Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1096   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/07/2011 - 15:48

Ναι. Αυτη είναι η διαδρομή.

Αλλά, θα το κάνεις σαν διαχειριστής.

Έναρξη - Σημειωματαριο - Δεξι κλικ - Εκτελεση ως

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/07/2011 - 15:49

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1097   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/07/2011 - 16:28

Ναι. Αυτη είναι η διαδρομή.

Αλλά, θα το κάνεις σαν διαχειριστής.

Έναρξη - Σημειωματαριο - Δεξι κλικ - Εκτελεση ως

Ολα εγιναν οπως ακριβως ειπες!
Πολλα ευχαριστω

#1098   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2011 - 16:29

Tίποτα. Σιγά..

Να 'σαι καλά.

LG8ISzO.gif

#1099   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 12/07/2011 - 16:06

Μια ερωτηση ρε παιδια για οποιον ξερει! Πως μπορω να σβησω τα backup απο το itunes και δη αυτα απο τα οποια εχω ηδη κανει restore και καθε φορα που τα σβηνω και το ξανανοιγω ειναι εκει!
Ευχαριστω εκ των προτερων! :)

#1100   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2011 - 16:08

Edit - Preferences - Devices.

Εκει θα δεις τα BackUp που έχεις κρατήσει.

LG8ISzO.gif

#1101   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 12/07/2011 - 16:17

Edit - Preferences - Devices.

Εκει θα δεις τα BackUp που έχεις κρατήσει.

Ναι ωραια μεχρι εκει
και καποια ειναι του στυλ
****'s iPhone | 7/5/11
και καποια αλλα του στυλ
****'s iPhone - 8 Μαρτίου 2011 8:58μ.μ | 8/3/11

αν τα επιλεξω και πατησω την επιλογη 'Delete backup' που εχει απο κατω σβηνετε, αλλα αν το κλεισω και το ξανανοιξω ειναι παλι εκει! :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 12/07/2011 - 16:17

#1102   krones

krones

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/07/2011 - 18:56

γιατι ενω εχω 3 email στο outlook, gmail , windowslive, kai hotmail,στο itunes μου εμφανιζει μονο το gmail ???

#1103   Dakota

Dakota

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 15:47

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν νέος για το iTunes. Η υπάρχον μουσική που έχουμε αγορασμένη απο το iTunes θα μεταφερθεί στο iCloud όταν ξεκινήσει ή μόνο η μουσική που θα αγοράζουμε απο τότε και μετά θα βρήσκεται και στο σύννεφο; Και κάτι ακόμα αν π.χ. η Apple αποφασίσει να αναβαθμίσει τα τραγούδια από 256 kb/s AAC σε κάτι καλύτερο ( υπήρχε φήμη για 24-bit) θα αναβαθμίσει και αυτά που έχουμε οι θα πρέπει να τα ξαναπάρουμε; Ευχαριστώ. (Το πρώτο μου μήνυμα στο Forum σας που διαβάζω κάθε μέρα)

#1104   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2011 - 18:32

Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω. Το iphone το έχω authorized στον υπολογιστή που είμαι τώρα (desktop/Αθήνα). Αύριο όμως φεύγω για Κύπρο για ένα μήνα περίπου.
Έχω κι εκεί desktop οπότε απλώς το μόνο που έχω να κάνω είναι authorized το κινητό σ' εκείνο τον υπολογιστή; Τα applications θα περαστούν αυτόματα από τον λογαριασμό μου στο itunes που θα έχω στον υπολογιστή στην Κύπρο ή μέσω του κινητού στον υπολογιστή; Γενικά με ενδιαφέρει να μη γίνει ανακάτεμα με applications ή επαφές!

#1105   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2011 - 18:38

ναι απο την στιγμη που θα κανεις authorized and purchases transfer θα μπορεις να τον χησιμοποιησεις.. οσο αφορα τις επαφες .. δημιουργησε μια demo επαφη στο outlook και μετα επελεξε sync - merge - apply

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 17/07/2011 - 18:38

#1106   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2011 - 18:46

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν νέος για το iTunes. Η υπάρχον μουσική που έχουμε αγορασμένη απο το iTunes θα μεταφερθεί στο iCloud όταν ξεκινήσει ή μόνο η μουσική που θα αγοράζουμε απο τότε και μετά θα βρήσκεται και στο σύννεφο; Και κάτι ακόμα αν π.χ. η Apple αποφασίσει να αναβαθμίσει τα τραγούδια από 256 kb/s AAC σε κάτι καλύτερο ( υπήρχε φήμη για 24-bit) θα αναβαθμίσει και αυτά που έχουμε οι θα πρέπει να τα ξαναπάρουμε; Ευχαριστώ. (Το πρώτο μου μήνυμα στο Forum σας που διαβάζω κάθε μέρα)

Όσα τραγούδια είχες αγοράσει από το iTunes Store θα μεταφερθούν κανονικά στο iCloud, όπως επίσης και όσα αγοράσεις από εδώ και πέρα. Για τα τραγούδια που έχεις στο iTunes αλλά δεν τα έχεις αγο΄ρασει από το iTunes Store, θα μπορείς με κάποια συνδρομή (νομίζω 24.99$/χρόνο) και εφόσον υπάρχουν στο iTunes Store, να τα έχεις στο iCloud kαι να τα ακούς από τον υπολογιστή ή από iPhone/iPad (δεν θα μπορείς όμως να τα κατεβάσεις).
Τώρα αν αναβαθμίσει την ποιότητα των κομματιών το iTunes, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί έχει "κακό" προηγούμενο (και παλιότερα είχε αναβαθμίσει την ποιότητα από 128kbps AAC sε 256 kbps AAC, αλλά ζητούσε κάποια χρήματα για να αναβαθμίσει όλη την ββιβλιοθήκη σου (όσα πιο πολλά κομμάτια είχες, τόσο πιο πολύ έπρεπε να πληρώσεις)). Από την άλλη, υψηλότερα bitrates είναι δύσκολο να μεταφερθούν μέσω των αργών συνδέσεων 3G, αλλά και να γινόταν είναι ανούσιο, καθώς δεν πρόκειται να καταλάβεις την διαφορά σε iPhone (εκτός αν έχεις πανάκριβα ακουστικά, προενισχυτή ακουστικών, κτλ.).

#1107   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2011 - 18:49

ναι απο την στιγμη που θα κανεις authorized and purchases transfer θα μπορεις να τον χησιμοποιησεις.. οσο αφορα τις επαφες .. δημιουργησε μια demo επαφη στο outlook και μετα επελεξε sync - merge - apply

Ωραία, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ

#1108   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2011 - 18:54

παρακαλω φιλε μου.. και καλο ταξιδι.. :)

#1109   Dakota

Dakota

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2011 - 01:32

Όσα τραγούδια είχες αγοράσει από το iTunes Store θα μεταφερθούν κανονικά στο iCloud, όπως επίσης και όσα αγοράσεις από εδώ και πέρα. Για τα τραγούδια που έχεις στο iTunes αλλά δεν τα έχεις αγο΄ρασει από το iTunes Store, θα μπορείς με κάποια συνδρομή (νομίζω 24.99$/χρόνο) και εφόσον υπάρχουν στο iTunes Store, να τα έχεις στο iCloud kαι να τα ακούς από τον υπολογιστή ή από iPhone/iPad (δεν θα μπορείς όμως να τα κατεβάσεις).
Τώρα αν αναβαθμίσει την ποιότητα των κομματιών το iTunes, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί έχει "κακό" προηγούμενο (και παλιότερα είχε αναβαθμίσει την ποιότητα από 128kbps AAC sε 256 kbps AAC, αλλά ζητούσε κάποια χρήματα για να αναβαθμίσει όλη την ββιβλιοθήκη σου (όσα πιο πολλά κομμάτια είχες, τόσο πιο πολύ έπρεπε να πληρώσεις)). Από την άλλη, υψηλότερα bitrates είναι δύσκολο να μεταφερθούν μέσω των αργών συνδέσεων 3G, αλλά και να γινόταν είναι ανούσιο, καθώς δεν πρόκειται να καταλάβεις την διαφορά σε iPhone (εκτός αν έχεις πανάκριβα ακουστικά, προενισχυτή ακουστικών, κτλ.).

Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό που είπες με το 3G και τον μεγάλο όγκο δεδομένων όντως θα ήταν πρόβλημα, εκτός άμα η Apple έδινε δυο versions για τα τραγούδια μια lite ας πούμε στα 256 AAC όπως τώρα και μια lossless ποιότητα studio ας πούμε για μόνιμη αποθήκευση στον 'σκληρό'. Ας ελπίσουμε.... ;) (Υ.Σ. Το επιπλέον κόστος για αναβάθμιση δεν πιστεύω ότι θα ήταν πρόβλημα και θα είχε όφελος και για αυτούς και μας)

#1110   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2011 - 02:10

Το επιπλέον κόστος αναβάθμισης και πρόβλημα να μην είναι για τους περισσότερους, βαράει άσχημα. Άσε που κάποιος με χιλιάδες τραγούδια από iTunes μπορεί να του έρθει 200 ή 300 € (0.10€/κομμάτι), που είναι σοβαρό ποσό.
Αλλά κυρίως χτυπάει άσχημα, γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται, και για να μας κρατήσει η Apple θα πρέπει να μας προσφέρει περισσότερα πράγματα στην ίδια τιμή (δηλαδή η αναβάθμιση να είναι δωρεάν) και όχι να μας χρεώνει έξτρα.
Πάντως αυτό που έχω καταλάβει εγώ με την ποιότητα της μουσικής, κτλ., είμαι ότι από ένα σημείο και μετά είναι ψυχολογικό το θέμα. Γιατί για να ακούσεις ουσιαστική διαφορά από 256 AAC σε Apple Lossless για παράδειγμα, πρέπει να έχεις 1.000€ εξοπλισμό (300€ DAC, 300€ προενισχυτή ακουστικών, 400€ ακουστικά).
Και πάλι είναι σχετικό. Πρέπει να έχεις λίγο την τρέλα (με την καλή έννοια) για να το ψάξεις σε τόσο βάθος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες