Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1606   iosif19

iosif19

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 03/03/2012 - 15:01

Καλησπερα παιδια,εκανα εγκατασταση το itunes κ μ εβγαλε ερρορ...κ μ λεει να το βγαλω κ να το ξαναβαλω....το εκανα κ παλι τ ιδια....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1607   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 03/03/2012 - 15:05

Πήγαινε Πίνακας Ελεγχού-Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και απεγκατέστησε (iTunes, Apple Application Support, Apple Mobile Device Support, Apple Software Update, Bonjour, QuickTime). Μετά κάνε ένα Reboot το PC και εγκατέστησέ το πάλι.

Τι error σου βγάζει;;

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 03/03/2012 - 15:06

#1608   iosif19

iosif19

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 03/03/2012 - 15:24

Ολα οκ φιλε μ σε ευχαριστω πολυ......!!!!!!!!

#1609   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2012 - 15:27

Ολα οκ φιλε μ σε ευχαριστω πολυ......!!!!!!!!

Τίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά! ;)

#1610   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 13:26

Παιδιά καλημέρα, επειδή ήρθε ο καιρός να κάνω φορματ τον υπολογιστή έχω κι εγώ την απορία τι θα γίνει μετά από το set up των windows ξανά με το itunes.
Κάνω install to itunes, και authorize το iphone; Θα περαστούν ότι apps και επαφές από το κινητό στον υπολογιστή(outlook); Γιατί μόνο αυτό με ενδιαφέρει!

#1611   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 13:33

εχει γρφτει και αντιγραφει πολλες φορες στο συγκεκριμενο topic.. απο Mikexs:
Λοιπόν, από την αρχή:

Επιβεβαίωσε ότι έχεις επιλέξει από τα Advanced settings του iTunes τα:

-Keep itunes folder music organized
-copy files to itunes music folder when adding to library

Με αυτό τον τρόπο ότι έχεις στο iTunes είναι οργανωμένο και βρίσκεται στο default φάκελο (θα βρεις το location μαζί με τις παραπάνω ρυθμίσεις) που είναι:

για XP: C:\Documents and Settings\USERNAME\My Documents\My Music\iTunes\
για Vista: C:\Users\USERNAME\Music\iTunes
για Win7: C:\Users\USERNAME\Music\iTunes

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα οργανωμένα και πιθανόν έχεις μουσική και από άλλους φακέλους, κανε το εξής:

File > Library > Consolidate Library... θα σου πει κάτι τέτοιο: "Consolidating your library will copy all of your music into the iTunes Music folder..."Με αυτό τον τρόπο τα ΠΑΝΤΑ (ολόκληρη η library) θα έχουν περαστεί στο default location που αναφέρω πιο πάνω.Μόλις τελειώσεις με αυτό, κανε copy to φακελο iTunes (ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις, τα location είναι πιο πάνω) σε έναν εξωτερικό δίσκο (καλύτερα) ή σε ένα άλλο partition που δεν κάνεις format.Υπάρχουν και άλλοι φάκελοι που περιέχουν πληροφορίες για ρυθμίσεις, backups κτλ... Ο φάκελος iTunes είναι ότι χρειάζεσαι μόνο...Τώρα αν θέλεις και τα υπόλοιπα:Υπάρχουν ακόμα δυο directories:

1.
σε Vista/Win7: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
σε XP: C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

εδώ αποθηκεύεται το backup που παίρνεις από το iTunes. Αυτό περιέχει sms, calendar items, notes, settings του iPhone καθώς και settings εφαρμογών του AppStore.

2.
σε Vista/Win7: C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Apple Computer\iTunes
σε XP: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes\

εδώ αποθηκεύονται τα iTunes preferences. πχ, σε παράθυρα που έχει ανοίξει το iTunes και έχεις απαντήσει yes ή no, ή άλλα settings που έχεις κάνει μέσα στο iTunes.

Για να σώσεις τις επαφές σου, να τις κάνεις sync και με το Outlook για πιο σίγουρα. Όσες επαφές έχεις θα περαστούν στο Outlook, οπότε σε επόμενο sync θα μπορούν να ξαναπεραστούν στο κινητό.

To address book αποθηκεύεται επίσης και στο: private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb και AddressBookImages.sqlitedbΤα sms αποθηκεύονται επίσης και στο: private/var/mobile/Library/SMS/sms.dbκαι όπως καταλαβαίνεις μπορείς πολύ απλά να τραβήξεις τα δυο αρχεία AddressBook.sqlitedb και sms.db στο PC και να έχεις και backup για πιο σίγουρα...
επίσης μπορείς απλά μετά από restore να τα ξαναρίξεις μέσα στα συγκεκριμένα directories και είσαι οκ.

Επίσης πριν το format πρέπει να κάνεις deauthorize computer από το iTunes: Store > Deauthorize Computer...

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 06/03/2012 - 13:34

#1612   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 13:48

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά που είναι γραμμένα στο ποστ γι'αυτό και ρώτησα κάτι άλλο, ευχαριστώ για την απάντηση ούτως ή άλλως! :)
Δεν με πειράζει να χαθεί ότι έχω στο itunes γιατί μόνο apps έχω, όχι μουσική, ούτε σμς κτλ. Το μόνο που θέλω μετά από το φορματ είναι να ξέρω, θα περαστούν ότι apps και επαφές έχω στο κινητό ξανά στο itunes με sync την πρώτη φορά που θα το ενώσω; Αυτό μόνο! ;)

#1613   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:05

Λοιπόν παίδες έχω και εγώ με τη σειρά μου μια απορία. Χρησιμοποιούσα ένα παλιό pc μέχρι τώρα για να κάνω sync το 4s μου. Σήμερα λοιπόν άλλαξα υπολογιστή και θέλω πλέον να το συγχρονίζω με αυτόν. Το θέμα είναι ότι μόλις πατάω να κάνω "manually manage music and videos" μου βγάζει το κλασσικό ότι το κινητό είναι συνδεμένο με άλλο itunes και θα τα σβήσει όλα και μπλα, μπλα, μπλα. Τι κάνω τώρα που δε θέλω να χάσω τη μουσική που έχω περάσει? Βασικά αν πατήσω να το κάνει erase θα χάσω μόνο μουσική και βίντεο(δεν έχω ούτως ή άλλως βίντεο)?

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 06/03/2012 - 15:05

#1614   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:06

Κάνε Authorize και Transfer Purchases!

#1615   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:06

Λοιπόν παίδες έχω και εγώ με τη σειρά μου μια απορία. Χρησιμοποιούσα ένα παλιό pc μέχρι τώρα για να κάνω sync το 4s μου. Σήμερα λοιπόν άλλαξα υπολογιστή και θέλω πλέον να το συγχρονίζω με αυτόν. Το θέμα είναι ότι μόλις πατάω να κάνω "manually manage music and videos" μου βγάζει το κλασσικό ότι το κινητό είναι συνδεμένο με άλλο itunes και θα τα σβήσει όλα και μπλα, μπλα, μπλα. Τι κάνω τώρα που δε θέλω να χάσω τη μουσική που έχω περάσει? Βασικά αν πατήσω να το κάνει erase θα χάσω μόνο μουσική και βίντεο(δεν έχω ούτως ή άλλως βίντεο)?

Authorize tο PC το έκανες?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/03/2012 - 15:07

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1616   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:08

Authorize tο PC το έκανες?

Ναι, ναι κανονικά!

#1617   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:10

Να φανταστώ στη βιβλιοθήκη του iTunes έχεις περάσει μουσική..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1618   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:13

Να φανταστώ στη βιβλιοθήκη του iTunes έχεις περάσει μουσική..

Και στα 2 pc το είχα βάλει να τα κάνω manually. Η itunes librady μου με λίγα λόγια είναι άδεια και στα 2 pc, μόνο εφαρμογές έχει.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 06/03/2012 - 15:14

#1619   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:15

Κάνε Transfer Purchases(File-Transfer Purchases)!!

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 06/03/2012 - 15:16

#1620   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2012 - 15:28

Κάνε Transfer Purchases(File-Transfer Purchases)!!

Έχω κάνει tranfer, με τη μουσική όμως τι θα γίνει? Δε θα τη χάσω?
Επίσης θα μου σβήσει και όλες τις εφαρμογές που έχω περασμένες τώρα?

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 06/03/2012 - 15:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4