Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Please log in to reply
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/08/2011 - 20:03

Παιδια,εχω το itunes 10.5b4.Μπορω να το βγαλω και να περασω παλι την 10.4?Δοκιμασα να τη βαλω απο πανω και δεν μ'αφηνει!Ουτε να το απεγκαταστησω μπορω!Καμια ιδεα.Ν'αναφερω οτι εχω mac lion...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/08/2011 - 03:24

Παιδια,εχω το itunes 10.5b4.Μπορω να το βγαλω και να περασω παλι την 10.4?Δοκιμασα να τη βαλω απο πανω και δεν μ'αφηνει!Ουτε να το απεγκαταστησω μπορω!Καμια ιδεα.Ν'αναφερω οτι εχω mac lion...

Το βρηκα τεκικα! :)

#1143   Kapchris

Kapchris

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • GameCenter:Kapchris

Δημοσίευση 06/08/2011 - 23:55

παιδια μπορει να υπαρχει αυτο το θεμα στο forum αλλα δεν εχω χρονο να το ψαξω..... θελω να συγχρονισω ενα iphone που συγχρονιζα σε windows μεχρι τωρα στον mac!εκει ηδη συγχρονιζω ενα iphone!πως μπορω να το κανω χωρις να μπλεχτουν οι επαφες αλλα το καθενα να εχει τις δικες του?

#1144   evidio08

evidio08

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/08/2011 - 13:24

ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙTUNES. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η΄ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

#1145   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/08/2011 - 02:30

ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙTUNES. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η΄ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

κατεβαζεις κανονικα την τελευταια εκδοση και κανεις εγκατασταση. οτι ειχες μεσα δεν νομιζω οτι θα υπαρχει ομως απο την στιγμη που εκανες φορματ, εκτος και αν ειχες κρατησει backup.
συνδεσε το iphone κανε authorize και transfer purchaces να μεταφερθουν οτι εχεις στο iphone στο pc σου.

#1146   agelosd82

agelosd82

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/08/2011 - 19:22

παιδια μπορει να υπαρχει αυτο το θεμα στο forum αλλα δεν εχω χρονο να το ψαξω..... θελω να συγχρονισω ενα iphone που συγχρονιζα σε windows μεχρι τωρα στον mac!εκει ηδη συγχρονιζω ενα iphone!πως μπορω να το κανω χωρις να μπλεχτουν οι επαφες αλλα το καθενα να εχει τις δικες του?

Εχω περιπου το ιδιο προβλημα.Συγχρονιζα μεχρι τωρα το δικο μου iphone 4 και τωρα που απεκτησε και η συζυγος το ιδιο,συνδεοντας το με το itunes εγιναν ολα σαλατα!το δικο μου περασε τις επαφες απο το αλλο,το αλλο περασε τις εφαρμογες τις δικες μου (μερικες απ'αυτες ουτε καν τις χρειαζεται η συζυγος) κοκ.Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να συγχρονιζονται οι δυο συσκευες χωρις να μπερδευονται ολα αυτα;

ΥΓ:Καλως σας βρηκα κιολας.Ειναι τα πρωτα μου post αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το forum!Ελπιζω να με βοηθησετε και να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου οπου μπορω!

#1147   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/08/2011 - 19:24

Εχω περιπου το ιδιο προβλημα.Συγχρονιζα μεχρι τωρα το δικο μου iphone 4 και τωρα που απεκτησε και η συζυγος το ιδιο,συνδεοντας το με το itunes εγιναν ολα σαλατα!το δικο μου περασε τις επαφες απο το αλλο,το αλλο περασε τις εφαρμογες τις δικες μου (μερικες απ'αυτες ουτε καν τις χρειαζεται η συζυγος) κοκ.Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να συγχρονιζονται οι δυο συσκευες χωρις να μπερδευονται ολα αυτα;

ΥΓ:Καλως σας βρηκα κιολας.Ειναι τα πρωτα μου post αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το forum!Ελπιζω να με βοηθησετε και να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου οπου μπορω!

Να δημιουργήσεις ένα νέο χρήστη στο pc και ο καθένας να έχει το δικό του iTunes.;-)

Ps.Καλώς σε βρήκαμε φίλε μου και καλά post.;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1148   agelosd82

agelosd82

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/08/2011 - 19:29

Να δημιουργήσεις ένα νέο χρήστη στο pc και ο καθένας να έχει το δικό του iTunes.;-)

+1!Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! :)

#1149   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2011 - 19:32

Tίποτα Άγγελε να σε πάντα χαρούμενος...;-)

#1150   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2011 - 20:31

η καλυτερη λυση μαλλον Κωστα, εχει γινει μεγααααλο μπερδεμα με το 3G μου και το 4 στο ιδιο itunes, στο ιδιο pc, στον ιδιο χρηστη.. ουτε καν το συγχρονιζω το 3G πλεον, βαριεμαι την φασαρια!!

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 24/08/2011 - 20:32.

#1151   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2011 - 20:32

Γιαυτό κάνεις ένα νέο χρήστη και ξεμπερδεύεις .;-)

#1152   nade

nade

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2011 - 17:02

μετα απο φορματ στον υπολογιστη πως μπορω να συγχρονισω τη μουσικη απο το iphone--> στη βιβλιοθηκη χωρις να μου τα σβησει ολα??

#1153   smartvot

smartvot

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:37

Παιδια θελω να ρωτησω το εξης...Προσπαθω να αγορασω μια εφαρμογη που κοστιζει 3.99$ μεσω appstore...
Εχω λογαριασμο αμερικης με ψευτικα στοιχεια...βαζω τα στοιχεια της προπληρωμενης καρτας απο τραπεζα πειραιως κι ενω μου εχει δεσμευσει
γυρω στα 4 ευρω απο την χρεωστικη καρτα μου γραφει....

"your credit card information does not match your bank's record. please enter US credit card and matching billing address"

Και δεν αποθηκευει τα στοιχεια της καρτας... και στο "payment information" μου γραφει "No credit card on file."

H επαληθευση πως θα γινει οτι οντως τα στοιχεια της καρτας μου ειναι αληθη,για να μπορεσω να κατεβασω την εφαρμογη...?

#1154   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 19:58

εχω την εντυπωση οτι στην τελευταια εκδοση δεν σε αφηνει να κανεις copy-paste τα promo codes;

#1155   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 20:07

Παιδια θελω να ρωτησω το εξης...Προσπαθω να αγορασω μια εφαρμογη που κοστιζει 3.99$ μεσω appstore...
Εχω λογαριασμο αμερικης με ψευτικα στοιχεια...βαζω τα στοιχεια της προπληρωμενης καρτας απο τραπεζα πειραιως κι ενω μου εχει δεσμευσει
γυρω στα 4 ευρω απο την χρεωστικη καρτα μου γραφει....

"your credit card information does not match your bank's record. please enter US credit card and matching billing address"

Και δεν αποθηκευει τα στοιχεια της καρτας... και στο "payment information" μου γραφει "No credit card on file."

H επαληθευση πως θα γινει οτι οντως τα στοιχεια της καρτας μου ειναι αληθη,για να μπορεσω να κατεβασω την εφαρμογη...?

δεν θα καταφερεις να βαλεις ελληνικη καρτα σε us store.. μονο αμερικανικη.. or gift card...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες