...μετά συγχωρήσεως χέστηκε ο steve jobs εάν αγαπάς την apple η οχι.η εταιρεία κοιτάει ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ EXCEL .
Έλα ρε παιδιά, αυτό το συνήθειο του Έλληνα «ξερόλα» καταντάει κουραστικό! Είπαμε, να διαβάζουμε και κάνα δύο πληροφορίες πριν ξεφουρνίσουμε ότι μας κατέβει σε τέτοιες δημόσιες συζητήσεις! Άλλο η γνώμη σου και η γνώμη του καθενός και άλλο «πληροφόρηση» βασισμένη στην «εμπειρία» μας, η οποία στο κάτω-κάτω καταντά παραπληροφόρηση προς αυτούς που επισκέπτονται τα forums και δεν γνωρίζουν!
...Όσο τα νούμερα δεν φτάνουν το επιθυμητό που θέλει η εταιρεία δεν πρόκειται να δεις πότε μα ποτέ applestore.
Φίλε μου, από γνωστό που έχω, ο οποίος είναι και μεταπωλητής προϊόντων Apple, μου είπε ακριβός αυτό το πράγμα «όπου βάζουν Έλληνες τα χέρια τους γίνονται κλίκες, βρομιές και κακοτεχνίες, με συμμάχους τις Ελληνικές κρατικές υπηρεσίες»… Τα συμπεράσματα δικά σου!…
Να ξέρεις ότι για την Apple και την κάθε Apple, το να έρθει «απλά» και να κοτσάρει ένα Apple Store, δεν είναι τίποτα. Επίσης, μόνο οι πωλήσεις από iPhone ή συνδέσεις+iPhone που θα έδινε εδω Ελλάδα θα ήταν αρκετό για την Apple. Από εκεί και πέρα + ότι άλλο έβγαζε από iPad, iPod, iMac, κλπ. (τα οποία θα «συμπλήρωναν» μια χαρά!)
Αλλά βλέπεις, τέτοιες σοβαρές εταιρίες δεν θέλουν να ασχολούνται με την κουτοπονηριά και την βλαχιά του Έλληνα! Γιατί, θέλεις να μου πεις ότι θα δεις ποτέ εδώ στην Ελλάδα Microsoft Store?!?!? Πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ !!! (κάτι «και καλά» Nokia stores και SE υπήρχαν, και αυτά εξαφανίστηκαν)
Εταιρίες κολοσσοί θέλουν κρατικό «επαγγελματισμό», εγγυήσεις, συνεργασίες, κλπ. και «εμείς» πολύ απλά δεν τους τις παρέχουμε (μακάρι κάποτε να καταλάβουν τα τσουτσέκια πίσω από κάτι «λασπωμένα» γραφεία πόσο ζημιά κάνουν και πόσα χάνουν και έτσι ΙΣΩΣ δούμε κάποια μέρα φως στον ορίζοντα…)
…μετα την Αμερικη είναι η Αγγλια λόγο Μουσικής βιομηχανίας τις Ευρωπης.Απο εκεί και πέρα το χάος τόσο απλά για να μην το κουράζετε το θέμα.
Και δεν μου λες ρε παλίκαρε; Όλη σχεδόν η υπόλοιπη Ευρώπη πως έχει επίσημα Applε Stores? Ακόμα η χιλιογδαρμένη Πορτογαλία έχει Apples Store, που έχει μικρότερο πληθυσμό από εμάς, λιγότερες πωλήσεις υπολογιστών και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ λιγότερες πωλήσεις iPhone. Αυτό από μόνο του δεν σου βρομάει;
ΥΓ. Ο Steve Excel? Δεν νομίζω! Βαριά Numbers, και βλέπουμε!
…η εταιρεία κοιτάει ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ EXCEL .