σ ευχαριστω πολυΑν δεν έχεις απενεργοποιήσει το automatically sync new apps, τότε κάθε νέα εφαρμογή που θα κατεβάζεις θα μπαίνει σε κάθε συσκευή, όταν την συγχρονίσεις. Η μόνη περίπτωση για νέα εφαρμογή που δεν θα μπει σε κάποια συσκευή, είναι εφαρμογή που θα κατεβάσεις και είναι αποκλειστικά για ipad, οπότε στο iphone δεν θα μπει.
Απ'την στιγμή που θες και στις δυο συσκευές να μπαίνει ότι κατεβάζεις, τότε το automatically sync new apps δεν το πειράζεις, το αφήνεις ενεργοποιημένο.
Σε αντίθετη περίπτωση (αν το απενεργοποιήσεις δηλαδή) σε κάποια συσκευή (ή και τις δυο) τότε αφού κατεβάσεις κάποια εφαρμογή δεν θα την εγκαταστήσει στον επόμενο συγχρονισμό, αλλά θα πρέπει να την επιλέξεις εσύ να συγχρονιστεί από την λίστα στην καρτέλα apps.
Απορίες, σχόλια για το iTunes
Δημοσίευση 03/01/2013 - 22:46
Ad
Δημοσίευση 03/01/2013 - 23:27
Λιγο χαζό, αλλά γίνεται να έχεις greek account και αντί να συνδέσεις πιστωτική κάρτα για να αγοράζεις εφαρμογές, να χρεώνεται ο λογαριασμός ή το υπόλοιπό σου, πχ στην cosmote ή σε όποια εταιρεία ανήκεις.
Μέχρι τώρα κατέβαζα μόνο free ή σπασμένες, αλλά είναι κανα δυο που θα θελα να τις πάρω κανονικά για τα updates κτλ, απλά δε θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα..
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 03/01/2013 - 23:40
Δημοσίευση 04/01/2013 - 05:52
Στο παλιο itunes εκανες δεξι κλικ σε ενα μενου και περναγε τις εφαρμογες στο τελευταιο itunes δε το βρησκω πως γινεται...
any help?
Δημοσίευση 04/01/2013 - 09:44
Πως περναω τις εφαρμογες απο το iphone sto itunes χωρις να πατησω sync???
Στο παλιο itunes εκανες δεξι κλικ σε ενα μενου και περναγε τις εφαρμογες στο τελευταιο itunes δε το βρησκω πως γινεται...
any help?
Πατα το κουτακι πανω αριστερα και show menu bar.Μετα πατα το view και show side bar.Κατω απο devices κανε δεξι κλικ στη συσκευη σου και transfer purchases.
Δημοσίευση 04/01/2013 - 16:19
έχω μία λίστα για το Ipod και μία για το ipad Που βάζω τραγούδια.
Τώρα με το καινούργιο itunes τα έχω μπερδέψει και δεν ξέρω πως να περνάω τα καινούργια τραγούδια που θέλω να βάλω.
Και κάτι άλλο επειδή όλα τα τραγούδια το έχω σε σκληρό όταν ανοίγω το Ιtunes στα περισσότερα μου βγάζει αριστερά ένα θαυμαστικό όπου δεν μπορώ να το ανοίξω και πρέπει να συνδέσω τον σκληρό για να παίξουν τα κομμάτια. Δεν γίνετε κάπως να φτιαχτεί αυτό;
Επίσης πάνω πάνω που λεει καλλιτέχνες είδη κλπ υπάρχουν κομμάτια και άλμπουμ που έχω να τα περάσω πριν πολλά χρόνια πριν αλλά ακόμα υπάρχουν εκει πέρα, πως μπορώ να τα βγάλω?
σόρρυ για το πρήξιμο απλά επικρατεί ένα χάος
Δημοσίευση 04/01/2013 - 16:22
παιδιά έχω κάποιο θέμα με το Itunes και γενικά με τις βιβλιοθήκες και τις λίστες εκεί.
έχω μία λίστα για το Ipod και μία για το ipad Που βάζω τραγούδια.
Τώρα με το καινούργιο itunes τα έχω μπερδέψει και δεν ξέρω πως να περνάω τα καινούργια τραγούδια που θέλω να βάλω.
Και κάτι άλλο επειδή όλα τα τραγούδια το έχω σε σκληρό όταν ανοίγω το Ιtunes στα περισσότερα μου βγάζει αριστερά ένα θαυμαστικό όπου δεν μπορώ να το ανοίξω και πρέπει να συνδέσω τον σκληρό για να παίξουν τα κομμάτια. Δεν γίνετε κάπως να φτιαχτεί αυτό;
Επίσης πάνω πάνω που λεει καλλιτέχνες είδη κλπ υπάρχουν κομμάτια και άλμπουμ που έχω να τα περάσω πριν πολλά χρόνια πριν αλλά ακόμα υπάρχουν εκει πέρα, πως μπορώ να τα βγάλω?
σόρρυ για το πρήξιμο απλά επικρατεί ένα χάος
Το πιο εύκολο είναι με Drag & Drop.
Για το θαυμαστικό, αν δε συνδέσεις το σκληρό να "βλέπει" διαδρομή, πως θα παίξουν?
Εκτός και αν τα μεταφέρεις στο PC σου.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 00:30
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 00:42
Δημοσίευση 05/01/2013 - 20:39
Καμμιά ιδέα?
Help..
Δημοσίευση 06/01/2013 - 08:15
Δημοσίευση 06/01/2013 - 12:57
Έχω παρατηρήσει το εξής κουλό πρόβλημα. Πάω στο iTunes Store, στα Apps, και δε μου εμφανίζει ποια έχω ήδη αγορασμένα! Δηλαδή σε μερικές εφαρμογές έπρεπε να γράφει Download ή Downloaded αντί για τιμή ή Free. Βγάζει παντού τιμές και Free κανονικά όμως! Αν πατήσω να αγοράσω κάποια, για ένα δευτερόλεπτο ανανεώνεται και εμφανίζονται τα σωστά "tags" και μετά ξεκινάει το download, κάνει ένα mini-refresh η σελίδα, και πάλι τα ίδια! Τι παίζει;!; iTunes 11, Windows 8!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες