εμενα δε δουλευει παντως σε 3gsεχει δοκιμασει κανενας το cydia.hackulo.us/ repo σε iphone 3G αν δουλευει σε 4.0.1??
Οδηγός Cydia για νέους χρήστες
Δημοσίευση 03/08/2010 - 07:26
Ad
Δημοσίευση 03/08/2010 - 07:48
sorry για το double post δε προλαβα να κανω edit
Δημοσίευση 03/08/2010 - 07:54
Επίσης αν έκανες ένα search στο forum για το Terminal θα έβλεπες ότι έχει ήδη συζητηθεί και έχει δοθεί λύση:
http://www.iphonehel...026#entry226026
1) Download Terminal 426 (συμβατό με το iOS4.x)
http://www.ziddu.com...al-426.zip.html
2) Χρησιμοποίησε το iPhoneBrowser και βάλε το .deb στο /var/root/Media/Cydia/AutoInstall
Copy the .deb file there and that just reboot your device. If Autoinstall folder is not lying in /var/root/Media/Cydia then you can create urself
κανεις reboot και μετά respring (με το sbsettings) όσες φορές χρειαστεί μέχρι αν σου εμφανίσει και το εικονίδιο του Terminal στο Springboard και είσαι οκ.
επισης δεν δουλευει το ifile ουτε το terminal.το ssh εχει βγει για ios 4;προσπαθω να κανω connect μεσω itunnel αλλα τζιφος
sorry για το double post δε προλαβα να κανω edit
Δημοσίευση 03/08/2010 - 08:08
Γνωρειζει κανείς εάν τα logos δουλεύουν με την καινούρια έκδοση ?
Δημοσίευση 03/08/2010 - 08:12
Δημοσίευση 03/08/2010 - 08:41
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:12
και γω την ιδια απορια εχω φιλε μου απο χτες αλλα απαντηση δεν πηρα ακομη..!!!Προσπαθώ να βάλω Ελληνικά logos στην 4.0.1 που έκανα jailbreak εχθές
Γνωρειζει κανείς εάν τα logos δουλεύουν με την καινούρια έκδοση ?
εαν αντικαταστησουμε τις εικονες δεν θα γινει δουλεια παλι..??
ας μας βοηθησει καποιος που ξερει..!!!
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:28
Επισης το repo cydia.hackulo.us/ μπαινει και αυτο μια χαρα και ας ειναι illegal.
Οσον αφορα τωρα για το χρωμα στα γραμματα μεσα απο το winterboard ενεργοποιησε το white labels κανε respring και ετοιμος.Ολα θα επανερθουν στα φυσιολογικα τους.
Επισης για το λογοτυπο μην το επιχειρησετε ακομα διοτι το πιο πιθανο ειναι να χασετε τελειως το σημα.
Να κανω και εγω μια ερωτηση τωρα στον φιλο που ειχε προβλημα με το Quicklock.
Πως το εβγαλες τελειως?
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 03/08/2010 - 09:34
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:35
εχω την 4 jb και Vodafone.
Αντικατεστησα τα 2 icons
Default_CARRIER_Vodafone Greece
FSO_CARRIER_Vodafone Greece
με τα αρχεια της επιλογης μου στον φακελο
system/Library/Carrier Bundles/Vodafone_gr.bundle
respring..!!!
αλλα και παλι τπτ..!!!ξερει καποιος υπευθυνα να μου απαντηση..??μην ψαχνω αλλο..!!
οσο για το ifile και σε μενα δεν παιζει...μου εμφανιζει μονο μια μαυρη οθονη..!!
Τελευταία επεξεργασία από: alxioaa, 03/08/2010 - 09:38
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:39
Να κανω και εγω μια ερωτηση τωρα στον φιλο που ειχε προβλημα με το Quicklock.
Πως το εβγαλες τελειως?
Σου κάνει κ σένα κόλπα Πάρη? Δοκίμασα διάφορα κ έχω την εντύπωση πως το κανα με το κινητό να είναι σε safe mode, μπήκα Cydia το έψαξα, το έκανα πάλι εγκατάσταση (δεν μου το εμφάνιζε) respring κ μετά πάλι με safe mode -> Cydia κ απεγκατάσταση.
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:42
Εγω δεν σκεφτηκα εκεινη την ωρα να μπω στο cydia και να το βγαλω αλλα πηγα στο more του sbsettings και το απενεργοποιησα και μετα το εβγαλα και δυστυχως τωρα πρεπει να εχουν μεινει υπολλειματα.
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:45
Επισης για το λογοτυπο μην το επιχειρησετε ακομα διοτι το πιο πιθανο ειναι να χασετε τελειως το σημα.
Σε "πρόλαβα" κ το βαλα κ τώρα εμφανίζει ένα Vodafone GR μόνο χωρίς μπάρες. Όμως δέχεται κ κάνει κλήσεις κανονικά. Σ' αυτό αναφέρεσαι?
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:47
Δεν εμπαινε πουθενα το κινητο.Ουτε κλησεις δεν μπορουσα να κανω.
Εγω δεν σκεφτηκα εκεινη την ωρα να μπω στο cydia και να το βγαλω αλλα πηγα στο more του sbsettings και το απενεργοποιησα και μετα το εβγαλα και δυστυχως τωρα πρεπει να εχουν μεινει υπολλειματα.
Κ μένα πρέπει να χουν μείνει κ φυσικά δεν ήταν οτι έκανα μία σκέψη παραπάνω απλά είπα πριν το 3ο restore θα τα δοκιμάσω όλα!! Δεν πέτυχε δηλαδή που λέμε, έτυχε
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:49
πως το εβαλες ρε φιλε..??εμενα μου βγαζει ενα vodafone σκετο..!!τι εννοεις χωρις μπαρες.??δειξε μας καμια φωτο και πες μας πως το εκανες..??αν θες διαβασε και πιο πανω το ποστ μου και πες μου εαν το εκανες και συ ετσι..!!Επίσης σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισα με το iBlacklist. Μία που το εγκατέστησα μία που έκανα Restore γιατί δεν έβγαινε με τίποτα.
Σε "πρόλαβα" κ το βαλα κ τώρα εμφανίζει ένα Vodafone GR μόνο χωρίς μπάρες. Όμως δέχεται κ κάνει κλήσεις κανονικά. Σ' αυτό αναφέρεσαι?
Δημοσίευση 03/08/2010 - 09:53
Nαι,σε αυτο αναφερομαι.Επίσης σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισα με το iBlacklist. Μία που το εγκατέστησα μία που έκανα Restore γιατί δεν έβγαινε με τίποτα.
Ισως με ενα reset network settings φτιαξει και γινει οπως ειναι αρχικα.
Αν δεν σε πειραζει και το θες ασε το ετσι.
alxioaa:Περνα το απο το repo:hellasproject αλλα να ξερεις θα εχεις το ιδιο προβλημα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες