Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/05/2011 - 21:48

Κάποιος παιδιά που ξέρει να μου απαντήσει παρακαλώ, για να μπορέσω να προχωρήσω στο update; :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/05/2011 - 11:29

Κάποιος παιδιά που ξέρει να μου απαντήσει παρακαλώ, για να μπορέσω να προχωρήσω στο update; :blush:

To outlook (2007) δεν νομίζω ότι υποστηρίζει παρεταίρω παραμετροποίηση στις κατηγορίες των αριθμών. Ίσως να γίνεται στο 2010.
Μπορείς να έχεις τις επαφές ασφαλείς σου στο dropbox με το Contacts Backup Over Dropbox

#1038   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 15:54

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες που πήρα στη συσκευή μου μέσω άλλου itunes; Τι εννοώ;

Έβαλα το iphone μου σε υπολογιστή φίλου για να πάρω πολλές φωτογραφίες που είχε (700+) λόγω του ότι δεν είχα σκληρό μαζί μου. Έβαλα το κινητό στο itunes, και στο tab photos διάλεξα τον φάκελο με τις φωτογραφίες που ήθελα να πάρω.

Πατάω sync και αφού μου λέει ότι θα μου σβήσει τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες από το κινητό μου, μου τις περνάει.

Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να τις κατεβάσω αυτές τις φωτογραφίες στο pc μου; αν πατήσω sync στο δικό μου itunes φαντάζομαι ότι θα μου τις σβήσει αφού δεν υπάρχουν στο pc μου

Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 23/05/2011 - 16:03

#1039   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 23/05/2011 - 15:59

αν θες κατεβασε το photo manager pro απο appstore-installous και στειλε τες ασυρματα στο pc σου...αφου πρωτα μεταφερεις τισ φοτο απο το φοτο.app του κινητου στο photo manager pro

#1040   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:06

Ωραίος ο maserrr!!! ευχαριστώ!! το κάνω τώρα!! :D

#1041   tatiana

tatiana

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:29

Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να χρησιμοποιώ τα κουμπιά play,pause,volume κτλ κτλ του laptop για το iTunes όταν η εφαρμογή είναι minimized ?

#1042   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:31

Παιδια μια βοήθεια σας παρακαλώ,είχα στο pc μου στην μουσική μου έναν φάκελο που τον έλεγα τραγούδια με περίπου 700 κομμάτια,αυτά τα τραγούδια λοιπόν είχαν μπει και στο iTunes,εγώ ποτέ βέβαια δεν τα συγχρονισα με το iPhone αλλα υπήρχαν στο iTunes κανονικά.Πριν 2 μερες έσβησα όλο τον φάκελο τραγούδια απο το pc μου(γιατί ήθελα να βάλω έναν καινούργιο φάκελο με τελείως αλλα κομμάτια)αλλα απο το iTunes δεν σβηστηκαν.Πως μπορώ ρε παιδια να τα σβησω και απο το iTunes τελείως;δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου ώστε να μπορώ να βάλω τα καινούργια κομμάτια που θέλω;συγγνώμη αν κουρασα κάποιον,ευχαριστώ

#1043   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:32

Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα δεν μπορω να το βρω...
Υπαρχει τροπος να συνδεθω ασυρματα με το itunes;
Ευχαριστω πολυ!

#1044   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:37

Παιδια μια βοήθεια σας παρακαλώ,είχα στο pc μου στην μουσική μου έναν φάκελο που τον έλεγα τραγούδια με περίπου 700 κομμάτια,αυτά τα τραγούδια λοιπόν είχαν μπει και στο iTunes,εγώ ποτέ βέβαια δεν τα συγχρονισα με το iPhone αλλα υπήρχαν στο iTunes κανονικά.Πριν 2 μερες έσβησα όλο τον φάκελο τραγούδια απο το pc μου(γιατί ήθελα να βάλω έναν καινούργιο φάκελο με τελείως αλλα κομμάτια)αλλα απο το iTunes δεν σβηστηκαν.Πως μπορώ ρε παιδια να τα σβησω και απο το iTunes τελείως;δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου ώστε να μπορώ να βάλω τα καινούργια κομμάτια που θέλω;συγγνώμη αν κουρασα κάποιον,ευχαριστώ

Στο iTunes, File - Add Folder To Library.

Το βρίσκεις και το βάζεις.

Για να τα σβήσεις, επιλογη όλων και μετα Delete.

Eγω ετσι το κάνω μιας και δεν έχω λίστες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/05/2011 - 16:40

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1045   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:38

Πως μπορώ ρε παιδια να τα σβησω και απο το iTunes τελείως;δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου ώστε να μπορώ να βάλω τα καινούργια κομμάτια που θέλω;

Ανοίγεις iTunes βλέπεις αριστερά σου τo LIBRARY πας στο MUSIC και στη συνέχεια όπως έχεις τη λίστα τσεκάρεις το κουτάκι πάνω πάνω δίπλα στο "Name" και στη συνέχεια με δεξί κλικ πάνω στην οθόνη με τα τραγούδια κάνεις Delete.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πιάσει αυτή η πολλαπλή εφαρμογή απλά επέλεξε τα με shift+ κλικ και μετά δεξί κλικ delete και τελείωσες.

Σημειωτέον ότι αν έσβησες το folder όπου υπήρχαν τα τραγούδια μένουν στο iTunes αλλά δεν μπορούν να αναπαραχθούν οπότε και πάλι ισχύουν τα παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 23/05/2011 - 16:41

#1046   tatiana

tatiana

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:38

Εννοείς να τα επιλέξεις όλα και μετά να πατήσεις delete? Ή αν ήταν σε λίστα, μπορείς να σβήσεις κατευθείαν τη λίστα.

#1047   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 23/05/2011 - 16:44

Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα δεν μπορω να το βρω...
Υπαρχει τροπος να συνδεθω ασυρματα με το itunes;
Ευχαριστω πολυ!

wifi sync απο cydia..αλλα να ξερεις πως θανια ποιο αργο το sync αφου γινεται ασυρματα κ ισως να εχει κ ψιλοκολληματα-σφαλματα

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 23/05/2011 - 16:44

#1048   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 17:02

Παιδια ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας,το ξέρω ότι μπορώ να τα σβησω ένα-ένα,απλώς επειδή είναι παρά πολλά δεν γίνεται,πως μπορω να τα σβησω όλα με τη μια;

#1049   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 17:03

Ξέχασα να γράψω ότι δεν τα έχω σε κάποια λίστα,χύμα στο music είναι όλα

#1050   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα