Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2010 - 22:48

τι εννοεις δεν μπορεις να το ανοιξεις.. ; εαν θελεις λιγο αναλυτικα για να καταλαβουμε το προβλημα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 09/02/2010 - 02:15

έχω το πρόβλημα που είχε και ο χρήστης djibril13!!

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: YuGo007, 09/02/2010 - 02:22

#243   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 08:25

Επανεγκατασταση των windows και εγκατάσταση as admin το iTunes ..

#244   mania3891

mania3891

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 09:44

Να ρωτησω και γω κατι.
Εχω iphone 3gs στην 3.12 με jailbreak.Δεν εχω αναβαθμισει ουτε το itunes στον υπολογιστη.
Τωρα θελω να περασω καποια τραγουδια στην συσκευη μεσω itunes.
Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να συνδεσω το iphone στο itunes,χωρις να μου κανει απο μονο του κανενα update.Γινεται η θα την πατησω και θα με παει στην 3.13 απο μονο του?

#245   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/02/2010 - 09:51

Να ρωτησω και γω κατι.
Εχω iphone 3gs στην 3.12 με jailbreak.Δεν εχω αναβαθμισει ουτε το itunes στον υπολογιστη.
Τωρα θελω να περασω καποια τραγουδια στην συσκευη μεσω itunes.
Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να συνδεσω το iphone στο itunes,χωρις να μου κανει απο μονο του κανενα update.Γινεται η θα την πατησω και θα με παει στην 3.13 απο μονο του?

Φίλε κάνεις άφοβα update το iTunes. σε 9.0.3.ΧΧ
Σύνδεσε το iPhone σου επίσης άφοβα.
Κάποια στιγμή θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει το 3.1.3 και σου δίνει 3 επιλογές:

1. Να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις
2. Μόνο να το κατεβάσεις
3. Να μην κάνει τίποτε

Εσύ θα επιλέξεις το 3. Να μην κάνει τίποτε δλδ. Τσεκάρισε επίσης να μην σε ξαναρωτήσει ποτέ. Έτσι θα έχεις καλύτερα εσύ πάντα τον έλεγχο.

#246   mania3891

mania3891

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 09:55

Να σαι καλα φιλε μου,σ ευχαριστω.+rep

#247   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 09/02/2010 - 09:57

kaλυτερα ανοιξε το itunes & πασ edit/preferens/general & ξετσεκαρε εκει που λεει tsek for update auto.

#248   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 09/02/2010 - 15:02

Επανεγκατασταση των windows και εγκατάσταση as admin το iTunes ..

εχω κανει remove τo itunes και το quick time και τα εχω κανει install σαν admin αλλα ακομα εχο προβλημα .. η μόνη λυση ειναι το format δλδ ?

#249   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 09/02/2010 - 15:10

Γιατί να κάνει format τον υπολογιστή; Πειράζονται αρχεία συστήματος; Εγώ λέω να απεγκαταστήσεις πλήρως κάθε ίχνος από iTunes και QuickTime μέσω ενος uninstaller όπως ο Revo Uninstaller. Στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα registry cleaner (αν και δε το συνιστώ για χρήση από αρχάριο) όπως το CCleaner.

Μια επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση λογικά θα λύσει το πρόβλημα. Αλλά μόνο αν δεν έχουν πειραχτεί αρχεία συστήματος. Μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα repair από το cd εγκατάστασης των Windows για να σιγουρευτείς.

#250   nikosflht

nikosflht

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:17

παιδια σοβαρο προβλημα!!εκανα format στον υπολογιστη επειδη ειχε καποια σοβαρα προβληματα.τωρα ομως δεν μπορω να συγχρονισω το iphone με τον υπολογιστη βγαζει error (-53).επισης τωρα πως θα συγχρωνησω την μουσικη δλδ τις λιστες που εχω στο τηλεφωνο με το itunes?επισης θα χαθουν και οι εφαρμογες?βοηθεια παιδια!
δεν ειναι jailbraik.

#251   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:27

Εβαλα το κινητο μου μετα απο 1 μηνα στον υπολογιστη και του ειχα κανει restore ,εχει jailbreak και 3.1.2 αλλα οταν συχρονιζω εφαρμογες απο το itunes μπαινουν μερικες πληρωμενες και παρανομες..ενω αλλες πληρωμενες(και παρανομες) δεν μπαινουν,Μηπως να κανω reinstall to itunes?τι Πρεπει να κανω..

Οταν κανω sync τοτε δειχνει το itunes πανω πανω installing ταδε και ταδε εφαρμογες αλλα περναει τοσο γρηγορα που δεν γινονται install στο iphone!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 10/02/2010 - 22:28

#252   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:31

παιδια σοβαρο προβλημα!!εκανα format στον υπολογιστη επειδη ειχε καποια σοβαρα προβληματα.τωρα ομως δεν μπορω να συγχρονισω το iphone με τον υπολογιστη βγαζει error (-53).επισης τωρα πως θα συγχρωνησω την μουσικη δλδ τις λιστες που εχω στο τηλεφωνο με το itunes?επισης θα χαθουν και οι εφαρμογες?βοηθεια παιδια!
δεν ειναι jailbraik.

τις εφαρμογες δεν τις χανεις... αφου συγχρονισεις το iphone.. πας itunes - store - authorize computer μετα πατας στο ονομα της συσκευης με δεξι κλικ και κανεις purchases transfer
τισ λιστα και τα songs.. δεν τα εχεις σε backup... απο το pc;.. εαν οχι... νομιζω μπορεις να τις μεταφερεις με το SHAREPOD :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 10/02/2010 - 22:36

#253   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:35

Εβαλα το κινητο μου μετα απο 1 μηνα στον υπολογιστη και του ειχα κανει restore ,εχει jailbreak και 3.1.2 αλλα οταν συχρονιζω εφαρμογες απο το itunes μπαινουν μερικες πληρωμενες και παρανομες..ενω αλλες πληρωμενες(και παρανομες) δεν μπαινουν,Μηπως να κανω reinstall to itunes?τι Πρεπει να κανω..

Οταν κανω sync τοτε δειχνει το itunes πανω πανω installing ταδε και ταδε εφαρμογες αλλα περναει τοσο γρηγορα που δεν γινονται install στο iphone!!!

καταρχην εχεις κανει authorize computer;... αλλες εχεις στο pc... και αλλες εχεις στο iphone;... εαν μπορεις ανελυσε μας τι εχεις κανει... και τι θες να κανεις.. για να καταλαβουμε.. :)

#254   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:43

Κανω sync(οι εφαρογες νομιμες,παρανομες) και λεει πανω πανω το itunes installing ταδε (εφαρμογη) αλλα μετα οταν μπαινω στο iphone εχει αντι για 45 οπου εχω στο itunes εχει 10 μονο εφαρμογες οι οποιες ειναι παρανομες ,και δεν μπαινουν οι αγορασμενες ουτε οι free απο itunes,.Εχω μπει και με τα δυο account που εχω(ενα με καρτα πιστωτικη και ενα χωρις καρτα),Θελω να περασω ολες τις εφαρμογες απο τον υπολογιστη μου ο οποιος δεν εχει κανει φορματ εδω και ενα μηνα που εχω να χρησιμοποιησω το iphone και το itunes!!
Y.Γ : ειχα κανει το κινητο μου set up as new sto restore αλλα τις applications τις ειχα αποθηκευση στο σκληρο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 10/02/2010 - 22:47

#255   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2010 - 22:47

Κανω sync(οι εφαρογες νομιμες,παρανομες) κανει sync και λεει πανω πανω το itunes installing ταδε (εφαρμογη) αλλα μετα οταν μπαινω στο iphone εχει αντι για 45 οπου εχω στο itunes εχει 10 μονο εφαρμογες οι οποιες ειναι παρανομες ,και δεν μπαινουν οι αγορασμενες ουτε οι free απο itunes,.Εχω μπει και με τα δυο account που εχω(ενα με καρτα πιστωτικη και ενα χωρις καρτα)
Y.Γ : ειχα κανει το κινητο μου set up as new sto restore αλλα τις applications τις ειχα αποθηκευση στο σκληρο!!!

στην καρτελα applications.. εχει τσεκαρει το sync ακριβως πανω απο τις εφαρμογες; και να τσεκαρεις ποιες εφαρμογες θελεις να περασεις και να πατησεις apply;

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 10/02/2010 - 22:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7