Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   igno

igno

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/09/2010 - 17:56

μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, να φταίει η 10 ?
και με το iPhone 4?? το error που βγάζει είναι (0χΕ8008001)

οι διαγραφές είναι επιλεκτικές , κάποια τα διαγράφει και κάποια όχι
έχω ξενερώσει τόσες εφαρμογές και δεν μπορώ να τις έχω στο νέο μου iPhone

Τελευταία επεξεργασία από: igno, 28/09/2010 - 18:01

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   Michel

Michel

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 00:10

Παιδια Βοηθεια!!!!Παω να συνδεσω το iphone με το itunes και μου λεει
'the iphone cannot be used because the Apple Mobile Device service is not started'
τι πρεπει να κανω τωρα?

#678   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 00:18

κανε μια επανεκινηση το pc.. ενα hard reset την συσκευη.. και βαλτο στις πισω usb.. και ξαναδοκιμασε.. :)

#679   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 03/10/2010 - 00:19

Παιδια Βοηθεια!!!!Παω να συνδεσω το iphone με το itunes και μου λεει
'the iphone cannot be used because the Apple Mobile Device service is not started'
τι πρεπει να κανω τωρα?

κανε μια επαννεκινηση στον υπολογιστη σου το μυνημα σου λεει οτι δεν εχει ξεκινηση μια υπηρεσια του υπολογιστη που ελεγχεται απο το itunes και ελεγχει την συνδεση του τηλεφωνου

#680   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 03/10/2010 - 11:46

Παιδιά γενικά μακριά από το iTunes 10.x.x !!!
Εγώ προσπαθώντας να περάσω απλά το αυθεντικό 4.1 στο iPhone 4 μου, κόλλαγε στην διαδικασία και έβγαζε διάφορα μηνύματα προβλημάτων! Το προσπάθησα με Restore, SHift+Restore, Update, ότι και αν έκανα έβγαζε λάθος και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το iPhone μου, γιατί απλά δεν τελείωνε ποτέ η διαδικασία επιτυχώς! Εντέλει βρήκα ένα work-around: Μετά το Shift+Restore επέλεξα (αρχείο) να βάλω μία παλιότερη έκδοση firmware, π.χ. την 4.0.1, και ενώ φυσικά δεν την εγκατέστησε, παρ'όλα αυτά ξεκόλλησε το iTunes και μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο!
Την επόμενη μέρα και επειδή φοβόμουν ότι το firmware ίσως έχει περαστεί χάλια και μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα, απλά σε ένα laptop που δεν είχα εγκαταστήσει ποτέ iTunes, βάζω το 9.2.1, κάνω την ίδια ακριβώς διαδικασία και όλα μια χαρά με την μία, κανένα κόλλημα!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!

Για αυτό το συμπέρασμα είναι: iTunes 10 SUCKS!!!!!!............

#681   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 11:52

Μια ερώτηση σχετικά με το iTunes:
Γίνεται να συγχρονίσω τα Apps που έχω στο iPhone μου με τα Apps που φαίνονται στο iTunes; Εννοώ περνώντας κάπως αυτά που έχω στο τηλεφωνο ΠΡΟΣ το iTunes και όχι τα Apps που φαίνονται να υπάρχουν στο iTunes να πάνε και να κάνουν overwrite αυτά που υπάρχουν στο τηλέφωνο!!

#682   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 11:59

εαν δεν εχεις κανει authorize computer.. πηγαινε.. itunes-store-authorize computer.. και μετα file - purchases transfer.. μιλαμε παντα για αγορασμενες εφαρμογες.. απο appstore..

#683   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 03/10/2010 - 12:02

εαν δεν εχεις κανει authorize computer.. πηγαινε.. itunes-store-authorize computer.. και μετα file - purchases transfer.. μιλαμε παντα για αγορασμενες εφαρμογες.. απο appstore..

Αυτό + του ότι οποιαδήποτε εφαρμογή αγοράσεις από το iPhone απευθείας όταν το συνδέσεις στον Υπολογιστή σου (εφόσον γενικά έχεις checkαρει την επιλογή Sync Apps ), θα στις περάσει κατευθείαν στον υπολογιστή σου. ;)

#684   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 13:22

OK για τις εφαρμογές θα το δοκιμάσω. Μπορεί κάπως να μου κρατήσει και τα Folders που έχω φτιάξει, ώστε όταν κάνω Sync μετά από κάποιο restore να μου τα φέρει και αυτά μέσα στο iPhone μου όπως ακριβώς τα είχα φτιάξει;

#685   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2010 - 13:28

Εαν χρειστει να κανείς restore και setup as new .. Τότε τα ξαναφτιαχνεις από την αρχή.. Εαν κανείς μετά το restore... Restore from backup.. Τότε δεν σου χαλάνε..

#686   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 00:48

Λοιπόν έχω στο iPhone μου όλα τα Apps, τα Folders κτλ., όλα ταχτοποιημένα. Ανοίγω το iTunes και στην κατηγορία (κουμπί) Apps βλέπω MH "τικαρισμένο" το 'Sync Apps' και στην οθόνη δεξιά φαίνονται τα Apps που έχω στο iPhone μου (αχνά, Disabled). Αν κάνω tick το Sync Apps, τότε μου βγάζει μήνυμα ότι αν γίνει συγχρονισμός θα σβηστούν οι εφαρμογές στο iPhone και εννοείται θα περαστούν όπως πλέον φαίνεται στην οθόνη δεξιά, που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την οργάνωση που έχω εγώ στις οθόνες του iPhone μου!
Με απλά λόγια, εγώ ΔΕΝ θέλω να περάσω τα Apps και τα Folders (και την ταξινόμησή τους) από το PC στο iPhone, αλλά το αντίστροφο, δηλαδή από το iPhone να περάσει η οργάνωση των Apps μου στο PC!
Ελπίζω να είμαι σαφής τι ακριβώς θέλω.

Μπορεί να γίνει λοιπόν το παραπάνω;;;

Η πρόταση που γράφεται σε προηγούμενο post για να κάνω File->'Transfer purchases from <my iPhone>", απλά μεταφέρει τα purchases που έχω κάνει μέσω του τηλεφώνου προς το PC μου, χωρίς όμως να περνάει και η οργάνωση που έχω στις οθόνες και με τα Folders που έχω φτιάξει. Οπότε δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει άλλος τρόπος; Έχω απογοητευτεί με το iTunes να μην μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό που θέλω και τόσο συνηθισμένο...

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 05/10/2010 - 00:53

#687   eleco

eleco

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2010 - 18:29

Λοιπόν έχω στο iPhone μου όλα τα Apps, τα Folders κτλ., όλα ταχτοποιημένα. Ανοίγω το iTunes και στην κατηγορία (κουμπί) Apps βλέπω MH "τικαρισμένο" το 'Sync Apps' και στην οθόνη δεξιά φαίνονται τα Apps που έχω στο iPhone μου (αχνά, Disabled). Αν κάνω tick το Sync Apps, τότε μου βγάζει μήνυμα ότι αν γίνει συγχρονισμός θα σβηστούν οι εφαρμογές στο iPhone και εννοείται θα περαστούν όπως πλέον φαίνεται στην οθόνη δεξιά, που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την οργάνωση που έχω εγώ στις οθόνες του iPhone μου!
Με απλά λόγια, εγώ ΔΕΝ θέλω να περάσω τα Apps και τα Folders (και την ταξινόμησή τους) από το PC στο iPhone, αλλά το αντίστροφο, δηλαδή από το iPhone να περάσει η οργάνωση των Apps μου στο PC!
Ελπίζω να είμαι σαφής τι ακριβώς θέλω.

Μπορεί να γίνει λοιπόν το παραπάνω;;;

Η πρόταση που γράφεται σε προηγούμενο post για να κάνω File->'Transfer purchases from <my iPhone>", απλά μεταφέρει τα purchases που έχω κάνει μέσω του τηλεφώνου προς το PC μου, χωρίς όμως να περνάει και η οργάνωση που έχω στις οθόνες και με τα Folders που έχω φτιάξει. Οπότε δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει άλλος τρόπος; Έχω απογοητευτεί με το iTunes να μην μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό που θέλω και τόσο συνηθισμένο...

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Οφείλεται σε κάποια ασυμβατότητα του iTunes. Ουσιαστικά το iTunes χάνει τη library.
Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Εμένα μου το κάνει με τα win7 64bit. Στο φορητό με vista 32bit όλα καλά...

#688   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2010 - 19:07

Οι εφαρμογές είναι όλες αγορασμενες από το AppStore .. Εαν ναι δεν έχεις πρόβλημα με την οργάνωση .. Κανε authorize computer και purchases transfer .. Αυτό θα μεταφέρει τα apps σου στο pc χωρίς να σου αλλάξει την σειρά.. Προϋποθέτει να μην έχεις πάνω από 11 οθόνες και να μην έχεις πάνω από 12 apps ανα folder..

#689   eleco

eleco

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2010 - 14:23

Οι εφαρμογές είναι όλες αγορασμενες από το AppStore .. Εαν ναι δεν έχεις πρόβλημα με την οργάνωση .. Κανε authorize computer και purchases transfer .. Αυτό θα μεταφέρει τα apps σου στο pc χωρίς να σου αλλάξει την σειρά.. Προϋποθέτει να μην έχεις πάνω από 11 οθόνες και να μην έχεις πάνω από 12 apps ανα folder..

Δεν τα αποθηκεύει όμως μέσα σε folder που προηγουμένως είχες φτιάξει.
Μεταφέρει δηλ. μόνο τις εφαρμογές και όχι τους φακέλους.

#690   sifounas106

sifounas106

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2010 - 17:07

Μολισ πηρα το iphone4 και θα ηθελα να μαθω πωσ γινεται να μεταφερω τισ επαφεσ μου στο itunes ή στο pc?????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες