Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Please log in to reply
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   gas4metal

gas4metal

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/08/2010 - 12:57

Και σε μενα δεν λειτουργει το sms160.... Μονο στο αγγλικο πληκτρολογιο εχει 160 χαρακτηρες. Μολις το γυρναω στο ελληνικο εχει 70... Heeeeelpppp...

Δεν σου κάνει το sms counter που έχει μέσα η καινούργια iOS 4 από μόνη της? Και αναγνωρίζει και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες για 1 sms

Τελευταία επεξεργασία από: gas4metal, 03/08/2010 - 12:57.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/08/2010 - 12:58

Επίσης σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισα με το iBlacklist. Μία που το εγκατέστησα μία που έκανα Restore γιατί δεν έβγαινε με τίποτα.

Σε "πρόλαβα" κ το βαλα κ τώρα εμφανίζει ένα Vodafone GR μόνο χωρίς μπάρες. Όμως δέχεται κ κάνει κλήσεις κανονικά. Σ' αυτό αναφέρεσαι?

H έκδοση του iblacklist που λειτουργεί είναι η 4.0-2

Αν την θέλεις και σε ενδιαφέρει να την βρεις Pm me.

ezgif_com_crop_2.gif

#558   jonnypilot

jonnypilot

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 13:07

Δεν σου κάνει το sms counter που έχει μέσα η καινούργια iOS 4 από μόνη της? Και αναγνωρίζει και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες για 1 sms

Μου κανει αλλα γιατι μονο στα αγγλικα εχει 160 χαρακτηρες?????? οταν γραφω ελληνικα μονο 70 δινει....

#559   avramidis

avramidis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Twitter:@avram13
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:GioAvrami

Δημοσίευση 03/08/2010 - 13:42

παιδια εμενα δν μ παιζει τ ibluetooth εχω 3gs μ ios4 τ δοκιμασε κανεις????και παρη σ παρακαλω μπορεις ν μ πεις για εμενα τν ασχετο μερικες καλες και χρησιμες εφαρμογες??

#560   bluescorpion

bluescorpion

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 13:46

Το επίσημο (οχι hacked) iFile μια χαρά δουλεύει!
Επίσης αν έκανες ένα search στο forum για το Terminal θα έβλεπες ότι έχει ήδη συζητηθεί και έχει δοθεί λύση:

http://www.iphonehel...026#entry226026

1) Download Terminal 426 (συμβατό με το iOS4.x)
http://www.ziddu.com...al-426.zip.html

2) Χρησιμοποίησε το iPhoneBrowser και βάλε το .deb στο /var/root/Media/Cydia/AutoInstall

Copy the .deb file there and that just reboot your device. If Autoinstall folder is not lying in /var/root/Media/Cydia then you can create urself

κανεις reboot και μετά respring (με το sbsettings) όσες φορές χρειαστεί μέχρι αν σου εμφανίσει και το εικονίδιο του Terminal στο Springboard και είσαι οκ.

φιλε μου εκανα search.εξηγησε ομως και σε εμενα τον ασχετο τι εννοεις με το επισημο και οχι hacked ifile πως δουλευει.εγω κατεβαζω το ifile απο το cydia και δεν δουλευει.επισης προσπαθω να βαλω το καλωδιο στο pc μου για να κανω δισκο το iphone μεσω WinSCP και itunnel και βγαζει ενα error.επισης πως περναω απο το pc μου το προβλημα που λυθηκε με το κενο ασφαλειας εφοσον δεν μπορω να το κανω σαν δισκο;
ευχαριστω

#561   rash

rash

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 15:38

χαιρετώ!έχω μια ερώτηση: προσπαθώ να εγκαταστήσω το repo cydia.com.xsellize.com και μου κολλάει στο downloading packages για αρκετή ώρα...

Τελευταία επεξεργασία από: rash, 03/08/2010 - 15:39.

#562   Pantel

Pantel

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 17:21

Τουλάχιστον σε WIND που είμαι, στα ελληνικά μπορείς να γράψεις μεχρι 70 χαρακτήρες σε 1 sms....

#563   Fosa

Fosa

iPH Member

• 203 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 17:22

Παιδιά βοήθεια.Έκανα restore και jailbreak κ είχα κρατήσει τα αρχεία για τα sms, και μόλις τα πέρασα μέσω ssh η εφαρμογεί crasharei και δν στέλνει μήνυμα.Πώς γίνεται να σβήσω το φάκελο π έβαλα?Help!

#564   stark

stark

iPH Contributor

• 1,055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 03/08/2010 - 17:31

Καταρχήν δεν θεωρώ (και δεν χαρακτήρισα) κανέναν άσχετο :)

- Προσωπικά με τα WinSCP και iTunnel δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

- To επίσημο iFile υπάρχει στο repo/source (του Cydia) "BigBoss". Εχει 2 προσωπάκια σαν εικονιδια.
Το hacked είναι στο repo/source του SinFul - δεν δουλεύει όμως σε 4.01

- Κατέβασε απο δω το iPhone Browser:

http://code.google.c...93.exe&can=2&q=

- Μπες στο Cydia και εγκατεστησε το afc2 service (Cydia - to be able to use iPhone Browser / diskaid)

Ετσι το iPhone Browser και όλα τα συναφή προγράμματα θα βλέπουν τον iPhone σου σαν δίσκο και θα μπορείς να βάλεις/βγάλεις αρχεια κλπ μέσα από τα windows.

φιλε μου εκανα search.εξηγησε ομως και σε εμενα τον ασχετο τι εννοεις με το επισημο και οχι hacked ifile πως δουλευει.εγω κατεβαζω το ifile απο το cydia και δεν δουλευει.επισης προσπαθω να βαλω το καλωδιο στο pc μου για να κανω δισκο το iphone μεσω WinSCP και itunnel και βγαζει ενα error.επισης πως περναω απο το pc μου το προβλημα που λυθηκε με το κενο ασφαλειας εφοσον δεν μπορω να το κανω σαν δισκο;
ευχαριστω

#565   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 20:34

χαιρετώ!έχω μια ερώτηση: προσπαθώ να εγκαταστήσω το repo cydia.com.xsellize.com και μου κολλάει στο downloading packages για αρκετή ώρα...

Kι εμενα το ιδιο, οπως και το sinfull... Καμια ιδεα;

#566   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 20:53

ρε παιδια το ρεπο του xsellize ειναι apt.xselize.com/

#567   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/08/2010 - 21:00

Ναι αλλά σε όσους έχουν κάνει donate..Στους free users είναι cydia.xsellize.com

ezgif_com_crop_2.gif

#568   Ixor24

Ixor24

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2010 - 21:30

μια απορια βλεπω πολλους να λενε για τα mms εγω προ jb δεν ειχα καποιο προβλημα με τα mms (vodafone ειναι ο παροχεας μου). πριν 2 μερες που εκανα το πρωτο μου ever jb πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις παλι? βεβαια δεν μου εχουν στειλει καποιο mms ακομα :blush:

#569   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1,910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 03/08/2010 - 22:24

απο αυτα που υπαρχουν στο πρωτο ποστ..ποια δεν χρειαζονται πλεον εγκατασταση με το iOS4 ?μπορει να γινει μια ενημερωση?καθως και ποια δεν δουλευουν στην iOS4(γιατι ακολουθησα τις οδηγιες μια μια και τωρα crasharei καθε φορα που ανοιγω το cydia και μπαινει σε safe mode)
ευχαριστω προκαταβολικα

Τελευταία επεξεργασία από: konza, 03/08/2010 - 22:32.

#570   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,777 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/08/2010 - 22:36

Ο οδηγος ανανεωθηκε.

Δεν εχετε παρα να δειτε τις αλλαγες.