Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Please log in to reply
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 28/08/2010 - 14:56

Αυτή τη στιγμή το iTunes μου βγάζει το εξής error:

The iPhone "όνομα" cannot be synced. The device timed out.

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/08/2010 - 20:34

Χαιρετώ το forum. Μόλις σήμερα απέκτησα ένα iPhone 4 και όντας παντελώς άσχετος από τα προϊόντα της Apple (χρόνια φαν της Nokia) αντιμετωπίζω τα πρώτα μου προβλήματα.

1ον: έχω κάνει όλα τα synchronization που ήθελα και θέλω πλέον να περάσω τις πρώτες μου free εφαρμογές. Στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο itunes κολλάω πάντα στο σημείο που ζητάει πιστωτική κάρτα. Βάζω 3 διαφορετικές κάρτες, 2 χρεωστικές και 1 πιστωτική, και μου βγάζει συνεχώς invalid payment method. Να σημειώσω ότι και οι 3 κάρτες χρησιμοποιούνται κανονικά για online αγορές εδώ και χρόνια. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει??

2ον: ως μέσος χρήστης υπάρχει λόγος να ψαχτώ για jailbreak ή θα ταλαιπωρηθώ τσάμπα?

#573   userX

userX

iPH Member

• 245 μηνύματα
  • GameCenter:teopless

Δημοσίευση 28/08/2010 - 20:53

Χαιρετώ το forum. Μόλις σήμερα απέκτησα ένα iPhone 4 και όντας παντελώς άσχετος από τα προϊόντα της Apple (χρόνια φαν της Nokia) αντιμετωπίζω τα πρώτα μου προβλήματα.

1ον: έχω κάνει όλα τα synchronization που ήθελα και θέλω πλέον να περάσω τις πρώτες μου free εφαρμογές. Στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο itunes κολλάω πάντα στο σημείο που ζητάει πιστωτική κάρτα. Βάζω 3 διαφορετικές κάρτες, 2 χρεωστικές και 1 πιστωτική, και μου βγάζει συνεχώς invalid payment method. Να σημειώσω ότι και οι 3 κάρτες χρησιμοποιούνται κανονικά για online αγορές εδώ και χρόνια. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει??

2ον: ως μέσος χρήστης υπάρχει λόγος να ψαχτώ για jailbreak ή θα ταλαιπωρηθώ τσάμπα?

1:Λογικά θα δουλέψει με αυτό.
2:Και βέβαια!Το jailbreak σου δίνει πολλά που είτε δεν μπορούν να γίνουν στο unjailbroken iPhone είτε χρειάζονται χρήματα.

#574   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2010 - 22:11

Thanks αλλά δυστυχώς δεν βοηθάει ούτε αυτό. Μου εμφανίστηκε μια φορά η επιλογή "none" στους τρόπους πληρωμής και την επέλεξα αλλά και πάλι μου έβγαζε το "invalid payment method". Τις υπόλοιπες φορές που έκανα τη διαδικασία δεν εμφανιζόταν καν η επιλογή "none" στη σελίδα με τα στοιχεία της κάρτας.

#575   LUCKman

LUCKman

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2010 - 22:17

2) Οπως ?

1:Λογικά θα δουλέψει με αυτό.
2:Και βέβαια!Το jailbreak σου δίνει πολλά που είτε δεν μπορούν να γίνουν στο unjailbroken iPhone είτε χρειάζονται χρήματα.

#576   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2010 - 22:31

πηγαινε σε μια free application και πατησε buy with new account.ετσι θα βγαλει την επιλογη none στο payment method.

οσον αφορα το δευτερο ερωτημα σου,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το jailbreak σε ενα μεσο χρηστη δεν εχει να προσφερει κατι παρα μονο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και καποια προβληματα που αν δεν εισαι καλος γνωστης σε οτι αφορα jailbreak και cydia θα σε ταλαιπωρησουν αρκετα.

#577   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2010 - 22:59

πηγαινε σε μια free application και πατησε buy with new account.ετσι θα βγαλει την επιλογη none στο payment method.

οσον αφορα το δευτερο ερωτημα σου,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το jailbreak σε ενα μεσο χρηστη δεν εχει να προσφερει κατι παρα μονο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και καποια προβληματα που αν δεν εισαι καλος γνωστης σε οτι αφορα jailbreak και cydia θα σε ταλαιπωρησουν αρκετα.

Όντως έτσι γίνεται αλλά και πάλι όσες φορές κι αν το έκανα έχοντας επιλέξει το "none" εξακολουθεί να μου βγάζει "invalid payment method".

#578   96pro

96pro

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2010 - 17:22

παιδια μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω το pocket guitar???

#579   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 02/09/2010 - 09:04

παιδιά καλήμερα.Στο i tunes δεν μπορώ να δω της αγορές που έχω κάνει ,μου λέει μόνο view account δεν μου δείχνει χρεώσεις .Πως μπορώ να τις δω ?Ευχαριστώ
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#580   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 23:06

παιδιά καλήμερα.Στο i tunes δεν μπορώ να δω της αγορές που έχω κάνει ,μου λέει μόνο view account δεν μου δείχνει χρεώσεις .Πως μπορώ να τις δω ?Ευχαριστώ

παιδιά βοήθεια κάνεις? :)
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#581   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,963 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 05:16

παιδιά βοήθεια κάνεις? :)

τελικά την βρήκα την άκρη .Ευχαριστώ . :)

#582   kornass

kornass

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 09:03

Παιδιά HELP!

Έχω Windows 7, προσπαθώ να βάλω τα itunes10 και ενώ γίνεται κανονικά εγκατάσταση δεν ανοίγει το ηλίθιο. Δηλαδή πατάω να ανοίξει το πρόγραμμα βλέπω στο task manager οτι έχει ανοίξει (στην οθόνη τίποτα) και μετά κλείνει μόνο του. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από συμβατότητες κτλ, έχω ψάξει σε 100 φορουμς αλλά άκρη δεν βρίσκω.

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ

#583   predato1

predato1

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 10:44

παιδια αμα κατεβασω το itunes 10 θα χαθει το jailbreak του ipad; Να το κατεβασω;

#584   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/09/2010 - 10:49

παιδια αμα κατεβασω το itunes 10 θα χαθει το jailbreak του ipad; Να το κατεβασω;

Όχι, το iTunes 10 είναι ασφαλές για j/b

#585   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 15:28

Pε παιδια εχω εχω το εξης προβλημα.

Σημερα εβαλα το itunes_10 (Χ64)
Εχω win7 64bit και iphone 3GS 4.0.1 j/b

Για ποιο λογο μου βγαζει το μηνυμα στην παρακατω φωτο?

Attached Files

Τελευταία επεξεργασία από: userman, 05/09/2010 - 15:32.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες