Οδηγός Cydia για νέους χρήστες
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:12
Ad
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:38
οταν κλεινω μια εφαρμογη με το Home Button οταν πηγαινω στο Sbs sto Kill process την βλεπω ανοιχτη καθως και αλλες
αυτο σημαινει οτι τρεχουν απο πισω και δεν εχουν κλεισει?
εγω τις κλεινω απο εκει για την μπαταρια η δεν παιζει ρολο?
ευχαριστω
Δημοσίευση 03/09/2010 - 17:36
αν εχεις το 3gs με την 4 τοσο τοτε λειτουργει το multitasking και δεν κλεινουν απλα ελαχιστοποιούνται και υποψιν δεν κλεινουν απο sbs settingsνα ρωτησω κατι
οταν κλεινω μια εφαρμογη με το Home Button οταν πηγαινω στο Sbs sto Kill process την βλεπω ανοιχτη καθως και αλλες
αυτο σημαινει οτι τρεχουν απο πισω και δεν εχουν κλεισει?
εγω τις κλεινω απο εκει για την μπαταρια η δεν παιζει ρολο?
ευχαριστω
τουλαχιστον οχι σε μενα για να τις κλεισης τελειως πατα 2 φορες το home button να δεις τι τρεχει και να κλεισης οτι δεν χρειαζεσαι αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα με την μπαταρια τοσο οσο με την μνημη ram
Δημοσίευση 03/09/2010 - 17:54
Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:08
Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:18
Δημοσίευση 03/09/2010 - 18:19
εαν πατησω το home button 2 φορες τοτε μου εμφανιζονται ολα τα προγραμματα κατωαν εχεις το 3gs με την 4 τοσο τοτε λειτουργει το multitasking και δεν κλεινουν απλα ελαχιστοποιούνται και υποψιν δεν κλεινουν απο sbs settings
τουλαχιστον οχι σε μενα για να τις κλεισης τελειως πατα 2 φορες το home button να δεις τι τρεχει και να κλεισης οτι δεν χρειαζεσαι αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα με την μπαταρια τοσο οσο με την μνημη ram
τρεχουν ολα μαζι?και αν ναι πως τα κλεινω?
επισης μου εμφανιζονται 4 λευκα εικονιδια με τις ονομασιες trust me,,web sheet,ipodout,adsheet
ξερει κανεις τι ειναι αυτα και πως τα βγαζω?
Δημοσίευση 03/09/2010 - 19:06
εαν πατησω το home button 2 φορες τοτε μου εμφανιζονται ολα τα προγραμματα κατω
τρεχουν ολα μαζι?και αν ναι πως τα κλεινω?
επισης μου εμφανιζονται 4 λευκα εικονιδια με τις ονομασιες trust me,,web sheet,ipodout,adsheet
ξερει κανεις τι ειναι αυτα και πως τα βγαζω?
ναι οσα βλεπεις τρεχουν σε ελαχιστοποιηση στο παρασκηνιο για να τα κλεισης πατας επανω σε ενα για λιγο και βγαζει ενα κοκκινο Χ πατα το και εκλεισαν ενα ενα με τη σειρα που τα πατας μοιαζει με την απεγκατασταση μην το φοβηθεις απλα τα κλεινη
οσο για τα λευκα εικονιδια δεν ξερω τι ειναι δεν τα εχω στο δικο μου αν ξερει καποιος αλλος ας απαντηση
Δημοσίευση 03/09/2010 - 19:34
Όταν έβαλα το smshelper μου εβγαζε μέχρι 60 χαρακτηρες για καθε sms και όχι 160! Ένω έχω εγκαταστήσει κανονικά το iKeyX SMS160..Τι ακριβώς θέλεις να κανείς φιλε μου;
Και στις δυο περιπτώσεις των πακέτων εκανα απλή εγκατάσταση χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
Το 3GS 3.1.3 έχω..
Θέλω επομένως να στέλνω sms με 160 χαρακτήρες και να μου φαίνεται το υπόλοιπο των χαρακτήρων λαθώς γράφω sms...
Δημοσίευση 04/09/2010 - 09:19
Δημοσίευση 19/09/2010 - 15:56
Δημοσίευση 19/09/2010 - 15:59
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:35
Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά.
1)OpenSSH: SSH client μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία του iPhone με τον H/Y (με την προϋπόθεση ότι οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi).
Προσοχή: Αν δεν εγκαταστήσετε το SSH ΔΕΝ θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του iPhone!
2)MobileTerminal: Ένα Terminal για το iPhone!
3)iFile:Μπορείτε μέσα από το κινητό να δείτε το root της συσκευής σας.
4)Sbsettings: http://www.iphonehel...ρήγορος-οδηγός/
5)AppSync for OS 3.1:Με αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε 3RD Party εφαρμογες/παιχνιδια.
6)iPhoneDelivery:Αναφορα παράδοσης
7)iKeyX SMS160 keyboard:Πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες στα μηνύματα.
8)Winterboard:Για να μπορείτε να βάζετε θέματα στο κινητό σας.
9)SMSHelper:Μπορείτε να βλέπετε τους χαρακτήρες των μηνυμάτων που έχετε γράψει.
10)ΜultiFl0w+Backgrounder:Μπορείτε να έχετε multitask των εφαρμογών σας.(Υπάρχουν και άλλα,αυτά προτείνω εγώ γιατί με έχουν βολέψει)
11)ΜobileLog:Διαχείριση κλήσεων.
12)QuickLock:Μπορείτε να κλειδώνετε το κινητό σας χωρίς να πατάτε το power button.
13)Close Button Widget:Ένα toggle μέσω του οποίου βγαίνετε από την εφαρμογή που είστε χωρίς να πατάτε το home button.Προυπόθεση η οποιαδήποτε εφαρμογή να μην καλύπτει όλη την οθόνη.Δουλεύει ανοίγωντας το SBSettings και απλά πατάτε το toggle.
14)QuickLock2(Mονο για iOS 4.x.x)
Κάποια από τα παραπάνω χρειάζονται και ρυθμίσεις για να δουλέψουν.
Για οποιαδήποτε απορία δεν έχετε παρά να ρωτήσετε σε αύτο το topic.Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος ο οδηγός.
Update:
Τωρα με την καινουργια εκδοση λογισμικου iOS 4.0/4.0.1 δουλευουν μονο τα πακετα με νουμερο:
1,2,3,4,5,6,8,12 και 13.
Ολα τα αλλα ακομα δεν ειναι συμβατα(μερικα δεν χρειαζονται πλεον) οποτε μεγαλη προσοχη στο τι βαζετε μεσα στο κινητο σας.
Και εγω σε ευχαριστω φιλε μ για τον ωραιο οδηγο που εφτιαχες αλλα μηπος μπορεις να μ πεις τα παραπανο πακετα σε ποιο αντιστιχει
ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:09
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Δημοσίευση 10/10/2010 - 14:38
εμενα δν μ τ κανει install αυτο..μηπωσ επειδη ειναι με τ Limerain k εχw ios 4.1?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες