παιδια!!! με το δικο μου θεμα τι θα γινει
?
authorize computer εχεις κανει... itunes - store - authorize computer
Δημοσίευση 14/05/2011 - 16:51
παιδια!!! με το δικο μου θεμα τι θα γινει
?
Δημοσίευση 15/05/2011 - 13:49
Δημοσίευση 18/05/2011 - 01:09
Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:21
Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:26
Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:46
υπαρχει.. ακολουθησε το link και δεν θα εχεις προβλημα.. ισχυει και για το gr appstore
http://www.iphonehel...m-a-promo-code/
Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:35
Δεν βγάζω άκρη με το itunes...;η κάνω κάτι λάθος ή είναι χαζόAν δεν μας πείτε τί μήνυμα σας βγάζει ή τι ακριβώς κάνετε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παραπάνω. Μπορεί να είναι άπειρα πράγματα
Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:39
αφου συνδεσεις το iphone πρεπει πριν κανεις sync να επιλεξεις απο καρτελα σε καρτελα τι θελεις να περασεις μεσα, ποια τραγουδια ποιες εικονες και ποιες εφαρμογες. προφανως και δεν εχεις επιλεξει καποιον φακελο με φωτος να περασει ουτε εχεις τικαρει καποια εφαρμογη.Δεν βγάζω άκρη με το itunes...;η κάνω κάτι λάθος ή είναι χαζό
![]()
Κάθε φορά που συνδέω το iphone μου και ανοίγει κάνει συνγχρονισμό τηνν μουσική...Θέλω να δω τα apps μου και ενώ έχω ένα σωρό μου λέει apps 0 !!! Επίσης δεν μπορώ να δώ ούτε τις φωτο μου!!! Απο τα νεύρα μου θα τρελαθώ![]()
![]()
Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:49
μα τσεκάρω το apps και μου λεει 0....αφου συνδεσεις το iphone πρεπει πριν κανεις sync να επιλεξεις απο καρτελα σε καρτελα τι θελεις να περασεις μεσα, ποια τραγουδια ποιες εικονες και ποιες εφαρμογες. προφανως και δεν εχεις επιλεξει καποιον φακελο με φωτος να περασει ουτε εχεις τικαρει καποια εφαρμογη.
Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:02
τσεκαρεις το apps αλλα τικαρεις και ποιες εφαρμογες θες να περασεις;μα τσεκάρω το apps και μου λεει 0....
Έπίσης στισ φωτος μου βγάζει να επιλέξω φωτος απο τον υπολογιστή εγω θέλω αυτές που έβγαλα με το iphone
Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:11
Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:13
Μάλλον κάτι δε λέω καλά !τσεκαρεις το apps αλλα τικαρεις και ποιες εφαρμογες θες να περασεις;
οι φωτογραφιες που εβγαλες με το iphone θα τις βρεις στον "υπολογιστη μου" θα σου εμφανιστει ως συνδεδεμενη φορητη συσκευη.
Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:25
μεσα στην library του itunes εχεις οντως apps; πανω αριστερα εκει που λεει apps αν το πατησεις σου δειχνει τις εφαρμογες σου; υπαρχουν εκει;Μάλλον κάτι δε λέω καλά !
Τα τραγούδια μου συνγχρονίζονται μια χαρά, και ringtones φτιάχνω με ένα app και αυτά μια χαρά τα περνάω...
APPS δε φαίνεται να έχω κάν. Μου βγάζει sync apps 0
Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:55
Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα δε βρίσκω ακρη οπότε αυριο θα κινητοποιηθεί κάποιος να το εξετάσει απο κοντά γτ ίσως να εξηγώ και εγω κατι λάθος...καλό βράδυ και ευχαριστώ και πάλι!μεσα στην library του itunes εχεις οντως apps; πανω αριστερα εκει που λεει apps αν το πατησεις σου δειχνει τις εφαρμογες σου; υπαρχουν εκει;
αν υπαρχουν εκει αφου συνδεσεις το iphone θα πας εκει που εχει τις καρτελες στο apps, θα το τικαρεις και απο κατω θα σου βγαλει μια λιστα παλι με τα apps που εχεις περασμενα στο itunes. απο εκει θα τικαρεις ξανα οποια apps θελεις να περαστουν μεσα στο iphone και θα πατησεις να κανει sync.
Δημοσίευση 20/05/2011 - 23:04
εγινε να σαι καλα.Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα δε βρίσκω ακρη οπότε αυριο θα κινητοποιηθεί κάποιος να το εξετάσει απο κοντά γτ ίσως να εξηγώ και εγω κατι λάθος...καλό βράδυ και ευχαριστώ και πάλι!
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες