Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος επειδή ήδη έχω πάρει το καινούριο μοντέλο κι έχω βάλει πρός πώληση το παλιό εδώ στο φόρουμ τι να κάνω με τα 11 giga apps που έχει στη μνήμη και τα οποία έχουν περάσει και στο καινούριο. Τα σβήνω με κάποιο τρόπο που θα μου πείτε έτσι ώστε να μη σβήσουν και στο καινούριο; Τα αφήνω για τον αγοραστή και ας κρατήσει αυτός όποια θέλει; Οτιδήποτε μου προτείνετε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να διασφαλίζει κι εμένα αλλά και τον αγορασή. Δηλαδή κι εγώ να έχω στο νέο μου τηλέφωνο αυτά τα apps που κράτησα (δεν τα κράτησα όλα) και ο αγοραστείς να πάρει το τηλέφωνο με τα apps και να μπορεί στη πορεία να προσταφαιρέσει ότι θέλει χωρίς να χρεώσει την κάρτα μου και χωρίς να χάσω κάποιο υλικό από το καινούριο τηλέφωνο.
Για να τα σβήσεις από την παλιά πρέπει να κάνεις Restore & "Set up as new" (το οποίο είναι προτιμότερο από ττην στιγμή που έχεις το κινητό προς πώληση)!
Ο αγοραστής για να μπορέσει να τις ξανακατεβάσει πρέπει να ξέρει το AppleID και το password σου!! Δεν νομίζω να του τα δώσεις;!
Άρα ή κάνεις Restore & "Set up as new" και του δίνεις τελείως καθαρό το iPhone ή το δίνεις έτσι όπως είναι και ο αγοραστής δεν θα μπορεί να κάνει update τα apps.