Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 13:51

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Επειδή έχω ήδη χάσει πάρα πολλές φωτογραφίες θέλω να ρωτήσω αυτό:Πώς να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το παλιό iphone στο καινούριο ?Απ'ότι έχω καταλάβει δεν μπορεί το itunes να κρατάει backup και των 2 κινητών και αυτό μάλλον ήταν το ΄λαθος μου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 13:53

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Επειδή έχω ήδη χάσει πάρα πολλές φωτογραφίες θέλω να ρωτήσω αυτό:Πώς να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το παλιό iphone στο καινούριο ?Απ'ότι έχω καταλάβει δεν μπορεί το itunes να κρατάει backup και των 2 κινητών και αυτό μάλλον ήταν το ΄λαθος μου...

edit:και γενικότερα ό,τι έχω το παλιό ακριβώς ακριβώς έτσι όπως είναι στο καινούριο..

#1278   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2011 - 13:55

εαν αναφερεσεσαι σε photos τραβηγμενες απο το iphone.. πας στο my computer.. και θα δεις το iphone ως δισκο.. και με c/p τις περνας στην συσκευη σου... εαν αναφερεσαι σε photos που εχεις συγχρονησει.. τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.. γιατι οι phοτοs.. γινονται resize.. και θα πρεπει να βρεις ενα προγραμμα τυπου dropbox.. να τις μεταφερεις...

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/10/2011 - 13:56

#1279   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/10/2011 - 13:57

οι φωτογραφιες αυτες ειναι μεσα στο παλιο iphone; στο αλμπουμ καμερας;
τοτε πολυ απλα τις αντιγραφεις απο το iphone στο pc, μετα τις βαζεις σε εναν φακελο τον οποιο συγχρονιζεις με το itunes και το νεο iphone.

#1280   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:00

Ωραία για τις φωτογραφίες...για όλα τα υπόλοιπα?θέλω να είναι το καινούριο iphone όπως το πάλιο έτσι οπως το είχα αφήσει...Πώς δηλαδή να κανω ένα backup του παλιού και να το μεταφέρω στο καινουριο χωρις να κινδυνευω να χασω τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: alekastyl, 24/10/2011 - 14:01

#1281   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:04

ναι αυτο μπορεις ανετα να το κανεις... backup το παλιο.. restore from backup.. στο νεο.. να εχεις υποψην σου.. πως θα μεταφερεις και τα σκουπιδια του παρελθοντος... :)

#1282   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:09

ναι αυτο μπορεις ανετα να το κανεις... backup το παλιο.. restore from backup.. στο νεο.. να εχεις υποψην σου.. πως θα μεταφερεις και τα σκουπιδια του παρελθοντος... :)

Ναι όμως αν βάλω το παλιό μήπως θα συγχρονιστεί με το καινούριο που δεν έχει τίποτα και θα σβηστούν και αυτά του παλιού?

#1283   GeorgeSofia

GeorgeSofia

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Twitter:@MPOWERg
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:24

Σε Iphone 4 με ios5 έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος να ανοίγει το Itunes ανοίγοντας το wifi στο κινητό του;

Μου το έχει κάνει σε 2 τηλέφωνα και στους ανάλογους υπολογιστές όπου κι έχουν συνδεθεί με το καλώδιο αντίστοιχα.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήθει αυτό και πως ?

#1284   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:33

Σε Iphone 4 με ios5 έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος να ανοίγει το Itunes ανοίγοντας το wifi στο κινητό του;

Μου το έχει κάνει σε 2 τηλέφωνα και στους ανάλογους υπολογιστές όπου κι έχουν συνδεθεί με το καλώδιο αντίστοιχα.

Είναι φυσιολογικό. Έτσι κάνει. Απενεργοποίησε το wifi sync από το iTunes αν δεν θέλεις να συμβαίνει.

#1285   jjkarag

jjkarag

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Twitter:@jjkarag
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:36

Να απενεργοποιήσεις απο το iTunes εκεί που λέει να ανοίγει το itunes όταν συνδέεται το τηλέφωνο

Συνημμένα αρχεία

#1286   loveguru

loveguru

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:49

Καλησπέρα, μετα απο αναβάθμιση στην τελευταια εκδοση του itunes (το τρεχω σε pc με Vista) καθε φορα που το ανοιγω είτε κολλαει το προγραμμα και δεν ανταποκρινεται είτε κρασαρει το pc.

ευχαριστω για τη βοήθεια.

#1287   GeorgeSofia

GeorgeSofia

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:55

Είναι φυσιολογικό. Έτσι κάνει. Απενεργοποίησε το wifi sync από το iTunes αν δεν θέλεις να συμβαίνει.

Ευχαριστώ, Αλλά

Δεν είναι ενεργοποιημένο το Wifi sync στο συγκεκριμένο υπολογιστή και δεν έχω συχρονίσει αυτόν τον υπολογιστή με το τηλέφωνο. Από αυτόν τον υπολογιστή μπαίνω μόνο στο τηλέφωνο με Ifunbox και με το itunes καμιά φορά για να περάσω κανά αρχείο στο (App : Mobile disk). Στο σπίτι που το έχω ενεργοποιημένο το Wifi sync και συχρονίζω, ΟΚ ναι θα το δεχόμουν να είναι φυσιολογικό.

Η Απάντηση σου βέβαια είναι σωστή εγώ φταίω που δεν διυκρίνισα ότι είναι τρίτος υπολογιστής.

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeSofia, 24/10/2011 - 14:58

#1288   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 14:59

μηπως το εχεις κανει authorize με το account σου.. και αυτο το pc.. και γιαυτο το αναγνωριζει..

#1289   GeorgeSofia

GeorgeSofia

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 15:08

μηπως το εχεις κανει authorize με το account σου.. και αυτο το pc.. και γιαυτο το αναγνωριζει..

Όχι, το μόνο που είχα κάνει τελευταία σε αυτόν τον υπολογιστή ήταν το Home Shairing on αλλά πάλι το είχα στο off σήμερα που μου το έκανε αυτό.

Τέλος πάντων θα το βρω τι είναι :)

#1290   GeorgeSofia

GeorgeSofia

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 10:18

Το βρήκα !

Είχε καταντήσει πολύ ενοχλητικό για μένα.

Πήγαινοντας στο Itunes Edit -> Preferences -> Devices τικάρουμε το Prevent ipods, iphones and ipads from syncing automaticaly

και έτσι δεν ανοίγει το itunes ανοίγοντας το wifi στο τηλέφωνο.

Συνημμένο αρχείο  χωρίς τίτλο.jpg   23,39KB   1 λήψεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10