Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1546   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 08/02/2012 - 09:43

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος επειδή ήδη έχω πάρει το καινούριο μοντέλο κι έχω βάλει πρός πώληση το παλιό εδώ στο φόρουμ τι να κάνω με τα 11 giga apps που έχει στη μνήμη και τα οποία έχουν περάσει και στο καινούριο. Τα σβήνω με κάποιο τρόπο που θα μου πείτε έτσι ώστε να μη σβήσουν και στο καινούριο; Τα αφήνω για τον αγοραστή και ας κρατήσει αυτός όποια θέλει; Οτιδήποτε μου προτείνετε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να διασφαλίζει κι εμένα αλλά και τον αγορασή. Δηλαδή κι εγώ να έχω στο νέο μου τηλέφωνο αυτά τα apps που κράτησα (δεν τα κράτησα όλα) και ο αγοραστείς να πάρει το τηλέφωνο με τα apps και να μπορεί στη πορεία να προσταφαιρέσει ότι θέλει χωρίς να χρεώσει την κάρτα μου και χωρίς να χάσω κάποιο υλικό από το καινούριο τηλέφωνο.

Για να τα σβήσεις από την παλιά πρέπει να κάνεις Restore & "Set up as new" (το οποίο είναι προτιμότερο από ττην στιγμή που έχεις το κινητό προς πώληση)!
Ο αγοραστής για να μπορέσει να τις ξανακατεβάσει πρέπει να ξέρει το AppleID και το password σου!! Δεν νομίζω να του τα δώσεις;!

Άρα ή κάνεις Restore & "Set up as new" και του δίνεις τελείως καθαρό το iPhone ή το δίνεις έτσι όπως είναι και ο αγοραστής δεν θα μπορεί να κάνει update τα apps.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1547   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 09:57

Δεν έχω κάνει j/b στο iPhone που πουλάω αλλά ούτε στο καινούριο φυσικά. Τα αρχεία υπάρχουν ήδη και στις δύο συσκευές και λειτουργούν και στις δύο. Δεν έχω πρόβλημα αν θέλει ο αγοραστείς να κρατήσει κάποια από αυτα πχ το navigon που το πλήρωσα 39 ευρώ αρκεί βέβαια να το παραμείνει και στη δικιά μου συσκευή.

#1548   augoustinos29

augoustinos29

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2012 - 18:49

καλησπέρα παιδιά..Χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει σε κάτι...Αγόρασα ένα τραγούδι από τα itunes αλλα δεν μπορώ να το κάνω download..το βλέπω μόνο στο library..Μήπως ξέρει κάποιος πως το κάνω download???ευχαριστώ..

#1549   donbaltades

donbaltades

iPH User

• 132 μηνύματα
  • GameCenter:donbaltades

Δημοσίευση 09/02/2012 - 19:24

Καλησπερα.....εκανα restore to iphone 4 μου κ πηγα να το κανω back up απο αποθηκευμενο αλλα για καποιο λογο απετυχε....κ μου μετεφερε μονο μερικα απο τα apps μου αλλα ουσιαστικα δν εχει κρατησει τπτ αλλο απο τις ρυθμισεις μου κτλ....
Υπαρχει καποιοσ τροποσ να το κανω τωρα παλι να κανει back up απο αυτο που ειναι αποθηκευμενο στν υπολογιστή μου????
ευχαριστρω πολυ......

#1550   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 09/02/2012 - 19:25

Καλησπερα.....εκανα restore to iphone 4 μου κ πηγα να το κανω back up απο αποθηκευμενο αλλα για καποιο λογο απετυχε....κ μου μετεφερε μονο μερικα απο τα apps μου αλλα ουσιαστικα δν εχει κρατησει τπτ αλλο απο τις ρυθμισεις μου κτλ....
Υπαρχει καποιοσ τροποσ να το κανω τωρα παλι να κανει back up απο αυτο που ειναι αποθηκευμενο στν υπολογιστή μου????
ευχαριστρω πολυ......

Τί ακριβώς δεν έκανε RESTORE (οχι backup, ΑΠΟ backup).

Eίχες jailbroken Κινητό? Αν ναι, καλύτερα setup as new και μετά συγχρονισμό.
Whatsapp doc?

#1551   masmal

masmal

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 04:23

Ερώτηση: Για αναβάθμιση σε 5.1 στο iphone4 πρεπει να εχw κανει backup ολα τα αρχεια πριν? Διαγράφονται με την αναβαθμιση απο το itunes? Γιατι εχω καποια θεματα με το συγχρονισμό απο το itunes κ δεν μπορω να διακινδυνεψω να τα χασω ολα. Επισης που μπορω να ρυθμίσω πως γινεται ο συγχρονισμός? δεν εχς καταλάβει τι γινεται, αντικαθιστά στο κινητό με αυτά που υπαρχουν στον υπολογιστή? η το αντίθετο? η γενικώς βαζει τα ιδια και στις 2 συσκευες? που μπορς να τα ρυθμίσς αυτά? ή εστω να τα ξεκαθαρισω στο μυαλό μου? ευχαριστώ πολυ.

#1552   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 07:21

5.1 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα .. Μάλλον αναφέρεται στην 5.0.1 .
Συγχρονισμός σημαίνει ο,τι αλλαγές έχω κάνει στη συσκευη μεταφερονται και στο pc και το αντίθετο .
Πλέον όλα γίνονται αυτόματα στην 5+ μέσω iCloud.

Μέσω iTunes:

1) iTunes - store - authorize computer
2) iTunes - file - purchases transfer για να μεταφερθούν τα apps
3) δημιουργία demo επαφής στο outlook και sync - merge contacts.

Μέσω iCloud:
http://www.macuser.g...up-mac-pc-7225/

#1553   masmal

masmal

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:09

5.1 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα .. Μάλλον αναφέρεται στην 5.0.1 .
Συγχρονισμός σημαίνει ο,τι αλλαγές έχω κάνει στη συσκευη μεταφερονται και στο pc και το αντίθετο .
Πλέον όλα γίνονται αυτόματα στην 5+ μέσω iCloud.

Μέσω iTunes:

1) iTunes - store - authorize computer
2) iTunes - file - purchases transfer για να μεταφερθούν τα apps
3) δημιουργία demo επαφής στο outlook και sync - merge contacts.

Μέσω iCloud:
http://www.macuser.g...up-mac-pc-7225/

Ευχαριστώπ πολύ. ναι sorry 5.0.1 εννοουσα. Δεν μου απάντησες όμως φιλε μου διαγράφονται τα δεδομένα που εχω στην συσκευη ή γίνεται upgrade χωρις να πειραχτούν? Να το κάνω, αξιζει?
Ερώτηση για το sync: Σε περίπτωση που στο κινητο εχω λιγότερα δεδομένα (ας πουμε οτι εχω διαγράψει apps ή επαφές κλπ) απο την τελευταια φορά που εχω κανει sync, τοτε στον επομενο συγχρονισμό, θα αντικατασταθουν πάλι εφόσον υπάρχουν στον υπολογίστή ή θα διαγραφούν και από τον υπολογιστή? Σορρυ αν κουράζω αλλά προσπαθώ να καταλάβω. Παλαιότερα σε παρόμοιους συγχρονισμούς (σε άλλα συστήματα κλπ) σε ρώτούσε πάντα? Να μεταφερθουν απο το κινητό στον υπολογιστή ή το αντίστροφο? εδω δεν γινεται κατι τέτοιο?

#1554   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:16

Ευχαριστώπ πολύ. ναι sorry 5.0.1 εννοουσα. Δεν μου απάντησες όμως φιλε μου διαγράφονται τα δεδομένα που εχω στην συσκευη ή γίνεται upgrade χωρις να πειραχτούν? Να το κάνω, αξιζει?
Ερώτηση για το sync: Σε περίπτωση που στο κινητο εχω λιγότερα δεδομένα (ας πουμε οτι εχω διαγράψει apps ή επαφές κλπ) απο την τελευταια φορά που εχω κανει sync, τοτε στον επομενο συγχρονισμό, θα αντικατασταθουν πάλι εφόσον υπάρχουν στον υπολογίστή ή θα διαγραφούν και από τον υπολογιστή? Σορρυ αν κουράζω αλλά προσπαθώ να καταλάβω. Παλαιότερα σε παρόμοιους συγχρονισμούς (σε άλλα συστήματα κλπ) σε ρώτούσε πάντα? Να μεταφερθουν απο το κινητό στον υπολογιστή ή το αντίστροφο? εδω δεν γινεται κατι τέτοιο?

aν εχεις λιγοτερες εφαρμογες στο κινητο τοτε πριν το συγχρονισμο θα πας στο tab apps και θα ξετικαρεις αυτες που ειναι στον υπολογιστή και δε θες να περαστουν στο κινητό.

Οσο για την αναβαθμιση, αν εισαι jailbroken σε αυτη που εισαι τωρα κατω απο την 5.0.1, καλυτερα restore/setup as new και μετα συγχρονισμό δεδομενων οχι restore from backup. Κρατα τις επαφες με MyContacts Backup απο Appstore και τις φωτό σου μεσω usb

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 10/02/2012 - 15:17

Whatsapp doc?

#1555   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:23

1) εαν κανεις update δεν διαγραφεται κανενα δεδομενο σου.. επαναφερεται η συσκευη μετα την αναβαθμιση οπως ηταν.. αξιζει να αναβαθμισεις
εαν κανεις restore και setup as new η συσκευη γινεται εργοστασιακη και την στηνεις απο την αρχη.
2) οχι ο,τι διαγραψεις απο το iPhone θα διαγραφει και απο το pc σου.. αυτο μπορει να γινει και μεσω icloud αυτοματα.
3) κι εδω μπορεις να επιλεξεις για replace from computer στην αρχικη σελιδα του itunes sync

Συνημμένο αρχείο  Screen Shot 2012-02-10 at 3.21.55 μ.μ..png   87,13KB   3 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 10/02/2012 - 15:24

#1556   newbach

newbach

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:16gb black 5.0.1 jb

Δημοσίευση 16/02/2012 - 12:16

οταν συνδεω το κινητο με το itunes συνεχεια κανει συγχρονισμο κ μου διαγραφει τις εφαρμογες...why????????

#1557   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/02/2012 - 12:20

Μπορείς Preferences - Devices να τικάρεις το "Prevent.."

Authorize είναι το PC? Cracked οι εφαρμογές?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1558   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 16/02/2012 - 12:20

οταν συνδεω το κινητο με το itunes συνεχεια κανει συγχρονισμο κ μου διαγραφει τις εφαρμογες...why????????

σου διαγραφει αυτες απο installous?αν ναι κατεβασε appsync ξετικαρε το ayto sync new apps και αριστερα που λεει το ονομα σου δεξι κλικ και transfer purchases.

#1559   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 16/02/2012 - 12:23

Κάνει συγχρονισμό γιατί έτσι του έχεις "πει"!
Πήγαινε στην αρχική σελίδα του iTunes και ξετίκαρε "Sync when connected"

Για το δεύτερο πήγαινε Store και πάτα Authorize this PC και μετά Transfer Purchases.

#1560   newbach

newbach

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:16gb black 5.0.1 jb

Δημοσίευση 16/02/2012 - 12:25

το εκανα το transfer..authorize πως το κανω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες