Απορίες, σχόλια για το iTunes
Από
mafias
, 10/09/2008 15:05
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 25/12/2012 - 17:09
Μια χαρά κ τα δυο ( iPhone k iPad).
Απλά δεν μπορώ να δουλέψω με iTunes
Απλά δεν μπορώ να δουλέψω με iTunes
Ad
Δημοσίευση 25/12/2012 - 17:22
Μόλις το συνδέσω κ ανοίξει το iTunes βγαινει η εικόνα που σου εξηγεί τι κάνουν τα μπανερ από πάνω. (Και καλά τα πρώτα βήματα).
Δε ακολουθεί όταν πάταω στις εφαρμογές ή στη σύνοψη ας πούμε. Μόνο αριστερά το βελακι για την έξοδο δίπλα στο όνομα της συσκευής.
Δε ακολουθεί όταν πάταω στις εφαρμογές ή στη σύνοψη ας πούμε. Μόνο αριστερά το βελακι για την έξοδο δίπλα στο όνομα της συσκευής.
Δημοσίευση 25/12/2012 - 17:50
IMG_0004 (648 x 484).jpg 68,66KB
9 λήψεις
Αυτο μου βγαζει.
Συγχρονισμο απ'οτι βλεπω απο πανω κανει.
Απλα δε με αφηνει να παρεμβω μετα.Το ιδιο γινεται κ με το τηλεφωνο.
Ενω στο 4s δουλευουν ολα κανονικα Το itunes ειναι η τελευταια εκδοση
Αυτο μου βγαζει.
Συγχρονισμο απ'οτι βλεπω απο πανω κανει.
Απλα δε με αφηνει να παρεμβω μετα.Το ιδιο γινεται κ με το τηλεφωνο.
Ενω στο 4s δουλευουν ολα κανονικα Το itunes ειναι η τελευταια εκδοση
Δημοσίευση 25/12/2012 - 18:30
Τα ιδια.................
Δημοσίευση 25/12/2012 - 20:53
Καταρχας, χρονια πολλα σε ολους
Αλλαξα pc κ αναγκαστικα ξεκινησα απο την αρχη...εβαλα λοιπον το iTunes 11, μεχρι εκει καλα...
Γιατι εχουν αλλαξει ετσι το Interface? Για παραδειγμα, στις παλαιοτερες εκδοσεις, ειχες την playlist σου, επαιζες τα κομματακια σου, απο πανω σ ειχε ωραια ωραια το artwork απο καθε κομματι, ηξερες τι γινοταν. Τωρα στα εχει ολα τα κομματια χυμα χωρις artwork (εκτος απο μια ψειρα π ισα-ισα φαινεται πανω εκει π εχει το κομματι). Πατωντας στο view-grid σ τα βγαζει με αλλο format αλλα χανεται η σειρα των κομματιων! Υπαρχει τροπος να επανελθει το παλιο format π εδειχνε το artwork απο πανω;
Αλλαξα pc κ αναγκαστικα ξεκινησα απο την αρχη...εβαλα λοιπον το iTunes 11, μεχρι εκει καλα...
Γιατι εχουν αλλαξει ετσι το Interface? Για παραδειγμα, στις παλαιοτερες εκδοσεις, ειχες την playlist σου, επαιζες τα κομματακια σου, απο πανω σ ειχε ωραια ωραια το artwork απο καθε κομματι, ηξερες τι γινοταν. Τωρα στα εχει ολα τα κομματια χυμα χωρις artwork (εκτος απο μια ψειρα π ισα-ισα φαινεται πανω εκει π εχει το κομματι). Πατωντας στο view-grid σ τα βγαζει με αλλο format αλλα χανεται η σειρα των κομματιων! Υπαρχει τροπος να επανελθει το παλιο format π εδειχνε το artwork απο πανω;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες
Δημοσίευση 25/12/2012 - 21:13
Τransfer Purchases θα κάνεις.
Είτε απο File - Devices - Transfer Purchases, είτε αν απο View εμφανίσης τη πλαινή μπάρα και κάνεις με το κλασικό τρόπο.
Να εισαι καλα!!δεν ηξερα οτι επρεπε να ξανακανω!! :ρ
Δημοσίευση 26/12/2012 - 00:21
Η πλάνη μπάρα ανοίγει φίλε Νίκο
Το εφτιαξα. Είχε φάει κόλλημα κμδεν πήγαινε πιο κάτω η εικόνα για να πατησα συνέχεια. Με την πλάνη μπάρα ξεκολλήσει!!!!
Ευχαριστώ Νίκο!!!!
Το εφτιαξα. Είχε φάει κόλλημα κμδεν πήγαινε πιο κάτω η εικόνα για να πατησα συνέχεια. Με την πλάνη μπάρα ξεκολλήσει!!!!
Ευχαριστώ Νίκο!!!!
Δημοσίευση 27/12/2012 - 12:41
Καλημέρα!εγω εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να το εγκαταστησω στο pc. κστεβαζω την εκδοση την τελευταια απο το site της apple και δοκιμασα να το περασω σε τρια pc και συνεχεια μου βγαζει το ιδιο μνμ.το tunessetup.exe δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win32. αν ξερει κανεις κατι..ευχαριστω!
Δημοσίευση 31/12/2012 - 17:06
Να ζητήσω λίγο τη βοήθεια σας... Μόλις συνδέσω το iphone5 στο iTunes μου βγάζει αν εικονίδιο με ένα θαυμαστικά μέσα σε ένα τρίγωνο, και από κάτω ένα πλαίσιο που γράφει: το iTunes δε μπόρεσε να δημιουργήσει εφεδρικός αντίγραφο γιατί δεν ήταν δυνατή η έναρξη συνεδριας με αυτή τη συσκευή. Εχετε ιδέα, που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα αυτό. Να τονίσω ότι παλαιότερα με άλλες συσκευές, δεν είχα πρόβλημα, αλλά πλέον όποια συσκευή και να συνδέσω μου βγάζει το μήνυμα αυτό. Ευχαριστω πολύ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες