Ερώτηση (την οποία έχω υποβάλλει και στο forum της Apple και απάντηση δεν έχω πάρει): Όταν έχω οργανώσει τις διάφορες εφαρμογές μου και τα Folders μου απευθείας στο iPhone μου, με αποτέλεσμα να έχω 4 οθόνες περίπου γεμάτες, και έχω κάνει και Tranfer Purchases από το iPhone στο PC μου και στο iTunes, τότε όταν κάνω Sync στο iTunes, γιατί μου βγάζει τα Apps έξω από τα Folders, εξαφανίζει τα Folders και αραδιάζει έτσι όλα τα Apps σε πάνω από 10(!) οθόνες;!;;
Εγώ αυτό που θέλω είναι: απλά ότι έχω αλλάξει και βλέπω στις οθόνες του iPhone μου να μεταφερθεί και στο iTunes στο PC μου.
Έτσι θα είναι πραγματικά συγχρονισμένα και ότι κάνω στο ένα (iPhone) θα ακτικατοπτρίζεται και στο PC μου (iTunes) και αντίστροφα. Αυτή είναι η πραγματική και επιθυμητή από όλους έννοια του Synchronization (SYNC), απορώ πως δεν μπορεί να το καταλάβει και να το υλοποιήσει η Apple!!
Ένα παλιό Nokia που έχω (Ν80, αν θυμάμαι καλά) και το αντίστοιχο Nokia software το έκαναν αυτό. Τόσο δύσκολο είναι για την μεγάλη και αγαπημένη μας Apple;!;;;