Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Please log in to reply
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 07/06/2010 - 18:33

Παιδιά έχω ένα θεματάκι έαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ...
Μόλις έκανα backup το iphone μου.Όλα Οκ,έβαλα και την 3.1.3,έκανα και jailbreak,όλα μια χαρά μέχρι εδώ.
Ακολούθησα τις οδηγίες του topic και τα έχω εγκαταστήσει όλα,το θέμα είναι ότι δεν τα βλέπω πουθένα στο sprinboard μου,ούτε καν τα παιχνίδια μου απο το store Που πέρασα μόλις.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ

Δεν εχουν ολα εικονιδιο γι'αυτο και δεν τα βλεπεις φιλε μου.Απο την αναζητηση βρισκεις αυτα που εχεις περασει με συγχρονισμο?

Επίσης ξέχασα να αναφέρω,όταν φορτώνει το cydia μου λέει ότι δεν βρήκε κάποια repo,όπως το beyouriphone,και το multiflow όταν προσπαθώ να το κατέβασω μου λέει file not found... :/

Το repo που εχεις βαλει δεν ισχυει πλεον και γι'αυτο σου βγαζει error.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   giannaras

giannaras

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2010 - 22:35

Δεν εχουν ολα εικονιδιο γι'αυτο και δεν τα βλεπεις φιλε μου.Απο την αναζητηση βρισκεις αυτα που εχεις περασει με συγχρονισμο?

Το repo που εχεις βαλει δεν ισχυει πλεον και γι'αυτο σου βγαζει error.

Για τα παιχνίδια οκ,βρήκα την λύση.Με το που έβαλα πάλι το categories ήταν στο Option hidden.για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...πως έγινε αυτό.αφού εκανα Update σε 3.1.3 δεν σβήνει τα παλιά αρχεία?
Γιατί δεν εγκαταστάθηκαν τώρα όσα κατέβασα? :/

#423   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2010 - 22:38

Απο που τα κατεβασες?Τα περασες με συγχρονισμο?Το AppSync το εχεις περασει στο κινητο σου?

#424   giannaras

giannaras

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2010 - 22:58

Απο που τα κατεβασες?Τα περασες με συγχρονισμο?Το AppSync το εχεις περασει στο κινητο σου?

Τα κατέβασα και πέρασαν όπως κάνω πάντα απο cydia.Τα μισά μπήκαν κανονικά και τα άλλα μισά όχι...Για το appsync δεν ήξερα ποιο να βάλω γιατί βρίσκω μόνο μέχρι για 3.1.2
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?το beyouriphone repo εφ'όσον δεν το έβαλα τώρα στο fresh install του 3.1.3 στο cydia,πώς μου βγάζει ότι δεν υπάρχει κλπ κλπ όταν φορτώνει το cydia...είναι λες κ έχουν μείνει κατάλοιπα από την προηγούμενη version..:/

#425   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2010 - 23:15

Βαλε το AppSync OS 3.1 φιλε μου.Οι εφαρμογες ειναι σπασμενες που θες να περασεις?Εαν ναι μπορει πολυ απλα να μην εχουν σπασει καλα και γι'αυτο να μην τις βλεπεις στο κινητο σου.

#426   giannaras

giannaras

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 01:19

Βαλε το AppSync OS 3.1 φιλε μου.Οι εφαρμογες ειναι σπασμενες που θες να περασεις?Εαν ναι μπορει πολυ απλα να μην εχουν σπασει καλα και γι'αυτο να μην τις βλεπεις στο κινητο σου.

Στο cydia μου λέει " wasnt able to locate the file " για το 3.1

#427   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 10:09

Απο ποιο repo πας να το περασεις?Μηπως ηδη το εχεις βαλει?Πηγαινε στο manage/packages και δες αν το εχεις.

#428   tolis021

tolis021

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 12:54

πρωτα απο ολα ευχαριστω για την βοηθεια σας που ειναι τεραστια μεχρι τωρα
χθες μου ηρθε ο λογ/σμος και ειχα 17 ευρω ιντερνετ
μπορειτε να μου πειτε απο που θα μπορουσα να χρεωθω π.χ οταν παιζω παιχνιδια και αυτο με ρωταει να συνδεθει?
πως να το απενεργοποιησω ωστε να μην μπαινει ποτε?
υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το nodata στα windows?

#429   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 12:59

Στο sbsettings έχει ένα μαγικό toggle που λέγεται data.Εαν είναι ανοιχτό αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ΚΑΜΙΑ να μπεις στο Ίντερνετ.Εάν πάλι δεν το έχεις,πήγαινε στο more/set toggles και βάλε το να είναι στο on.

#430   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 13:00

μπορεις να μπεις στο sbsettings και να απενεργοποιησεις τα data.. ετσι δεν θα συνδεεται ποτε εαν δεν το θελεις.. :)

#431   tolis021

tolis021

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 15:30

Στο sbsettings έχει ένα μαγικό toggle που λέγεται data.Εαν είναι ανοιχτό αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ΚΑΜΙΑ να μπεις στο Ίντερνετ.Εάν πάλι δεν το έχεις,πήγαινε στο more/set toggles και βάλε το να είναι στο on.

ειναι στο off ειναι οκ?
αν και νομιζω οτι εκει ηταν και πριν

Τελευταία επεξεργασία από: tolis021, 08/06/2010 - 15:33.

#432   tolis021

tolis021

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 15:34

ειναι στο off ειναι οκ?
αν και νομιζω οτι εκει ηταν και πριν

το εχω σωστα?

Attached Files

#433   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 15:36

εφοσον κατεβασεις απο cydia τα sbsettings,θα κανεις μια επαννεκινηση,στη συνεχεια θα συρεις το δαχτυλο σου στο υψος της ωρας προς τα δεξια,και θα ανοιξουν τα sbsettings στα αριστερα θα βρεις να λεει more θα το ανοιξεις και θα ενεργοποιησεις ποιες 'συντομευσεις' θες να εμφανιζονται καθε φορα που θα ανοιγεις τα sbsettings μια απο αυτες που θα επιλεξεις θα ειναι αυτο που σου ειπαν..οποτε θα ελεγχεις εσυ καθε φορα ποτε θες να συνδεεσε και ποτε οχι..ενεργοποιηοντας ή απενεργοποιοντας αντιστοιχα το συγκεκριμενο toggle
EDIT:νομιζα δεν ειχες χρησιμοποιησει ξανα γιαυτο ημουν τοσο λεπτομερης..ναι το εχεις ειναι το DATA

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 08/06/2010 - 15:38.

#434   tolis021

tolis021

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 15:58

εφοσον κατεβασεις απο cydia τα sbsettings,θα κανεις μια επαννεκινηση,στη συνεχεια θα συρεις το δαχτυλο σου στο υψος της ωρας προς τα δεξια,και θα ανοιξουν τα sbsettings στα αριστερα θα βρεις να λεει more θα το ανοιξεις και θα ενεργοποιησεις ποιες 'συντομευσεις' θες να εμφανιζονται καθε φορα που θα ανοιγεις τα sbsettings μια απο αυτες που θα επιλεξεις θα ειναι αυτο που σου ειπαν..οποτε θα ελεγχεις εσυ καθε φορα ποτε θες να συνδεεσε και ποτε οχι..ενεργοποιηοντας ή απενεργοποιοντας αντιστοιχα το συγκεκριμενο toggle
EDIT:νομιζα δεν ειχες χρησιμοποιησει ξανα γιαυτο ημουν τοσο λεπτομερης..ναι το εχεις ειναι το DATA

ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο γιατι οταν το ανοιξα αν θυμαμαι ηταν στο off.εκτος αν το ειχα κλεισει πιο πριν αποο αλλου

#435   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 16:38

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το βάλεις στο on να βγει στην πρώτη σελίδα και από εκεί να το κανείς off το off που βλέπεις τώρα είναι να βρίσκεται ή όχι στην πρώτη σελίδα..

Δοκίμασε αυτό που σου λέω και προσπάθησε να συνδεθεις στο safari να δεις εάν σε αφήνει..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/06/2010 - 16:39.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες