Απορίες, σχόλια για το iTunes
Από
mafias
, 10/09/2008 15:05
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 02/06/2012 - 13:05
Καλησπέρα παιδιά! Πιστεύω είμαι στο σωστό θέμα και δεν θα σας μπερδέψω!!!
Θέλω να μετακινήσω τα αρχεία του itunes(όλα τα back up δηλαδή των συσκευών),σε άλλο σκληρό αφότου θα του έχω περάσει εκ νέου το itunes, Ξέρουμε ποιος φάκελος είναι;;;;; Διότι δεν έχω καθόλου χώρο και δεν μπορώ να κάνω restore from back up.....
Θέλω να μετακινήσω τα αρχεία του itunes(όλα τα back up δηλαδή των συσκευών),σε άλλο σκληρό αφότου θα του έχω περάσει εκ νέου το itunes, Ξέρουμε ποιος φάκελος είναι;;;;; Διότι δεν έχω καθόλου χώρο και δεν μπορώ να κάνω restore from back up.....
Ad
Δημοσίευση 02/06/2012 - 13:09
Τι λειτουργικό έχεις?
Windows 7
Τελευταία επεξεργασία από: toxictwin, 02/06/2012 - 13:09.
Δημοσίευση 02/06/2012 - 13:32
Πολύ χρήσιμο και εύκολο,είμαστε σίγουροι οτι ισχύει και για τις συσκεύες;;; Διότι μόνο μουσική βλέπω να αντιγράφει....
Δημοσίευση 02/06/2012 - 16:25
crises itunes error 1004
προσπαθώ να κατεβάσω τη μουσική μου από το itune και βγάζει λάθος 1004
είδα ότι έχει σχέση με το iphone και το jailbreak μόνο που δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο
το μόνο που μπορεί να υπάρχει ως θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη να κάνω κατάργηση της εξουσιοδότησης σε 5 υπολογιστές διότι δεν ξέρω τι έχει κρατήσει και τι όχι σαν εξουσιοδοτημένους
προσπαθώ να κατεβάσω τη μουσική μου από το itune και βγάζει λάθος 1004
είδα ότι έχει σχέση με το iphone και το jailbreak μόνο που δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο
το μόνο που μπορεί να υπάρχει ως θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη να κάνω κατάργηση της εξουσιοδότησης σε 5 υπολογιστές διότι δεν ξέρω τι έχει κρατήσει και τι όχι σαν εξουσιοδοτημένους
Δημοσίευση 02/06/2012 - 16:34
10.6.1Ποιο iTunes έχεις?
Δημοσίευση 02/06/2012 - 17:02
δοκίμασα και τα host τίποτα σε ένα έβγαλε λευκή σελίδα σε άλλο error σε άλλα έβγαλε την κεντική του κατεβάσματος του itune
antivirus δεν έχω
έχω δύο λογαριασμούς και το πρόβλημα είναι και στους δύο
παίζει το ότι δεν θυμάμαι ποιους υπολογιστές έχω εξουσιοδότηση;
σε αυτόν τώρα δοκιμάζω να τον βγάλω από εξουσιοδοτημένο και βγάζει άλλο λάθος
antivirus δεν έχω
έχω δύο λογαριασμούς και το πρόβλημα είναι και στους δύο
παίζει το ότι δεν θυμάμαι ποιους υπολογιστές έχω εξουσιοδότηση;
σε αυτόν τώρα δοκιμάζω να τον βγάλω από εξουσιοδοτημένο και βγάζει άλλο λάθος
Attached Files
Δημοσίευση 02/06/2012 - 18:13
επειδή έκανα restore το iphone 3GS έκανα σύνδεση στο itune και κατεβάζω ξανά τη μουσική αλλά από το macbook αρνείται και να κατεβάσει τα αγορασμένα και να αγοράσω καινούργια
Δημοσίευση 04/06/2012 - 17:56
Πετάγομαι και πάλι,
Λοιπόν παιδιά ερώτηση,το restore from backup μου φέρνει πίσω μόνο τηλέφωνα και εφαρμογές,τα μηνύματα και οι φωτογραφίες χάθηκαν.
Οι ηχογραφήσεις παραδόξως έχουν σωθεί αλλα όταν τις περνάω στα μέμο μου τις βγάζει στη μουσική του Iphone(πρώην Ipod δηλαδή κάτω δεξιά στην αφετηρία.)
Πως μπορώ να βρω σε κάποιο παλιό μου σκληρό κάποιο backup που είχα κάνει;;;;; Μπορώ να κάνω αναζήτηση;Ποια είναι η ονομασία του αρχείου;;;;
Υπάρχει τέτοια επιλογή;; Τα πρόσφατα backup Που μου δίνει είναι μετά το restore...
Λοιπόν παιδιά ερώτηση,το restore from backup μου φέρνει πίσω μόνο τηλέφωνα και εφαρμογές,τα μηνύματα και οι φωτογραφίες χάθηκαν.
Οι ηχογραφήσεις παραδόξως έχουν σωθεί αλλα όταν τις περνάω στα μέμο μου τις βγάζει στη μουσική του Iphone(πρώην Ipod δηλαδή κάτω δεξιά στην αφετηρία.)
Πως μπορώ να βρω σε κάποιο παλιό μου σκληρό κάποιο backup που είχα κάνει;;;;; Μπορώ να κάνω αναζήτηση;Ποια είναι η ονομασία του αρχείου;;;;
Υπάρχει τέτοια επιλογή;; Τα πρόσφατα backup Που μου δίνει είναι μετά το restore...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες