Απορίες, σχόλια για το iTunes
Από
mafias
, 10/09/2008 15:05
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 24/04/2012 - 23:51
εχω φτιαξει ενα φακελο iphone και μεσα εχω βαλει 4 αλλους φακελους με φωτογραφιες μεσα (4 αλμπουμ) κανω τον συχρονισμο απο τα itunes αλλα οταν μπαινω απο το κινητο και τα κοιταω βλεπω φωτογραφιες του ενος φακελου στον αλλο και σε καποιους φακελους λιγοτερες (ηταν στο pc 14 και στο κινητο 10) τι μπορει να κανω λαθος?
Ad
Δημοσίευση 04/05/2012 - 11:41
παιδια τελικα για εμας που ειμαστε στην 5.0.1 υπάρχει ''θεμα'' με την τελευταία έκδοση του itunes?
Δημοσίευση 04/05/2012 - 11:42
οχι κανενα θεμα.
Δημοσίευση 04/05/2012 - 11:45
οοοοκ σε ευχαριστώ. αυτο που συμβαίνει ειναι οτι θελω απλα να κατεβασω την 5.1 να υπαρχει σε περίπτωση που θελω να κανω restore και παντα μου σταματαει στο 99% βγαζοντας error οποτε λεω μηπως φταίει το itunes που δεν του εχω κανει update.
Δημοσίευση 04/05/2012 - 11:46
δεν σου κατεβαζει την ipsw απο το site?
Δημοσίευση 08/05/2012 - 21:46
Παιδια μια βοηθεια με το itunes και συγκεκριμενα με την music library.
Βρηκε μια χαρα τα albums και τα τραγουδια απο το σημειο που επελεξα.
Οταν πηγα στο σκληρο που ειχα τη μουσικη και πεταξα καποιους φακελους με albums, στο itunes διπλα στον αριθμο των τραγουδιων που ελειπαν εμφανιστηκε ενα θαυμαστικό. οκ μεχρις εδω.
Πως θα γινει να ενημερωθει αυτοματα η βιβλιοθηκη και να σβησει τα τραγουδια που λειπουν και να μην το κανω εγω χειροκινητα ενα-ενα?
ελπιζω να εγινα κατανοητος
Βρηκε μια χαρα τα albums και τα τραγουδια απο το σημειο που επελεξα.
Οταν πηγα στο σκληρο που ειχα τη μουσικη και πεταξα καποιους φακελους με albums, στο itunes διπλα στον αριθμο των τραγουδιων που ελειπαν εμφανιστηκε ενα θαυμαστικό. οκ μεχρις εδω.
Πως θα γινει να ενημερωθει αυτοματα η βιβλιοθηκη και να σβησει τα τραγουδια που λειπουν και να μην το κανω εγω χειροκινητα ενα-ενα?
ελπιζω να εγινα κατανοητος
Δημοσίευση 11/05/2012 - 13:02
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ.. Αλλα ξερετε που αποθηκευει τα ringtones πιυ αγοραζουμε απο το itunes στο κινητο..;!
(iphone 4 jb untethered ios 5.0.1)!
Εχω και το ifile αλλα δεν τα βρισκω πουθενα τα αγορασμενα..!!
Η τελος παντως πως τα στελνουμε σε αλλο κινητο.. ( εχω και air blue)!
Καμια ιδεα..;!
(iphone 4 jb untethered ios 5.0.1)!
Εχω και το ifile αλλα δεν τα βρισκω πουθενα τα αγορασμενα..!!
Η τελος παντως πως τα στελνουμε σε αλλο κινητο.. ( εχω και air blue)!
Καμια ιδεα..;!
Δημοσίευση 11/05/2012 - 15:35
Εκει ομως με βγαζει μονο οσα εχω περασει απο τον υπολογιστη η εχω κατεβασει απο το unlimtones.. Αυτα που εχω αγορασει δεν μου τα βγαζει πουθενα.. Εχω ψαξει εναν εναν τους φακελους σε ολο το κινητο..!!
Δημοσίευση 20/05/2012 - 23:16
συνδεθηκα για πρωτη φορα στο itunes με νεο λαπτοπ μιας και βρισκομαι πλεον γερμανια, και εχασα ολα τα app πουειχα απο ελλαδα και εμειναν μονο αυτα που ειχα κατεβασει απο εδω? υπαρχει τροπος να τα επαναφερω?
αν οχι τη θα πρεπει να κανω ωστε οταν συνδεσω και το ipad2 να μην τα χασω και απο εκει?
αν οχι τη θα πρεπει να κανω ωστε οταν συνδεσω και το ipad2 να μην τα χασω και απο εκει?
Δημοσίευση 21/05/2012 - 00:17
Aπο τη συσκευή χάθηκαν?
Μπορείς να τα ξανακατεβάσεις απο το Purchased.
ναι απο το iphone χαθηκαν, εκανα εγκατασταση το itunes στο νεο λαπτοπ και οταν το συνδεσα τα εχασα, το θεμα ειναι να μην χασω και απο το ipad που ακομα δεν το εχω συνδεση.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες