Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1516   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:10

Kαλημερα!Υστερα απο 7 μηνες επεστρεψα στο iphone!Μονο που τοτε δεν ειχε τον συγχρονισμο του itunes μεσω wifi!Τωρα που υπαρχει αυτη η επιλογη πως μπορω μεσω wifi να μεταφερω απο το itunes στο iphone κατι τραγουδια που θελω???Πηγαινω στις ρυθμισεις εκει που λεει itunes μεσω wifi αλλα προφανως θελει και κατι ακομα που δεν ξερω τι!

Όταν συνδέσεις το iPhone με το iTunes μέσω USB στην αρχική σελίδα πρέπει να τικάρεις την επιλογή Sync over Wi-Fi. Το έχεις κάνει αυτό;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1517   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:13

Όταν συνδέσεις το iPhone με το iTunes μέσω USB στην αρχική σελίδα πρέπει να τικάρεις την επιλογή Sync over Wi-Fi. Το έχεις κάνει αυτό;

Πoυ το τικαρω αυτο???Σε ποια αρχικη σελιδα???
XS Max 256 Gb Space Gray

#1518   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:15

summary.
Whatsapp doc?

#1519   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:16

Εδώ,

#1520   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:17

Οκ!Το βρηκα!Το συνδεσα μεσω usb και το τικαρα στην αρχικη του itunes!Τωρα δηλαδη απλα συνδεομαι με wifi πηγαινω στην επιλογη itunes μεσω wifi και παταω συγχρονισμο??Και αν το πατησω αυτο περναει και απο τοο κινητο οτι καινουργιο υπαρχει στο itunes και απο το itunes οτι καινουργιο υπαρχει στο κινητο ή μονο κατι απο τα δυο?
XS Max 256 Gb Space Gray

#1521   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:23

θα πρεπει την πρωτη φορα να πατησεις sync μεσω wifi απο τη συσκευη σου.. και να εχεις συνδεδεμενη τη συσκευη με usb

#1522   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:33

θα πρεπει την πρωτη φορα να πατησεις sync μεσω wifi απο τη συσκευη σου.. και να εχεις συνδεδεμενη τη συσκευη με usb

Ωραια τα εκανα ολα αυτααα...Τωρα ομως μπορω μεσω wifi να κανω επιλεκτικο συγχρονισμο??Και πως?Δηλαδη να περασω μονο τραγουδια απο το itunes στο κινητο??Kαι να μην περασει ας πουμε καποιες εφαρμογες!
XS Max 256 Gb Space Gray

#1523   zabxristos

zabxristos

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/02/2012 - 12:55

Καλησπερα παιδια! εχω μια απορια σχετικα με το ituneS.
Ειχα ενα 3gs και το ειχα κανει back up στο itunes κανονικα και τις επαφες στο Outlook.
Τωρα πηρα ενα 4s και εχω την εξης απορια. Θα μπορεσω να το συγχρονισω και να εχω παλι ολα οσα ειχα στη προηγουμενη συσκευη????

#1524   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 13:00

Ωραια τα εκανα ολα αυτααα...Τωρα ομως μπορω μεσω wifi να κανω επιλεκτικο συγχρονισμο??Και πως?Δηλαδη να περασω μονο τραγουδια απο το itunes στο κινητο??Kαι να μην περασει ας πουμε καποιες εφαρμογες!

μπορεις να επιλεξεις απο το itunes τι θελεις να συγχονισεις τικαροντας ή ξετικαροντας τα tabs... info, photos, music, tones, movies etc

#1525   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 13:03

Καλησπερα παιδια! εχω μια απορια σχετικα με το ituneS.
Ειχα ενα 3gs και το ειχα κανει back up στο itunes κανονικα και τις επαφες στο Outlook.
Τωρα πηρα ενα 4s και εχω την εξης απορια. Θα μπορεσω να το συγχρονισω και να εχω παλι ολα οσα ειχα στη προηγουμενη συσκευη????

συνδεσε την παλια σου συσκευη.. στο itunes... και παρε backup... μετα συνδεσε την νεα σου συσκευη - δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης και restore from backup .. αυτος ειναι ο πιο ευκολος τροπος..

αλλιως μεσω icloud κανεις εφεδρικο αντιγραφο... και το περνας στην νεα σου συσκευη... :)

#1526   zabxristos

zabxristos

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/02/2012 - 13:08

συνδεσε την παλια σου συσκευη.. στο itunes... και παρε backup... μετα συνδεσε την νεα σου συσκευη - δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης και restore from backup .. αυτος ειναι ο πιο ευκολος τροπος..

αλλιως μεσω icloud κανεις εφεδρικο αντιγραφο... και το περνας στην νεα σου συσκευη... :)

την νεα την ενεργοποιω κανονικα και οταν τη συνδεσω κανω restore from backup. υπαρχει περιπτωση να μην περαστουν ολες οι εφαρμογες?
με το icloud δε τα παω κ πολυ καλα διοτι δεν εχω καταλαβει ακομα το πως ακριβως δουλευει. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση...

#1527   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 13:29

θα περαστουν στον συγχρονισμο μετα το restore from backup.. φανταζομαι αναφερεσαι στις αγορασμενες εφαρμογες σωστα;;

ουτε εγω ειχα καταλαβει πως δουλευει αλλα καθησα και διαβασα το ιδιο σου συνιστω!

http://www.macuser.g...up-mac-pc-7225/

http://www.iphonehellas.gr/ios-5/

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 02/02/2012 - 13:30

#1528   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 16:19

Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 αγορασμένο από Vodafon τη 10/05/11.
Τώρα σκοπεύω να αγοράσω το iPhone 4s
Θα παρακαλούσα να μου πείτε πως μπορώ να σώσω τα apps που έχω κατεβάσει απο το AppStore, τις επαφές, τα τραγούδια (δικά μου και αγορασμένα), τις φωτογραφίες όχι αυτές που έβγαλα με τη κάμερα αλλά αυτές που έχω περάσει στο τηλέφωνο αλλά δε θυμάμαι πως.
Στο iTunes τώρα φαίνονται τα apps, τα τραγούδια,τα περασμένα βίντεο. Δε φαίνονται οι επαφές και οι φωτογραφίες που έχω περάσει παρόλο που μου λέει τον αριθμό αυτών.
Θέλω να κρατήσω στο καινούριο τηλέφωνο το ίδιο ID και γενικά τον ίδιο λογαρισμό που έχω και τώρα.
Πώς μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Δεν έχω κάνει J/B ή κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ

#1529   iaponas

iaponas

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:49

Πρόβλημα με το itunes store.
Ανοίγω στο pc το πρόγραμμα,πάω να κατεβάσω κάποιο app και μου λέει accessing itunes store και κολλάει εκεί..

#1530   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:50

Kάνε επανεκκίνηση στο PC σου.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif