Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1396   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 23/12/2011 - 22:02

επειδη δε μπορωνα διαβασω 70 σεελιδες και με τη κατανοηση σας αλλα επειδη αγορασα προσφατα ενα netbook, πρεπει να ξανακατεβασω το itunes; απο που;

Στο Google γράψε, "iTunes Download" και θα σε βγάλει στη σελίδα της Apple για να το κατεβάσεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1397   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/12/2011 - 23:10

Γεια σας και χρονια πολλα , ειμαι καινουργιος χρηστης ενος iphone4s κ εκανα κατι με το itune και μετα δεν μου ανοιγουν οι εφαρμογες-μπορειτε να βοηθησετε(-τι εκανα).
Πιο συγκεκριμενα με το wifi του κινητου,μπηκα στο app store και εγκατεστησα μερικες εφαρμογουλες δωρεαν.
Μετα για να πειραματιστο προσπαθησα να κανω το ιδιο με το Pc μεσω του ΙΤune,βρηκα μια εφαρμογη δωρεαν την εκανα install,πατησα και το sych και μετα δεν ξερω τι εκανα κ τι εγινε.Παρατηρησα τωρα οτι οι εφαρμογες οι προηγουμενες δεν ανοιγουνε(εννοω που περασα πριν με wifi αυτες).Τις παταω αναβοσβηνουν αλλα τιποτα(παρολα αυτα απο πισω υπαρχουν,αλλα δεν τρεχουν)
Τι εγινε τι εκανα?(μ'αυτο το παλιοitune και τους στοκους τους αμερικανους,εχουνε κανει τα ευκολα δυσκολα...)

Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 25/12/2011 - 23:12

#1398   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 23:11

Γεια σας και χρονια πολλα , ειμαι καινουργιος χρηστης ενος iphone4s κ εκανα κατι με το itune και μετα δεν μου ανοιγουν οι εφαρμογες-μπορειτε να βοηθησετε(-τι εκανα).
Πιο συγκεκριμενα με το wifi του κινητου,μπηκα στο app store και εγκατεστησα μερικες εφαρμογουλες δωρεαν.
Μετα για να πειραματιστο προσπαθησα να κανω το ιδιο με το Pc μεσω του ΙΤune,βρηκα μια εφαρμογη δωρεαν την εκανα install,πατησα και το sych και μετα δεν ξερω τι εκανα κ τι εγινε.Παρατηρησα τωρα οτι οι εφαρμογες οι προηγουμενες δεν ανοιγουνε.Τις παταω αναβοσβηνουν αλλα τιποτα(παρολα αυτα απο πισω υπαρχουν,αλλα δεν τρεχουν)
Τι εγινε τι εκανα?(μ'αυτο το παλιοitune και τους στοκους τους αμερικανους,εχουνε κανει τα ευκολα δυσκολα...)

Για κάνε στο iPhone ένα Hard Reset(Πατάς ταυτόχρονα Home & Power Button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο)

#1399   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2011 - 23:15

Μετα για να πειραματιστο προσπαθησα να κανω το ιδιο με το Pc μεσω του ΙΤune,βρηκα μια εφαρμογη δωρεαν την εκανα install,πατησα και το sych και μετα δεν ξερω τι εκανα κ τι εγινε.Παρατηρησα τωρα οτι οι εφαρμογες οι προηγουμενες δεν ανοιγουνε(εννοω που περασα πριν με wifi αυτες).Τις παταω αναβοσβηνουν αλλα τιποτα(παρολα αυτα απο πισω υπαρχουν,αλλα δεν τρεχουν)

Κάθε προγράμμα έχει ένα user guide .. Εάν εμείς δεν το διαβάζουμε .. Και το χρησιμοποιούμε στην τύχη δεν μας φταίνε οι δημιουργοί του ! :)

#1400   vina

vina

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 15:46

Μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο από το κινητό στο I-tunes

Παιδιά, μπορούμε να μεταφέρουμε φωτό και βίντεο που τραβήξαμε εμείς (όχι βίντεο μουσικής) από το iphone στο itunes library για αποθήκευση? Τα βίντεο με τι πρόγραμμα θα ανοίγουν μετά; μόνο μέσω itunes ή και αλλιώς??

#1401   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2011 - 16:01

Μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο από το κινητό στο I-tunes

Παιδιά, μπορούμε να μεταφέρουμε φωτό και βίντεο που τραβήξαμε εμείς (όχι βίντεο μουσικής) από το iphone στο itunes library για αποθήκευση? Τα βίντεο με τι πρόγραμμα θα ανοίγουν μετά; μόνο μέσω itunes ή και αλλιώς??

Μπορείς μέσω του iTunes ή πιο "γρήγορα" από το "Ο Υπολογιστής μου"(εμφανίζει το iPhone σαν καμερα) όπου μπορείς να τα πάρεις με copy-paste! Τα video είναι μορφής mp4(άρα με το κατάλληλο player τα βλέπεις, το quicktime είναι το native πρόγραμμα για mp4)!

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 26/12/2011 - 16:10

#1402   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 04:20

για να μην ανοιγω καινουργιο ποστ,θα ηθελα καποιος γνωστης να μου λυσει μερικες αποριες.
εχω αγορασει μερικες εφαρμογες απο το apple store.
1)σε ποσα iphone μπορω να τις περασω και μεχρι ποσες φορες φυσικα με το ιδιο id?
2)υπαρχει περιορισμος σε ποσους ιπολογιστες με itunes?
3)αγοραζω νεο iphone,τις περναω,αν ξαναγορασω νεο και νεο,τις περναω χωρις προβλημα?

παρακαλω οποιος ειναι γνωστης του θεματος ας μου απαντησει.

Ευχαρηστω.

#1403   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 08:41

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

1.) Άπειρα
2.) 5
3.) Ναί, κανένα πρόβλημα! :)

#1404   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 08:44

σε ευχαρηστω για την απαντηση αλλα στο navigon την περασα σε μενα και καταλαθος σε ενα ipad,και τωρα μου ελεγε στο apple store 60 ευρω.
παταω να κατεβει και μου λεει free update.
γιατι?

#1405   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/12/2011 - 10:47

1.) Άπειρα

Όχι φίλε μου, αυτό έχει αλλάξει. Σε 5 iDevices το πολύ μπορείς να κάνεις login με το ίδιο iTunes account.

Συνημμένο αρχείο  account_devices.jpg   80KB   1 λήψεις

#1406   chivaslife

chivaslife

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 13:23

παιδια εχω ενα θεμα με τις επαφες μου.....κανω sync για να περασω τις επαφες μου στο windows contacts αλλα μετα που πηγαινω στο φακελο επαφες δεν μου τισ εμφανιζει....οστωσο μου λεει οτι εχουν γινει syc ηδη με το iCloud via the air...εγω να σας πω την αληθεια δε θυμαμαι να εχω κανει ποτε sync με το iCloud....το προβλημα ειναι οτι σκεφτομαι να κανω jb κ θα χρειαστω να εχω backup τις επαφες...μηπως να απενεργοποιησω το icloud??

#1407   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 13:24

παιδια εχω ενα θεμα με τις επαφες μου.....κανω sync για να περασω τις επαφες μου στο windows contacts αλλα μετα που πηγαινω στο φακελο επαφες δεν μου τισ εμφανιζει....οστωσο μου λεει οτι εχουν γινει syc ηδη με το iCloud via the air...εγω να σας πω την αληθεια δε θυμαμαι να εχω κανει ποτε sync με το iCloud....το προβλημα ειναι οτι σκεφτομαι να κανω jb κ θα χρειαστω να εχω backup τις επαφες...μηπως να απενεργοποιησω το icloud??

Στο iCloud υπάρχουν;

#1408   chivaslife

chivaslife

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 13:27

πως μπορω να δω αν υπαρχουν?δε το εχω δουλεψει ποτε το icloud....

#1409   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 13:28

πως μπορω να δω αν υπαρχουν?δε το εχω δουλεψει ποτε το icloud....

Μπες από το PC στο icloud.com και συνδέσου με το AppleID σου! Και κοίτα αν υπάρχουν

#1410   chivaslife

chivaslife

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2011 - 13:37

υπαρχουν οι επαφες μου στο icloud...παντος δε θυμαμαι ποτε να εκανα sync με το icloud ποτε...εντυπωση μου κανει...εκτος κ αν εκανε οταν εβαλα το ios5 για πρωτη φορα...αρα δεν εχω προβλημα με τις επαφες...αν για καποιο λογο χαθουνε πως τις περναω απο το icloud?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες