:Αναφορα παράδοσης
7)iKeyX SMS160 keyboard:Πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες στα μηνύματα.
8)Winterboard:Για να μπορείτε να βάζετε θέματα στο κινητό σας.
9)SMSHelper:Μπορείτε να βλέπετε τους χαρακτήρες των μηνυμάτων που έχετε γράψει.
10)ΜultiFl0w+Backgrounder:Μπορείτε να έχετε multitask των εφαρμογών σας.(Υπάρχουν και άλλα,αυτά προτείνω εγώ γιατί με έχουν βολέψει)
11)ΜobileLog:Διαχείριση κλήσεων.
12)QuickLock:Μπορείτε να κλειδώνετε το κινητό σας χωρίς να πατάτε το power button.
Κάποια από τα παραπάνω χρειάζονται και ρυθμίσεις για να δουλέψουν.
Για οποιαδήποτε απορία δεν έχετε παρά να ρωτήσετε σε αύτο το topic.Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος ο οδηγός.
Το cydia απο που το κατεβαζουμε
Ειναι και για ipod touch???
Τι κανει
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 21/05/2010 - 16:09
Greeklish to Greek.
Δημοσίευση 21/05/2010 - 16:05
Δημοσίευση 21/05/2010 - 17:51
εγκατεστησα το ikeyx απο Bigboss.επιτελους εμφανιστηκε το πληκτρολογιο που εφτιαχνα απο το mix match. επιλεγω το δικο μου πληκτρολογιο και US αλλα παραμενει 60 χαρακτηρες με ελληνικα και 160 αγγλικαΡυθμισεις εαν πας κατω-κατω δεν βλεπεις καπου να εχει ενα tab που να λεει iKeyX?Eαν ναι πας και το φτιαχνεις ετσι οπως σου ειπα παραπανω και μετα το επιλεγεις.Το iphonedelivery απο ποιο repo το εβαλες?
οσο για το iphonedelivery απο το xsellize
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες