Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/09/2010 - 12:52

Μέσα από το iTunes δεν γίνεται. Το iTunes το μόνο που κάνει είναι να τα ενσωματώνει μέσα στο backup. Κανονικά θα έπρεπε να σου φέρει τα SMS με το restore. Αλλιώς χρειάζεται j/b και να τα τραβήξεις μέσω SSH.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να δεις ΕΔΩ ή και ΕΔΩ σε περίπτωση που υπάρχει ακόμη το backup από το 3GS σου διαθέσιμο.

το backup απο το 3gs υπαρχει ακομη οποτε θα δω τα link που μοθ εστειλεσ κ ελπιζω να βγαλω ακρη. ευχαριστω πολυ
αααα δευτερο link που μου εστειλεσ το εχω δει κ εχω κανει backup τα σμσ μου αλλα 1) δεν μπρορω να τα διαβασω διοτι μου το ανοιγει με excel κ τα βγαζει κινεζικα κ 2) δεν ειδα πως να τα κανω restore sto iphone 4 :)

Τελευταία επεξεργασία από: thana, 22/09/2010 - 12:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2010 - 12:55

.

Τελευταία επεξεργασία από: thana, 22/09/2010 - 12:56

#663   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/09/2010 - 13:02

το backup απο το 3gs υπαρχει ακομη οποτε θα δω τα link που μοθ εστειλεσ κ ελπιζω να βγαλω ακρη. ευχαριστω πολυ
αααα δευτερο link που μου εστειλεσ το εχω δει κ εχω κανει backup τα σμσ μου αλλα 1) δεν μπρορω να τα διαβασω διοτι μου το ανοιγει με excel κ τα βγαζει κινεζικα κ 2) δεν ειδα πως να τα κανω restore sto iphone 4 :)

Για να τα περάσεις στο 4 δεν γίνεται χωρίς j/b δυστυχώς. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις το αρχείο sms.db από το 3GS το οποίο θα βάλεις στο 4αρι μέσω SSH.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 22/09/2010 - 13:03

#664   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2010 - 23:07

Για να τα περάσεις στο 4 δεν γίνεται χωρίς j/b δυστυχώς. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις το αρχείο sms.db από το 3GS το οποίο θα βάλεις στο 4αρι μέσω SSH.

οχ τωρα με σκοτωνεις !!!
ουτε που ξερω τι ειναι το ssh. οσο για το j/b δεν εχει βγει ακομη για την εκδοση 4.1 σωστα ?
γιατι τοσο περιπλοκο ρε γμτ

#665   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2010 - 23:10

υπαρχει πιο ευκολος τροπος... συνδεσε το 3gs στο itunes... και με δεξι κλικ .. επελεξε backup... μετα συνδεσε το iphone 4 και με δεξι κλικ παλι.. επελεξε το backup που κρατησες πριν.. και τα μηνηματα θα περαστουν στο νεο iphone..

#666   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2010 - 23:21

υπαρχει πιο ευκολος τροπος... συνδεσε το 3gs στο itunes... και με δεξι κλικ .. επελεξε backup... μετα συνδεσε το iphone 4 και με δεξι κλικ παλι.. επελεξε το backup που κρατησες πριν.. και τα μηνηματα θα περαστουν στο νεο iphone..

το εχω κανει αυτο εχει παρει τα παντα εκτος απο τα σμσ μου. κ οπως ειπα δεν βλεπω κ κατι στο itunes τα σμσ μου δεν ξερω αν εχει επιλογη να φαινονται απλα μου κανει εντυπωση πως κατι τοσο απλο που γινεται παν ευκολα σε αλλα κινητα οχι iphone πχ nokia,sony ericsson ktl) ειναι τοσο περιπλοκο σε αυτο το κινητο με τετοιο λογισμικο εντυπωση μου κανει πραγματικα

#667   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2010 - 21:38

το δευτερο link δουλεψε μια χαρα κ τα μετετρεψα σε excel . απο το τιποτα καλο κ αυτο :)
ευχαριστω πολυ πολυ

#668   Ronaldinho

Ronaldinho

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 17:24

Εκανα jailbreak και προσπαθησα να συνδεσω το iphone 4.0.1 με το iTunes 10.1 και μοθ βγαζει μηνυμα "This iPhone cannot be used because the apple mobile device service is not started".Γνωριζει κανεις να με βοηθησει;

#669   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 17:31

Εκανα jailbreak και προσπαθησα να συνδεσω το iphone 4.0.1 με το iTunes 10.1 και μοθ βγαζει μηνυμα "This iPhone cannot be used because the apple mobile device service is not started".Γνωριζει κανεις να με βοηθησει;

Την κλασσική λύση που προτείνει η Apple την δοκίμασες?

Apple Support

Αν όχι με αυτό τον τρόπο λύνεται σχεδόν πάντα.

#670   Ronaldinho

Ronaldinho

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 18:08

Μολις τη δοκιμασα και εφτιαξε! ευχαριστω πολυ! το προβλημα ηταν που περασα την καινουρια εκδοση του iTunes και απενεργοποιηθηκε η υπηρεσια;

#671   igno

igno

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 21:32

καλησπέρα έχω τα εξής προβλήματα και χρειάζομαι την βοήθεια σας
έχω ένα 3gs με 4.01 j/b και όλα καλά μέχρι που πήρα το 4 με 4.1
το κάνω syng με το iTunes 10 as new επιλέγω τα apps που θέλω και ενώ τα βλέπω δεξιά στη εικονική οθόνη του iPhone δεν τα περνάει όλα και αφήνει κενό στη θέση τους
με το 3gs τώρα μου συγχρονίζει τα πάντα εκτός από τα apps που κατεβάζω από installous που εξαφανίζονται .
καμιά ιδέα ?
ευχαριστώ

#672   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 21:33

κλεισε το itunes sync απο installous.. και θα παψει να στα διαγραφει.. :)

#673   igno

igno

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2010 - 17:34

κλεισε το itunes sync απο installous.. και θα παψει να στα διαγραφει.. :)

μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, να φταίει η 10 ?
και με το iPhone 4?? το error που βγάζει είναι (0χΕ8008001)

Τελευταία επεξεργασία από: igno, 27/09/2010 - 17:36

#674   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 27/09/2010 - 18:32

Καλησπερα...
Εχω το εξής πρόβλημα...
Σημερα εκανα update στην 4.1 εκδοση...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Επειδη αλλαξα υπολογιστη εκανα αντιγραφη τις εφαρμογες απο τον εναν στον αλλον...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...τις ειδε ολες το itunes...
Το προβλημα ομως ειναι το εξης...
Οταν παω να κανω install μια εφαρμογη δεν την κανει install...
Στο iTunes στην επιλογη applications που βγαζει στο iPhone μου την δειχνει στο springboard που εχει στην οθονη ο υπολογιστης αλλα στο κινητο δεν υπαρχει...
Αν διαγραψω μια εφαρμογη κ την ξανακατεβασω ολα οκ...δλδ παρουσιαζει μονο με τις εφαρμογες που εκανα drag and drop στο itunes...
Ξερει καποιος φιλος να μου πει τι φταιει;
Ειναι πακετο να ξακατεβασω ολες τις εφαρμογες....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ
Τελικα παιδια εγινε μεγαλο μπερδεμα...
Ενω τις εφαρμογες τις εβλεπα κανονικα στον υπολογιστη δεν υπηρχαν τα αρχεια...
Το γιατι δεν το ξερω...

Τελευταία επεξεργασία από: Gagarin, 27/09/2010 - 18:35

#675   Slay

Slay

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/09/2010 - 16:01

Παιδια καταρχην καλως σας βρηκα.Εχω μια απορια σχετικα με το itunes.Ενω στις προηγουμενες εκδοσεις οταν πατουσες device->δεξι κλικ ειχε την επιλογη backup οπου εφταχνες καινουργια backup.Τωρα τουλαχιστον σε μενα δεν υπαρχει που8ενα αυτο.Υπαρχει καμια αλλη λυση για να κανεις νεο backup?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες