Απορίες, σχόλια για το iTunes
Ad
Δημοσίευση 22/12/2012 - 15:18
Δημοσίευση 22/12/2012 - 15:31
Και εγώ την τελευταία έκδοση έχω.. Αν θες να εμφανιστεί η μπάρα πλάγια όπως παλιότερα, view-show sidebarεχω το καινουργιο itunes...εκανα το authorise σε αυτο που μου λες μετα κολλαω
Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:00
Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:03
Drag & drop μέσα στο itunes (ή file-add file to library) και μετά αφού συνδέσεις την συσκευή σου, πηγαίνεις στην καρτέλα music και επιλέγεις sync music. Από κάτω επιλέγεις αν θες να συγχρονίσεις όλη την μουσική ή ξεχωριστά κάποιο-α τραγούδια, άλμπουμ, playlist.ρε παιδιά επειδή έχω κολλήσει πως παιρνάμε τραγούδια στο iphone?
Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:59
κάποια ιδέα;;;Εκανα ενα φορματ στο πισι και δεν μπορω να περασω εφαρμογες απο το ipod στο itunes...καμια βοηθεια??
Δημοσίευση 22/12/2012 - 19:16
Authorise pc και δεξί κλικ στην συσκευή και transfer purchases..κάποια ιδέα;;;
Δημοσίευση 22/12/2012 - 19:33
Authorise pc και δεξί κλικ στην συσκευή και transfer purchases..
αυτα τα έχω κανει δεν μεταφέρεται η μουσική (μόνο για τις εφαρμογές είναι)
Δημοσίευση 22/12/2012 - 19:37
Εφαρμογές ζήτησες όμως (ή τουλάχιστον το μήνυμα που είχες στην παράθεση)..αυτα τα έχω κανει δεν μεταφέρεται η μουσική (μόνο για τις εφαρμογές είναι)
Η μουσική δεν μεταφέρεται, παρά μόνο με το sharepod που σου λέει ο Νίκος, το iTools και κάποιες εφαρμογές από το appstore (λιγότερο πρακτικές αφού λειτουργούν μέσω wifi ή email)
Δημοσίευση 22/12/2012 - 19:54
όντως έχεις δίκιο, είχα γράψει ότι να'ναι....το καλοκαιρι που είχα κάνει φορματ τα είχα μεταφέρει με export αλλά τώρα δε γίνεται τίποτα....Εφαρμογές ζήτησες όμως (ή τουλάχιστον το μήνυμα που είχες στην παράθεση)..
Η μουσική δεν μεταφέρεται, παρά μόνο με το sharepod που σου λέει ο Νίκος, το iTools και κάποιες εφαρμογές από το appstore (λιγότερο πρακτικές αφού λειτουργούν μέσω wifi ή email)
Δημοσίευση 22/12/2012 - 20:00
Export από που;όντως έχεις δίκιο, είχα γράψει ότι να'ναι....το καλοκαιρι που είχα κάνει φορματ τα είχα μεταφέρει με export αλλά τώρα δε γίνεται τίποτα....
Με το itools πάντως μπορείς να τα πάρεις πολύ εύκολα..
Μετά τα εισάγεις πάλι στο itunes και συγχρονισμό με το iphone.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 20:41
Export από που;
Με το itools πάντως μπορείς να τα πάρεις πολύ εύκολα..
Μετά τα εισάγεις πάλι στο itunes και συγχρονισμό με το iphone.
κατεβασα και το iTools Και το sharepod αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως μπορώ να αποθηκεύσω τις playlist μου....
Δημοσίευση 22/12/2012 - 20:47
Playlist δεν μπορείς να αποθηκεύσεις απ'ότι θυμάμαι. Απλά επιλέγεις την playlist που θες (ή όλη την μουσική που υπάρχει στην συσκευή) και τα τραγούδια που θες να τραβήξεις και πατάς από πάνω export.κατεβασα και το iTools Και το sharepod αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως μπορώ να αποθηκεύσω τις playlist μου....
Αυτό για το itools.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 20:52
ετσι τα ξαναποθηκευει.εμένα δε με νοιάζει αυτό απλά θέλω να ξαναεμφανιστουν οι Playlist στο itunes(τα τραγούδια τα έχω στον υπολογιστη μου κανονικα) το καλοκαιρι πάντως που αγόρασα καινούριο υπολογιστη και έβαλα μέσα το σκληρο με τη μουσικη μου έγιναν όλα κανονικα και δημιοργήθηκαν οι Playlist στο iTunes χωρίς κανενα πρόβλημα.Δε ξέρω τώρα για ποιο λόγο δε μπορώ να το κάνω.Playlist δεν μπορείς να αποθηκεύσεις απ'ότι θυμάμαι. Απλά επιλέγεις την playlist που θες (ή όλη την μουσική που υπάρχει στην συσκευή) και τα τραγούδια που θες να τραβήξεις και πατάς από πάνω export.
Αυτό για το itools.
Αν κάνω συγχρονισμό θα χαθεί η μουσική ε;;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες