Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1021   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/05/2011 - 16:51

παιδια!!! με το δικο μου θεμα τι θα γινει????

authorize computer εχεις κανει... itunes - store - authorize computer

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1022   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 15/05/2011 - 13:49

για καποιο λογο εκανε τον συγχρονισμο χωρις να κανω τπτ... ευχαριστω παντως για την βοηθεια.

#1023   dcba

dcba

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/05/2011 - 01:09

Καλησπέρα!

Δυστυχώς προέκυψε ένα μάλλον παράδοξο πρόβλημα με το iTunes και τις εφαρμογές. Ήθελα να περάσω σε φλασάκι ένα φάκελο αρχείων κειμένου και κατά λάθος, λόγω απροσεξίας/ κεκτημένης ταχύτητας της διαδικασίας αποκοπής- επικόλλησης, συμπεριέλαβα και τον φάκελο του iTunes. Μόλις συνειδητοποίησα την γκάφα, διέκοψα την αντιγραφή των αρχείων όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Στη συνέχεια μετέφερα χειροκίνητα τα αρχεία πίσω στον αρχικό φάκελο. Εκ πρώτης όψεως ενώ φαίνεται να βλέπει κανονικά τις εφαρμογές, εντούτοις όταν θέλω να κάνει συγχρονισμό τις εμφανίζει αχνά και μη επιλέξιμες και μου λέει ότι θα σβηστούν οι ήδη υπάρχουσες στο τηλέφωνο. Άλλες δυσλειτουργίες δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν. Πέραν κάποιων συγκεκριμένων δωρεάν και μη εφαρμογών που με ενδιαφέρουν και στην πλειονότητα τους τις έχω περασμένες στο τηλέφωνο, δε θα με πειράξει αν χαθούν οι υπόλοιπες. Σε τι ενέργειες πρέπει να προβώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#1024   Sylvia

Sylvia

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:21

Μόλις πήρα το iphone 4 - είμαι καινούργια στην παρέα. Δημιούργησα apple ID αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα από το appstore (ούτε τα free apps πχ foursquare) αν δεν δώσω αριθμό πιστωτικής κάρτας. το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ έχω καν πιστωτική. Υπάρχει off charge mode για τα free apps?? παλιά υπήρχε αλλα πλέον δεν εμφανίζεται ως επιλογή.

Thanks

#1025   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:26

υπαρχει.. ακολουθησε το link και δεν θα εχεις προβλημα.. ισχυει και για το gr appstore

http://www.iphonehel...m-a-promo-code/

#1026   Sylvia

Sylvia

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2011 - 20:46

υπαρχει.. ακολουθησε το link και δεν θα εχεις προβλημα.. ισχυει και για το gr appstore

http://www.iphonehel...m-a-promo-code/

Thanks!!! δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω όλο αυτό μόνη μου!

#1027   sofiagolden

sofiagolden

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:35

Aν δεν μας πείτε τί μήνυμα σας βγάζει ή τι ακριβώς κάνετε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παραπάνω. Μπορεί να είναι άπειρα πράγματα

Δεν βγάζω άκρη με το itunes...;η κάνω κάτι λάθος ή είναι χαζό >:(
Κάθε φορά που συνδέω το iphone μου και ανοίγει κάνει συνγχρονισμό τηνν μουσική...Θέλω να δω τα apps μου και ενώ έχω ένα σωρό μου λέει apps 0 !!! Επίσης δεν μπορώ να δώ ούτε τις φωτο μου!!! Απο τα νεύρα μου θα τρελαθώ :( :( :(

#1028   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:39

Δεν βγάζω άκρη με το itunes...;η κάνω κάτι λάθος ή είναι χαζό >:(
Κάθε φορά που συνδέω το iphone μου και ανοίγει κάνει συνγχρονισμό τηνν μουσική...Θέλω να δω τα apps μου και ενώ έχω ένα σωρό μου λέει apps 0 !!! Επίσης δεν μπορώ να δώ ούτε τις φωτο μου!!! Απο τα νεύρα μου θα τρελαθώ :( :( :(

αφου συνδεσεις το iphone πρεπει πριν κανεις sync να επιλεξεις απο καρτελα σε καρτελα τι θελεις να περασεις μεσα, ποια τραγουδια ποιες εικονες και ποιες εφαρμογες. προφανως και δεν εχεις επιλεξει καποιον φακελο με φωτος να περασει ουτε εχεις τικαρει καποια εφαρμογη.

#1029   sofiagolden

sofiagolden

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 21:49

αφου συνδεσεις το iphone πρεπει πριν κανεις sync να επιλεξεις απο καρτελα σε καρτελα τι θελεις να περασεις μεσα, ποια τραγουδια ποιες εικονες και ποιες εφαρμογες. προφανως και δεν εχεις επιλεξει καποιον φακελο με φωτος να περασει ουτε εχεις τικαρει καποια εφαρμογη.

μα τσεκάρω το apps και μου λεει 0....
Έπίσης στισ φωτος μου βγάζει να επιλέξω φωτος απο τον υπολογιστή εγω θέλω αυτές που έβγαλα με το iphone :(

#1030   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:02

μα τσεκάρω το apps και μου λεει 0....
Έπίσης στισ φωτος μου βγάζει να επιλέξω φωτος απο τον υπολογιστή εγω θέλω αυτές που έβγαλα με το iphone :(

τσεκαρεις το apps αλλα τικαρεις και ποιες εφαρμογες θες να περασεις;
οι φωτογραφιες που εβγαλες με το iphone θα τις βρεις στον "υπολογιστη μου" θα σου εμφανιστει ως συνδεδεμενη φορητη συσκευη.

#1031   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:11

Παιδιά μια απορία γιατί ποτέ δεν το χρειάστηκα από την τελευταία φορά που έκανα j/b (δεν έκανα update ακόμα).
Λοιπόν, για τις επαφές το έχω να συγχρονίζεται με το outlook. Σε κάποιες από τις επαφές έχω δημιουργήσει καινούρια labels για τα τηλέφωνα π.χ. "cyprus, cosmote" κτλ για να ευκολύνομαι μιας και έχω σε κάθε επαφή όλα τα τηλέφωνα. Στο outlook όμως δεν βρίσκω τα labels αυτά, παρά μόνο τα κλασσικά "work, iphone, mobile" κτλ.
Τώρα που θα κάνω update το ios μου, θα περαστούν σωστά οι επαφές με συγχρονισμό ή θα λείπουν κάποια τηλέφωνα; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Καλύτερος τρόπος για συγχρονισμό των επαφών υπάρχει να προτείνετε; Βασικά καίγομαι για τις επαφές, τα άλλα ας σβηστούν, τα ξαναβρίσκω!

#1032   sofiagolden

sofiagolden

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:13

τσεκαρεις το apps αλλα τικαρεις και ποιες εφαρμογες θες να περασεις;
οι φωτογραφιες που εβγαλες με το iphone θα τις βρεις στον "υπολογιστη μου" θα σου εμφανιστει ως συνδεδεμενη φορητη συσκευη.

Μάλλον κάτι δε λέω καλά !
Τα τραγούδια μου συνγχρονίζονται μια χαρά, και ringtones φτιάχνω με ένα app και αυτά μια χαρά τα περνάω...
APPS δε φαίνεται να έχω κάν. Μου βγάζει sync apps 0

#1033   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:25

Μάλλον κάτι δε λέω καλά !
Τα τραγούδια μου συνγχρονίζονται μια χαρά, και ringtones φτιάχνω με ένα app και αυτά μια χαρά τα περνάω...
APPS δε φαίνεται να έχω κάν. Μου βγάζει sync apps 0

μεσα στην library του itunes εχεις οντως apps; πανω αριστερα εκει που λεει apps αν το πατησεις σου δειχνει τις εφαρμογες σου; υπαρχουν εκει;
αν υπαρχουν εκει αφου συνδεσεις το iphone θα πας εκει που εχει τις καρτελες στο apps, θα το τικαρεις και απο κατω θα σου βγαλει μια λιστα παλι με τα apps που εχεις περασμενα στο itunes. απο εκει θα τικαρεις ξανα οποια apps θελεις να περαστουν μεσα στο iphone και θα πατησεις να κανει sync.

#1034   sofiagolden

sofiagolden

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 22:55

μεσα στην library του itunes εχεις οντως apps; πανω αριστερα εκει που λεει apps αν το πατησεις σου δειχνει τις εφαρμογες σου; υπαρχουν εκει;
αν υπαρχουν εκει αφου συνδεσεις το iphone θα πας εκει που εχει τις καρτελες στο apps, θα το τικαρεις και απο κατω θα σου βγαλει μια λιστα παλι με τα apps που εχεις περασμενα στο itunes. απο εκει θα τικαρεις ξανα οποια apps θελεις να περαστουν μεσα στο iphone και θα πατησεις να κανει sync.

Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα δε βρίσκω ακρη οπότε αυριο θα κινητοποιηθεί κάποιος να το εξετάσει απο κοντά γτ ίσως να εξηγώ και εγω κατι λάθος...καλό βράδυ και ευχαριστώ και πάλι!

#1035   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 23:04

Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα δε βρίσκω ακρη οπότε αυριο θα κινητοποιηθεί κάποιος να το εξετάσει απο κοντά γτ ίσως να εξηγώ και εγω κατι λάθος...καλό βράδυ και ευχαριστώ και πάλι!

εγινε να σαι καλα.
οτι θελεις ξαναγραψε εδω. καθισε επισης διαβασε λιγο αυτο το τοπικ και θα βρεις σιγουρα ακρη, δεν ειναι κατι δυσκολο το itunes απλα θελει τον χρονο του για να το μαθεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες