Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2010 - 11:39

Παιδιά μόλις έκανα jailbreak σε 3GS 4.0.1 . Έβαλα το MobileTerminal αλλά με το που ανοίγει κλείνει αμέσως από μόνο του. Μήπως δεν είναι ακόμα συμβατό;

κανε add αυτο το repo: cydia.xsellize.com/ στο manage-->Sources-->add.
Και μετα απο το search βρες το "mobile terminal for ios 4" και δουλευει κανονικα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 17:53

εχουμε κανα νεοτερο σχετικα με το χρωμματιστο logo ths vodafone..??πως θα κανουμε να μας το εμφανιζει..???

καποια εξελιξη πανω σε αυτο το θεμα? πως γινεται αυτο γιατι δοκιμασα ενα απο το hellas project που φορτωνει ολα τα λογοτυπα των ελληνικων φορεων αλλα το μονο που εκανε ηταν να αναγραφει ολοκληρη την λεξη vodafone με μαυρα γραμματα.

#603   rstoned

rstoned

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 08/08/2010 - 22:55

Μετά από jailbreak προσπαθώ να βάλω το repo cydia.xsellize.com/ αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα.
Καμία λύση?

#604   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 23:28

Μετά από jailbreak προσπαθώ να βάλω το repo cydia.xsellize.com/ αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα.
Καμία λύση?

δοκιμασε ξανα αργοτερα. κ μενα δεν το φορτωνε σημερα μερικες φορες.

#605   scarlet

scarlet

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 23:34

καποια εξελιξη πανω σε αυτο το θεμα? πως γινεται αυτο γιατι δοκιμασα ενα απο το hellas project που φορτωνει ολα τα λογοτυπα των ελληνικων φορεων αλλα το μονο που εκανε ηταν να αναγραφει ολοκληρη την λεξη vodafone με μαυρα γραμματα.

Εγώ το έκανα με τον κλασικό τρόπο του SSH,αλλά πρώτα διέγραψα εντελώς τα παλιά αρχεία και μετά πέρασα του carrier(cosmote).Αυτά στο 3gs με 3.1.0
Στο 4 δυστυχώς δεν μου δουλεύει με τίποτα.

#606   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:kosmreth

Δημοσίευση 09/08/2010 - 11:20

καλημερα παιδια.πειτε μου παρακαλω μια εφαρμογη για να μπορω να κανω delete τις κλησεις μια μια παρακαλω.εβαλα το mobilelog αλλα δεν παιζει στο ιοσ4 προφανως;

#607   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2010 - 11:32

καλημερα παιδια.πειτε μου παρακαλω μια εφαρμογη για να μπορω να κανω delete τις κλησεις μια μια παρακαλω.εβαλα το mobilelog αλλα δεν παιζει στο ιοσ4 προφανως;

δοκιμασε το recent/calllog delete απο τ repo www.sinfuliphonerepo.com
δεν ξερω αν δουλευει σε 4 αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα...

#608   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2010 - 11:45

Και κατι ακομα.παω να το κανω εγκατασταση και μου βγαζει το εξης μυνημα,σε διαφορα πραγματα το κανει αυτο οταν κανω εγκατασταση,. /var/cache/apt/archives/com.sinfuliphone.appsynch4_1.0.1_iphoneos-arm.deb trying to overwrite/usrlikebexec/instalid'which is also pacjkage us.hackulo.appsynch40 ti na kanw...????

#609   dantoniou

dantoniou

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2010 - 11:51

Μαγκες χαιρετω,

υπαρχει μια εφαρμογη την οποια ειχα στην 3.1.3 πριν κανω αναβαθμιση σε 4.0.1, που με την οποια αποθηκευα usernames και κωδικους ετσι ωστε να μπορω να τους ανακαλω οταν μπαινω πχ facebook, ebay κτλ και να μην χρειαζεται να τα γραφω ξανα και ξανα αλλα ξεχασα πως την λενε.

οταν εκανα διπλο tap πανω σε λεξεις γραμενες στο notepad μου εδινε περισσοτερες επιλογες cut, copy,paste, select all, save word αλλά με συμβολα και οχι με γραμματα.

Μηπως θυμαται κανεις πως λεγεται αυτη η εφαρμογη?

Ευχαριστω

#610   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2010 - 12:13

Και κατι ακομα.παω να το κανω εγκατασταση και μου βγαζει το εξης μυνημα,σε διαφορα πραγματα το κανει αυτο οταν κανω εγκατασταση,. /var/cache/apt/archives/com.sinfuliphone.appsynch4_1.0.1_iphoneos-arm.deb trying to overwrite/usrlikebexec/instalid'which is also pacjkage us.hackulo.appsynch40 ti na kanw...????

νομιζω πως εχεις κανει install to appsync απο τ ρεπο του sinful και πας να κανεις install κατι απο τ hackulo και μπερδευετε..μ τ εκανε κ εμενα..εγω αυτο π εκανα ηταν να κανω απεγκατασταση του appsync απο τ sinful και τ εκανα απο τ repo τ hackulo

#611   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2010 - 17:18

νομιζω πως εχεις κανει install to appsync απο τ ρεπο του sinful και πας να κανεις install κατι απο τ hackulo και μπερδευετε..μ τ εκανε κ εμενα..εγω αυτο π εκανα ηταν να κανω απεγκατασταση του appsync απο τ sinful και τ εκανα απο τ repo τ hackulo

οκ εφτιαξε.ευχαριστω.(κατι ασχετο,εφαρμογη για να μπορω να σβγνω κλησεις απο cydia καμια καλη?στειτε μου σε pm γτ ειναι offtopic..)

#612   avramidis

avramidis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Twitter:@avram13
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:GioAvrami

Δημοσίευση 10/08/2010 - 16:03

καλησπερα σας!!μηπως ξερετε πως εγκαθιστω τ five icons dock???γιατι στ winterboard δν τ βγαζει...ευχαριστω!!!

#613   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2010 - 16:34

Γιατι δεν μπαινει το repo του xsellize ?

#614   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/08/2010 - 16:38

Διβάστε εδω :

http://www.xsellize.com/

ezgif_com_crop_2.gif

#615   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2010 - 16:40

Ναι το ειδα Θαναση αλλα ευχαριστω για την απαντηση !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες