Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Please log in to reply
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 02/09/2011 - 20:15

Ενω ειχα 1-2 backups απο το iphone μου στον υπολογιστη ξαφνικα δεν μου τα εμφανιζει στο tab 'Devices'->'Devices Backups', εν' το μεταξυ απο την τελευταια φορα που το τσεκαρα οτι υπηρχαν εχω συνδεσει ενα 'ασχετο' iphone στον υπολογιστη μονο και μονο για να το φορτισω! Τωρα που χρειαστηκα ενα backup διαπιστωνω οτι δεν υπαρχουν ή δεν φαινονται για καποιο λογο! Ακομα και νεο backup να κανω δεν μου το εμφανιζει!
Τι μπορει να φταιει;

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 20:24

για να σου εμφανισει νεο backup.. θα πρεπει να παρεις backup.. και μετα με δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης... να κανεις restore from backup...

#1158   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 20:54

για να σου εμφανισει νεο backup.. θα πρεπει να παρεις backup.. και μετα με δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης... να κανεις restore from backup...

Το θεμα ειναι οτι ειχα 2 backups απο ενα εκ των οποιων ειχα κανει και restore from backup οταν το δημιουργησα για να μην αλλαζει, τωρα ομως δεν υπαρχουν! Αλλα ακομα και αν πατησω να κανει backup η συσκευη μου, ενω δειχνει οτι εγινε δεν μου το εμφανιζει! :blink:

#1159   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 21:22

μαλλον θα πρεπει να κανεις πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση το itunes.. καπου σου εχει κολλησει..

#1160   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 21:27

μαλλον θα πρεπει να κανεις πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση το itunes.. καπου σου εχει κολλησει..

Δεν θα χασω αυτα που εχω ηδη μεσα ετσι; Βιβλιοθηκες κλπ;

#1161   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2011 - 21:29

οχι δεν χανεται τιποτα... μην ανησυχεις... :)

#1162   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2011 - 20:34

οχι δεν χανεται τιποτα... μην ανησυχεις... :)

Τελικα σημερα, βρηκα χρονο και εκανα απεγκατασταση το iTunes και επειτα το ξανα εγκατεστησα, αλλα και παλι δεν μου βγαζει τα backups και ακομα και οταν κανω εγω δεξι κλικ και backup δεν μου το εμφανιζει μεσα στο Prefences, αυτο μου το κανει με 2 διαφορετικα iphone σε 2 διαφορετικους χρηστες, τι αλλο μπορει να φταιει;

Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγγνωμη αν σας κουρασα!

#1163   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2011 - 21:18

Τελικα σημερα, βρηκα χρονο και εκανα απεγκατασταση το iTunes και επειτα το ξανα εγκατεστησα, αλλα και παλι δεν μου βγαζει τα backups και ακομα και οταν κανω εγω δεξι κλικ και backup δεν μου το εμφανιζει μεσα στο Prefences, αυτο μου το κανει με 2 διαφορετικα iphone σε 2 διαφορετικους χρηστες, τι αλλο μπορει να φταιει;

Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγγνωμη αν σας κουρασα!

Επισης εψαξα στο directory AppData/Roaming/Apple Computer/MobileSync/Backup και εχω 2 φακελους, και ο ενας εχει ημερομηνια τροποποιησεις σημερινη με ωρα τροποποιησης πριν 10 λεπτα, ηταν ακριβως η στιγμη που δοκιμασα να κρατησω backup αλλα το θεμα ειναι οτι εχει μεγεθος 588mb και τελος οτι ακομη δεν μου το εμφανιζει μεσα στο prefences! Και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! :blink: :blink: :blink:

Και μια ερωτηση, γινεται να κανω απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση, διαγραφοντας τα παντα απο backups και φακελους στον υπολογιστη μεχρι ολο το Library; Αν ναι πως γινεται;
Και τελος, υπαρχει περιπτωση να φτιαξει αν κανω κατι τετοιο;

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 06/09/2011 - 21:24.

#1164   darkie

darkie

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/09/2011 - 21:43

Το πρόβλημα με την taskbar στα windows έχει λυθεί;

#1165   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:20

Καλησπερα παιδια,
εχω ενα προβληματακι με το iTunes. Δεν συγχρονιζετε με ΤΙΠΟΤΑ με το iPhone. Ξεκιναει διαδικασια κανονικα κ λιγο πριν τελειωσει ο συγχρονισμος το iTunes βγαζει καποιο παραθυρακι λεγοντας οτι αντιμετωπισε καποιο προβλημα κ κλεινει.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

#1166   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:28

Τι μήνυμα σου βγάζει?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1167   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:31

Καλησπερα παιδια,
εχω ενα προβληματακι με το iTunes. Δεν συγχρονιζετε με ΤΙΠΟΤΑ με το iPhone. Ξεκιναει διαδικασια κανονικα κ λιγο πριν τελειωσει ο συγχρονισμος το iTunes βγαζει καποιο παραθυρακι λεγοντας οτι αντιμετωπισε καποιο προβλημα κ κλεινει.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Έχεις την τελευταία έκδοση του iTunes..?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1168   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:32

Τι μήνυμα σου βγάζει?

Δεν θυμαμαι το μηνυμα ακιρβως, πανω κατω λεει, το iTunes αντιμετωπισε ενα προβλημα ψαχνουμε λυση στο προβλημα κ μετα κλεινει.

Εχω κανει restore στο κινητο μηπως φταιει αυτο, αλλα τπτ. Απεγκατεστησα το προγραμμα κ το ξαναεγκατεστησα, αλλα τα ιδια. Τωρα μαλιστα εχω χασει ολες τις λιστες κ τα αλμπουμς απο το κινητο.

#1169   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:32

Έχεις την τελευταία έκδοση του iTunes..?

Ναι ναι την τελευταια εχω. Κ πολυ φοβαμαι οτι αυτο φταιει....

#1170   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/09/2011 - 15:33

Δεν θυμαμαι το μηνυμα ακιρβως, πανω κατω λεει, το iTunes αντιμετωπισε ενα προβλημα ψαχνουμε λυση στο προβλημα κ μετα κλεινει.

Εχω κανει restore στο κινητο μηπως φταιει αυτο, αλλα τπτ. Απεγκατεστησα το προγραμμα κ το ξαναεγκατεστησα, αλλα τα ιδια. Τωρα μαλιστα εχω χασει ολες τις λιστες κ τα αλμπουμς απο το κινητο.

Το έκανες Authorize?

Άλλαξε θυρα USB.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android