Απορίες, σχόλια για το iTunes
Από
mafias
, 10/09/2008 15:05
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Ad
Δημοσίευση 25/10/2012 - 22:07
Στιγμιότυπο 2012-10-25, 10.58.57 μ.μ..png 44,51KB
21 λήψειςπαιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα..
υστερα απο εξερευνηση του λογαριασμου μου itunewstore-manage device μου καταγραφει το iphone5 σαν iphone 4s !!!
για ποιον λογο ξερει καποιος κατι ?
παραθετω και μια φωτογραφια.
υστερα απο εξερευνηση του λογαριασμου μου itunewstore-manage device μου καταγραφει το iphone5 σαν iphone 4s !!!
για ποιον λογο ξερει καποιος κατι ?
παραθετω και μια φωτογραφια.
Δημοσίευση 04/11/2012 - 13:38
Μια ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι στο σωστο topic.Εχω συνδεσει με τον λογαριασμο μου μια visa χρεωστικη alpha bank.Αγορασα το Infinity blade 2 και τωρα η καρτα πρεπει να εχει μηδενικο υπολοιπο.Λοιπον δεν με αφηνει να κατεβασω ουτε τις free εφαρμογες.Πρεπει να βαλω μαλλον καποιο ποσο για να ειναι ενταξει παλι?
Δημοσίευση 04/11/2012 - 13:52
Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 0,79 για να κατεβάζεις ακόμα και Free..
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Δημοσίευση 05/11/2012 - 22:05
Καλησπέρα στις λίστες αναπαραγωγής μου έβγαλε σήμερα οτι το έχω αγοράσει το τραγούδι(όνομα λίστα αγοράστηκε) ενώ στο iTunes στο Purchase history έχει αυτά που έχω εγκαταστήσει η αγοράσει εγω ο ίδιος και το τραγούδι δεν το έχει(ευτυχώς) γιατί όμως ονομάστηκε έτσι η λίστα?
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 06/11/2012 - 19:22
Ρε παιδια καλησπερα ..σημερα κουμπωσα το κιν.μετα απο καιρο και εκανε τα καθεκαστα αυτοματα, backup & sync δηλαδη.
Διαπιστωσα μετα ομως οτι το outlook με το οποιο εκανε sync δεν ειχε καθολου επαφες μεσα.
Στην προσπαθεια μου να τις περασω απο το κιν. χαθηκαν ολες και στο τηλεφωνο.
Πηγα να κανω restore from back up αλλα δεν καταφερα τπτ με τις επαφες . Μαλλον επειδη με το που κανει επανεκκινηση μου κανει αυτοματα backup & sync οποτε λογικα ξαναπερναει το αδειο outlook!!!
Τι να κανω?? Μπορω να τις βρω να τις περασω? Με μπερδευει & ο τροπος που σου εχει τα back up της ιδιας μερας
Διαπιστωσα μετα ομως οτι το outlook με το οποιο εκανε sync δεν ειχε καθολου επαφες μεσα.
Στην προσπαθεια μου να τις περασω απο το κιν. χαθηκαν ολες και στο τηλεφωνο.
Πηγα να κανω restore from back up αλλα δεν καταφερα τπτ με τις επαφες . Μαλλον επειδη με το που κανει επανεκκινηση μου κανει αυτοματα backup & sync οποτε λογικα ξαναπερναει το αδειο outlook!!!
Τι να κανω?? Μπορω να τις βρω να τις περασω? Με μπερδευει & ο τροπος που σου εχει τα back up της ιδιας μερας
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:21
Κύριοι καλησπέρα,
Έχω iphone 4 στην 5.0.1 JB...είχα πρόβλημα με το Pc μου οπότε έφαγε φορμάτ χωρίς όμως να κάνω την προβλεπόμενη διαδικασία στο itunes και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. έχω χάσει το μπούσουλα.έχω κάνει μια έρευνα αλλά άκρη δεν έβγαλα. αν σας ήταν εύκολο κάποια βοήθεια?
Έχω iphone 4 στην 5.0.1 JB...είχα πρόβλημα με το Pc μου οπότε έφαγε φορμάτ χωρίς όμως να κάνω την προβλεπόμενη διαδικασία στο itunes και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. έχω χάσει το μπούσουλα.έχω κάνει μια έρευνα αλλά άκρη δεν έβγαλα. αν σας ήταν εύκολο κάποια βοήθεια?
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:27
ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 08/11/2012 - 18:23
Παιδια τι μπορει να φταει και το iTunes σε καποια τραγουδια οταν φτανουν σε καποιο σημειο σταματαει και παει στο επομενο? Σημειωση οτι δεν φταινε τα τραγουδια γιατι πιχ στον Media Player παιζουν κανονικα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες