Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   EleannaGR

EleannaGR

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 03/06/2010 - 12:10

Καλημέρα, προσπαθώ ανεπιτυχώς να περάσω κάποιο .m4r στο iphone για ήχο κλήσης.
Ανοίγω το itunes, στο library επιλέγω την καρτέλα ringtones, πετάω αυτό που θέλω μέσα και δεν το παίρνει..
Mp3 περνάω κανονικά, αλλά δε θέλω ολόκληρο τραγούδι για ήχο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/06/2010 - 12:35

Καλημέρα, προσπαθώ ανεπιτυχώς να περάσω κάποιο .m4r στο iphone για ήχο κλήσης.
Ανοίγω το itunes, στο library επιλέγω την καρτέλα ringtones, πετάω αυτό που θέλω μέσα και δεν το παίρνει..
Mp3 περνάω κανονικά, αλλά δε θέλω ολόκληρο τραγούδι για ήχο.

Χρησιμοποίησε το iRinger και βάλε το τμήμα που θες.

#483   EleannaGR

EleannaGR

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2010 - 14:05

Χρησιμοποίησε το iRinger και βάλε το τμήμα που θες.

Ευχαριστω! Kατι αντιστοιχο για τα sms?

#484   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/06/2010 - 14:07

Για Sms πρέπει να έχεις jailbroken συσκευή.

Για περισσότερα δες εδώ : Πως να φτιάξετε το δικό σας SMS tone!

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/06/2010 - 14:07

ezgif_com_crop_2.gif

#485   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 04/06/2010 - 14:08

Για τα SMS ειναι λιγο πιο δυσκολο διοτι πρεπει να τα μετατρεψεις σε μορφη .caf και να μπεις στο root της συσκευης και να κανεις αντικατασταση με τους ηδη υπαρχον.Μια ματια εδω θα σου φανει αρκετα χρησιμη.

#486   dkak

dkak

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2010 - 16:50

Καλησπέρα και καλώς με βρήκατε :)

Νεούδι στη χρήση προγραμμάτων της Αpple και του iphone συνάντησα το πρώτο μου πρόβλημα το οποίο βέβαια το απέφυγα εγκαθιστώντας μια παλαιότερη έκδοση του iTunes (8.2.1).

To πρόβλημα με λίγα λόγια είναι το εξής: Προσπαθώντας να εγκαταστήσω την 64-bit 9.1.1 έκδοση του iTunes σε Windows 7 x64 Pro μου βγάζει σφάλμα κατά την επανεκκίνηση της υπηρεσίας Bonjour ότι δεν έχω δικαιώματα κτλ. το οποίο δεν παίζει σαν administrator αυτού του pc. Τσεκάροντας το log του συστήματος είδα το εξής:

Log Name: Application
Source: Bonjour Service
Date: 6/6/2010 17:37:39
Event ID: 100
Task Category: None
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: DIMITRIS
Description:
WSARecvMsg failed (87)

Όντως πηγαίνοντας στα services βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω εκκίνηση αυτής της υπηρεσίας. Τέσπα, η εγκατάσταση της 9.1.1. έπρεπε να γίνει abort για αυτό το λόγο και έτσι κατέληξα στην 8.2.1. που πάλι ζήτησε την bonjour service αλλά αφού είχε εγκατασταθεί κανονικά. Καμιά ιδέα ή θα πρέπει να μείνω για πάντα στην 8.2.1. ? Το πρόβλημα το εντοπίζω στην αδυναμία εκκίνησης της υπηρεσίας αυτής (Windows couldn't start the Bonjour service on Local Computer).

#487   Gerara

Gerara

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2010 - 15:36

Για να μην ανοίγω νέο θέμα , συνεχίζω εδώ με ένα πρόβλημα που έχω με το itunes.Έκανα αγορές apps από το appstore χρησιμοποιώντας χρεωτική (debit) κάρτα και όχι πιστωτική.Οι εφαρμογές κατέβηκαν κανονικά και πέρασαν στο iphone.Απόδειξη αγοράς μου ήρθε μόνο για την μία απο τις 3 paid apps που κατέβασα.Εχθές το βράδυ προσπάθησα να κατεβάσω ανεπιτυχώς μια δωρεάν εφαρμογή και μου έβγαλε μήνυμα ότι χρωστάω 6,39 ευρώ και να κάνω έλενγχο την χρεωστική κάρτα.Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να μην υπήρχε το αντίστοιχο υπόλοιπο στην κάρτα μου και δεν μπόρεσε να γίνει η συναλλαγή.Γίνεται όμως αυτό;Πως κατέβηκαν τα apps αν δεν έγινε χρέωση της κάρτας;

#488   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2010 - 15:44

Αυτο εγινε γιατι δεν ενημερωνετε επι τοπου η καρτα φιλε μου και περναει λιγη ωρα.Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις λεφτα στην καρτα σου και να πατησεις να τραβηξει το ποσο απο εκει για να μπορεις να ξανακατεβαζεις.

#489   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 11/06/2010 - 15:44

Και εμένα μου έχει τύχει. Δεν ξέρω αλλά μάλλον απλά ελέγχει αν είσαι καθαρός από προηγούμενες χρεώσεις και σε αφήνει να κατεβάσεις. Και στο τέλος της ημέρας κάνει το "λογαριασμό" και στα χρεώνει όλα μαζί. Αυτό έχω καταλάβει. Απλά πήγαινε στην τράπεζα και βάλε λεφτά στην κάρτα για να κάνεις τη δουλειά σου.

#490   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/06/2010 - 11:49

γεια χαρά.
λοιπόν προσπαθώ να μεταφέρω μια ταινία στο iphone μέσω του itunes αλλά τίποτα.
δηλαδή έχω μετατρέψει την ταινία σε mp4 και άνοιξα να την δω μέσω itunes, η ταινία
μπήκε. τώρα επιλέγω movies για το iphone και επιλέγω χειροκίνητη επιλογή ταινίας,
όταν πατάω την ταινία που θέλω και μετά apply. λέει ότι έχω συνδεθεί με ένα άλλο
λογαριασμό itunes και ότι για να γίνει η μεταφορά πρέπει να διαγράψω το iphone.
το iphone είναι το δικό μου όπως ήταν πάντα , ούτε όνομα άλλαξα ούτε τίποτα.....

#491   narcolepsygirl

narcolepsygirl

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 22:22

Καλησπέρα!
Είμαι ολοκαίνουρια στο forum κ μόλις απέκτησα ένα ipod touch 8gb.Το φόρτισα, το άνοιξα,το χάζεψα...κατέβασα το itunes,πέρασα τη μουσική μου στη library,κατέβασα 2-3 εφαρμογούλες από το itunes store,όλα καλά ως εδώ!'Οταν συνέδεσα το ipod με το laptop για να του περάσω μουσική ενώ προσπαθούσε να κάνει sync μου έβγαλαν τα windows ένα παράθυρο που έλεγε ότι η υπήρξε πρόβλημα στην εφαρμογή κ έπρεπε να τερματιστεί...Κ αυτό γίνεται κάθε φορα που το συνδέω..Κάνω εγώ κάτι λάθος ή παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή?
σημ:'Εχω κ ένα shuffle από τα πρώτα που είχαν βγει,οπότε χρησιμοποιούσα κ παλιότερα το itunes(σε άλλον υπολογιστή,χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα)
Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει κ να με βοηθήσει στο τι να κάνω?ευχαριστω!

#492   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 22:23

Συχνα βγαζει τετοια προβληματα.Τι λογισμικο εχεις στον υπολογιστη σου?Εχεις εγκαταστησει το σωστο iTunes?

#493   narcolepsygirl

narcolepsygirl

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 22:35

windows 7 64-bit,το σωστό itunes είναι,αφού το αναγνωρισε το pc κανονικά κ δουλεύει..Κ τι κάνουμε τώρα?
πάντως thanx για την άμεση απάντηση,τουλάχιστο ξέρω ότι συμβαίνει γενικώς..

#494   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 22:47

Για ξαναπροσπαθησε να κανεις συγχρονισμο...Μου το κανει και εμενα καποιες φορες.Ακριβως τα ιδια εχουμε απο λογισμικο.

#495   narcolepsygirl

narcolepsygirl

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 23:02

Μάλλον το έλυσα..'Επαιξα λιγάκι με τις ρυθμίσεις του itunes.Η χαζομάρα προφανώς προσπαθούσε να κάνει αυτόματα sync μια βιβλιοθήκη 30gb σε ένα ipod 8gb!αυτές τις ρυθμισεις άλλαξα μόνο,(το αυτόματο sync κ το sync the whole library-ή κάτι τέτοιο)κ δεν έχει κρασάρει,φαίνεται να δουλεύει κανονικά(φτου-φτου μην το ματιάσω),συνδεδεμένο είνα τώρα,θα δείξει..
Ευχαριστώ πάντως κ sorry για τις χαζές απορίες μου!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες