Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/08/2010 - 20:54

πως μπορω να συγχρονισω τις σπασμενες εφαρμογες με το itunes?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/08/2010 - 22:07

πως μπορω να συγχρονισω τις σπασμενες εφαρμογες με το itunes?

τελικα το καταφερα κανοντας copy paste τα .ipa στο pc και μετα drag&drop στο itunes....

#528   HolyDeamon

HolyDeamon

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 17:49

ΡΕ παιδια τις τωρα τελευταια στι itunes εκει που κανεις sync apps που κανονικα σου δειχνει τα εικονιδια του iphone ακριβως οπως τα εχεις οργανωμενα στο iphone, σε εμενα τα δειχνει οπως νανε και επιπλεων καποια εικονιδια δεν τα δειχνει καθολου. Επισης τα εικονιδια αυτα ειναι αυτα με ελληνικη ονομασια οπως πχ "μηνυματα" η "τηλεφωνο" και οι φακελοι που εχω. Βαζω κ screenshot. Ας βοηθησει καποιος γιατι καθε φορα που κανω sync τα αλλαζει ολα

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  1.jpg   332,41KB   8 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: HolyDeamon, 05/08/2010 - 17:52

#529   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 19:00

γεια χαρα σε ολους.λογω αναβαθμισης στον υπολογιστη μου εκανα format και εγκατεστησα τα win 7 64bit και κατεβασα την τελευταια εκδοση του itunes.αυτην την στιγμη κανω restore ολη την βιβλιοθηκη μου μεσω dvd.η απορια μου ειναι η εξης το iphone που εχω ειναι στην εκδοση 3.1.3 εχοντας κανει j/b.υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα κατα τον συνχρονισμο των εφαρμογων απο το installous? εαν δεν υπαρχει προβλημα πως θα κανω authorize το itunes με το iphone χωρις να χασω τα δεδομενα που εχω στο τηλ.? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!

#530   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 20:50

γεια χαρα σε ολους.λογω αναβαθμισης στον υπολογιστη μου εκανα format και εγκατεστησα τα win 7 64bit και κατεβασα την τελευταια εκδοση του itunes.αυτην την στιγμη κανω restore ολη την βιβλιοθηκη μου μεσω dvd.η απορια μου ειναι η εξης το iphone που εχω ειναι στην εκδοση 3.1.3 εχοντας κανει j/b.υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα κατα τον συνχρονισμο των εφαρμογων απο το installous? εαν δεν υπαρχει προβλημα πως θα κανω authorize το itunes με το iphone χωρις να χασω τα δεδομενα που εχω στο τηλ.? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!

καποιος?

#531   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 23:14

ρε παιδια ελεος με αυτο το itunes...!! 2 μηνες τωρα καθε φορα τρεμω να συνδεσω το ipad η το iphone.! δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει με τιποτα.! αλλες φορες μου τα σβυνει ολα, αλλες τα αφηνει, δεν ξερω τι γινεται.
πριν κανω την αναβαθμιση σε 4.0.1 εσωσα βιντεο και φωτογραφιες αλλα οχι μεσω του itunes αλλα χυμα copy paste στον υπολογιστη. σημερα που δοκιμασα να τα ξαναπερασω στο τηλεφωνο με το iphone explorer, ναι μεν περνανε στον φακελο του αλμπουμ, αλλα το τηλεφωνο δεν τις βλεπει. ουτε τισ φωτος ουτε τα βιντεος, παρα μονο αυτα που τραβηχτηκαν με το τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση. τι γινεται?

ευχαριστω.!

#532   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 23:16

το itunes δεν υπαρχει στο χαρτη... ειναι για κλωτσες και τρομερα δυσχρηστο..!!! ακαταλαβιστικο,...!!!!

#533   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 23:43

Το iTunes έχει κάποιους κανόνες που αν τους ακολουθήσεις.. Θα δεις πως είναι εύκολο.. Υπάρχουν οδηγοί στην ενότητα hints and tips ρίξε μια ματιά για να κατανοησεις πως δουλεύει.. Τόσο για music όσο και για τα υπόλοιπα..

#534   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:03

μπορει καποιος να βοηθησει? φοβαμαι μην χασω της εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο τηλεφωνο...

#535   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:19

εαν οι εφαρμογες σου ειναι αγορασμενες απο το appstore.. δεν χανονται.. τα βηματα που πρεπει να κανεις ειναι απλα

1) itunes - store - authorize computer

2) δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης και purchases transfer ετσι θα μεταφερθουν οι αγορασμενες εφαρμογες σου :)

οσο αφορα τις cracked θα κλεισεις το itunes sync.. απο το installous..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 06/08/2010 - 15:21

#536   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:22

εαν οι εφαρμογες σου ειναι αγορασμενες απο το appstore.. δεν χανονται.. τα βηματα που πρεπει να κανεις ειναι απλα

1) itunes - store - authorize computer

2) δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης και purchases transfer ετσι θα μεταφερθουν οι αγορασμενες εφαρμογες σου :)

οσο αφορα τις cracked θα κλεισεις το itunes sync.. απο το instalous..

δεν πιστεύω να μου διαγράψει αυτές που ήδη έχω στο τηλέφωνο και να βάλει άλλες;

#537   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:28

ποιες αλλες να βαλει.. εχεις αλλες στο itunes.. αυτο που του ζητας ειναι να σου μεταφερει τις αγορασμενες εφαρμογες στο pc.. μην κανεις συγχρονισμο στα apps ξετσεκαρε το.. οπως επισης και αυτο που σου ειπα στο installous το itunes sync..

#538   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:44

ποιες αλλες να βαλει.. εχεις αλλες στο itunes.. αυτο που του ζητας ειναι να σου μεταφερει τις αγορασμενες εφαρμογες στο pc.. μην κανεις συγχρονισμο στα apps ξετσεκαρε το.. οπως επισης και αυτο που σου ειπα στο installous το itunes sync..

άμα το ξετικαρω πως θα τις διαχειριστώ μέσω του iTunes. ?

#539   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:50

δεν νομιζω πως μπορεις να τις διαχειριστεις.. εαν το εχεις ανοιχτο .. θα σου τις διαγραψει σιγουρα..

#540   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 15:55

δεν νομιζω πως μπορεις να τις διαχειριστεις.. εαν το εχεις ανοιχτο .. θα σου τις διαγραψει σιγουρα..

OK θα δοκιμασω και θα δω γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω στην 4.0.1 και να κανω set up as new.thanks για τις απαντησεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες