Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 06/05/2010 - 00:19

εχει φτιαξει σε κανεναν η επιλογη "make my life easier" στο cydiA?
Eπισης σε ολους βγαζει στην αρχικη σελιδα αυτο το μηνυμα?Ειναι λογω υπερφορτωσης του serveR?

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

thanxxx

Οχι δεν εχει φτιαξει σε καποιον ακομα φιλε μου.Οσο για το iFile μονο εαν εχεις την κανονικη εκδοση θα εχεις αυτο που ζητας.Το σφαλμα που σου βγαζει ειναι οτι αδυνατει να φορτωσει το συγκεκριμενο repo.

καλησπερα καταρχειν να πω ενα ευχαριστω σε ολους! και κατα δευτερον εχω μια απορια! εχω το 3gs το iphone με "μαμα" εκδοση 3.1.3, εκ της οποιας εγινε jb σημερα ΑΛΛΑ πουθενα δε μου εγραψε στο cydia μεσα make "my life easier" και μου γραφει πανω-πανω στη homepage του cydio οτι "

Δεν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη γιατι γινεται αναβαθμιση φιλε μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/05/2010 - 00:23

Το ίδιο έχω και γω παιδιά , δεν είστε οι μόνοι ... όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε από μια ματιά στο δίκτυο που έριξα!
Υπομονή και θα διορθωθεί !!! :) Πέσαμε όλοι με τα μούτρα και κλάταρε το σύστημα! :P

#168   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 00:26

oποτε για να εχετε τα νωτα σας καλυμμενα παιδια ,αποθηκευστε τα shsh blobs manually ;)

Pari μπορεις να με βοηθησεις να κανω την ρυθμιση στο iphonedelivery που προτεινες?
Δεν μου ερχεται αναφορα .Επισης το ilog δεν υπαρχει απο cydia ε?Το κατεβαζω και μου το κλεινει γιατι ειναι not registered λεει..Yπαρχει καμια εφαρμογη απο installous παρομοια.??.Ελεος με την καταγραφη κλησεων...

Τελευταία επεξεργασία από: teo18480, 06/05/2010 - 00:28

#169   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/05/2010 - 01:44

Κάτι πάει να γίνει , το δοκίμασα μόλις τώρα και μου κατέβασε το intstallous 3.1 , αλλά στην κεντρική σελίδα του Cyndia μου βγάζει error "502 Bad Gateway" !!! :unsure:

#170   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 13:04

Ρε παιδια παω να κανω εγκατασταση το repo του xsellize και ολο error βγαζει.Ακομα προβλημα εχει?Ειναι δυνατον?Απο χθες το πρωι προσπαθω.

#171   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 13:42

Ρε παιδια παω να κανω εγκατασταση το repo του xsellize και ολο error βγαζει.Ακομα προβλημα εχει?Ειναι δυνατον?Απο χθες το πρωι προσπαθω.

εΙΣΑΙ σιγουρος πως το γραφεις σωστΑ??

----> cydia.xsellize.com

#172   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 17:39

Σωστα το γραφω φιλε μου.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η να παω για restore το κινητο μου μπας και εχω κανει καμια βλακεια εγω?

#173   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 20:45

Θελει και καθετο μετα το com παιδια για να μπει.Εαν παλι δεν μπαινει τοτε ειναι κατω.Δεν χρειαζεται restore σε καμια περιπτωση.

#174   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2010 - 20:47

oποτε για να εχετε τα νωτα σας καλυμμενα παιδια ,αποθηκευστε τα shsh blobs manually ;)

Pari μπορεις να με βοηθησεις να κανω την ρυθμιση στο iphonedelivery που προτεινες?
Δεν μου ερχεται αναφορα .Επισης το ilog δεν υπαρχει απο cydia ε?Το κατεβαζω και μου το κλεινει γιατι ειναι not registered λεει..Yπαρχει καμια εφαρμογη απο installous παρομοια.??.Ελεος με την καταγραφη κλησεων...

Την εγκαθιστας και πας μηνυματα και τσεκαρεις τα δυο τελευταια tab να ειναι στο flash και στο normal.Υπαρχει εφαρμογη για την διαχειριση κλησεων και λεγεται MobileLog.

#175   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/05/2010 - 14:37

όταν πάω να βάλω το cydia.hackulo.us μου βγάζει ένα μήνυμα που ουσιαστικά με αποτρέπει.....να συνεχίσω ή όχι?

#176   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2010 - 14:43

όταν πάω να βάλω το cydia.hackulo.us μου βγάζει ένα μήνυμα που ουσιαστικά με αποτρέπει.....να συνεχίσω ή όχι?

ναι πατας το addanyway..(αν θες να κατεβαζεις cr..ed apps)

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 07/05/2010 - 14:43

#177   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2010 - 14:53

Θελει και καθετο μετα το com παιδια για να μπει.Εαν παλι δεν μπαινει τοτε ειναι κατω.Δεν χρειαζεται restore σε καμια περιπτωση.

Παρη του εκανα restore και μετα ξανα jailbreak και το κατεβασα και εγκατασταθηκε μια χαρα.Δεν ξερω τι κολλημα εφαγε.

#178 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 07/05/2010 - 17:43

Παιδες εχω μερικες απορειες... καταρχας να πω πως εχω κατεβασει ολα τα προγραμματα που προτεινοντε στο topic..
και να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι οντως φαινονται πολλυ χρησιμα..
Τωρα... ερωτηση 1η: το openssh αφορα μοναχα την συνδεση υπολογιστη- iphone ΜΕΣΩ WI-FI?
επιτα.. ερωτηση 2η: εχωντας κατεβασει το appsync και το installous, εκανα και εγω μια παρανομια οσον αφορα ενα app :blush:
και ερωτω...σαν χρηστης jb iphone εχω να φοβαμαι κατι οσον αφορα την συνδεση του iphone με το pc μου
μεσω itunes(εκτως απο τα updates σε ενδεχομενες νεες version)? οι εφορμογες απο το installous θα φαινονται κανονικα στο itunes σαν να ειναι κατεβασμενες απο appstore?

#179   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2010 - 17:54

1) ναι μονο για να βλεπεις.. το root της συσκευης..
2) ναι ολες οι εφαρμογες.. φαινονται κανονικα.. αρκει να εχεις στο on το itunes sync.. στο installous :)

#180 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 07/05/2010 - 20:40

Φιλε μου το installous δεν εχει στα settings το itunes sync...
το intsall0us (με το μηδεν) το εχει!!!
σε αυτο το εχω on !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;