Λοιπόν έχω στο iPhone μου όλα τα Apps, τα Folders κτλ., όλα ταχτοποιημένα. Ανοίγω το iTunes και στην κατηγορία (κουμπί) Apps βλέπω MH "τικαρισμένο" το 'Sync Apps' και στην οθόνη δεξιά φαίνονται τα Apps που έχω στο iPhone μου (αχνά, Disabled). Αν κάνω tick το Sync Apps, τότε μου βγάζει μήνυμα ότι αν γίνει συγχρονισμός θα σβηστούν οι εφαρμογές στο iPhone και εννοείται θα περαστούν όπως πλέον φαίνεται στην οθόνη δεξιά, που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την οργάνωση που έχω εγώ στις οθόνες του iPhone μου!
Με απλά λόγια, εγώ ΔΕΝ θέλω να περάσω τα Apps και τα Folders (και την ταξινόμησή τους) από το PC στο iPhone, αλλά το αντίστροφο, δηλαδή από το iPhone να περάσει η οργάνωση των Apps μου στο PC!
Ελπίζω να είμαι σαφής τι ακριβώς θέλω.
Μπορεί να γίνει λοιπόν το παραπάνω;;;
Η πρόταση που γράφεται σε προηγούμενο post για να κάνω File->'Transfer purchases from <my iPhone>", απλά μεταφέρει τα purchases που έχω κάνει μέσω του τηλεφώνου προς το PC μου, χωρίς όμως να περνάει και η οργάνωση που έχω στις οθόνες και με τα Folders που έχω φτιάξει. Οπότε δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει άλλος τρόπος; Έχω απογοητευτεί με το iTunes να μην μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό που θέλω και τόσο συνηθισμένο...
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 05/10/2010 - 00:53