Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   KiloAlpha

KiloAlpha

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/02/2010 - 19:48

οταν κανεις εγκατασταση το κανεις ως admin; .. εαν οχι για δοκιμασε το.. και κατεβασε το απο την apple.. απο την αρχη.. και πες μου.. :)

Τζιφος...ως admin εγινε και παλι τα ιδια...εξαρχης ειναι απο την apple κατεβασμενο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 21:49

εαν εχεις αλλο καλωδιο δοκιμασε το.. επισης δοκιμασε το καλωδιο στις πισω usb.. πανω στην mothrboard.. εαν εχεις την δυνατοτητα.. δοκιμασε το σε αλλο pc.. για να δεις που ειναι το προβλημα... :)

#303   nasos77

nasos77

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2010 - 12:22

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC ΚΑΙ ΤΗΕΛς ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ITUNES MAZI ME APP CONTACTS MUSIC ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

#304   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2010 - 13:46

ΩραίαΘα κάνεις το εξής.Στο παλιό σου pc Θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7) και θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα stickaki (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί)Μετά θα πας C:\Users\"onoma soy"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σουΜετά θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.Επίσης θα πας στο φάκελο C:\Users\"onoma soy"\My music και θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν' τα και αυτά αντιγραφή στο στικακιΘα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά. Αν δεν χρησιμοποιείς πλέον το παλιό κάντο deauthorize.Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και όταν θες να κάνεις format.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC ΚΑΙ ΤΗΕΛς ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ITUNES MAZI ME APP CONTACTS MUSIC ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

μπορεις να ακολουθησεις.. τον οδηγο της Marian που σου εχω επισυναψει.. για πληρες backup του itunes.. και θα χρειαστει επιπλεον να κανεις authorize computer.. itunes - store - authorize computer.. :)

edit: την επομενη φορα γραψε με μικρα κανονες του forum

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/02/2010 - 13:47

#305   xalemis

xalemis

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mucatsi

Δημοσίευση 24/02/2010 - 18:03

exo iphone 3gs ...ekana to blackra1 olla omorfa oraia eixa ta panta kai gia kapio pogo esvise to i phone apo mpataria ...tora mou ekana restore prospatho na balo blackra1 kai mou leei gia na mporeseis na to doulepseis prepei na kaneis pali restore to kano kai xana restore kai auto ginetai sinexeia kai den mafhnei na to valo xeretai ti paizi???

#306   xalemis

xalemis

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mucatsi

Δημοσίευση 24/02/2010 - 18:21

version iphone 3.1.3 kai den mporo na doulepso blacra1n

#307   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2010 - 18:51

πρωτον σε παρακαλω γραφε ελληνικα .. ειμαστε ελληνες..
δυστυχως φιλε την πρωτη φορα που το εκλεισες επρεπε να ξανατρεξεις το blackra1n χωρις restore... τωρα εχεις αναβαθμισει στην 3.1.3.. δεν μπορεις να κανεις κατι παρα να περιμενεις νεωτερα...
ξεχνα πλεον το blackra1n.. χρησιμοποιησε την συσκευη ως εχει.. και καλο θα ηταν να ρωτησεις πριν κανεις κατι.. οχι μετα.. φιλικα..

#308   vagalos

vagalos

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 16:36

μια ερωτηση παιδια...υπαρχει τροπος αφου δεν εχω κανει jailbrake γιατι εχω την 3.1.3 να περασω καποιο ringtone?

#309   iria

iria

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 16:41

τα ringtones τα περνας κανονικα απο το iTunes. Δεν έχουν σχέση με το j/b.

#310   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 16:45

μια ερωτηση παιδια...υπαρχει τροπος αφου δεν εχω κανει jailbrake γιατι εχω την 3.1.3 να περασω καποιο ringtone?

κατέβασε το iringer (google it) και φτιαξε όσα ringtones θες από mp3.. Και συγχρονισμό μέσω iTunes..

#311   vagalos

vagalos

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 17:38

και κατι αλλο ρε παιδια...στις φωτο μπορω να φτιαξω φακελουσ?

#312   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 18:28

Λοιπόν οι photos συγχρονιζονται μετον φάκελο εικόνες.. Θα πας λοιπόν στα έγγραφα μου εικόνες και μέσα εκεί θα φτιάξεις φακέλους που θες (προσοχή κάθε φάκελο που θα φτιάξεις θα περιέχει photos όχι άλλους φακέλους) μετά sync με iTunes και είσαι έτοιμος..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 26/02/2010 - 18:29

#313   vagalos

vagalos

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2010 - 04:27

ναι ομωσ καθε φορα που κανει sync αν πας να περασεις καποιον αλλο φακελο σβηνει οσοθσ εχει μεσα και περναει μονο αυτον

#314   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2010 - 09:00

Εάν τον νέο φάκελο τον βάλεις μέσα στις εικόνες.. Έγγραφα μου - εικόνες - θα σου συγχρονισει και αυτόν .. Εάν τον επιλεξεις από το iTunes τότε σου σβήνει τους άλλους φακέλους .. Και εάν θέλεις να αφαιρέσεις κάποιον φάκελο ή κάποιες photo απλά τις αφαιρεις από τις εικόνες και δεν σου τις περνάει..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 27/02/2010 - 09:01

#315   vagalos

vagalos

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2010 - 12:58

οκ απλα μου περναει και εναν φακελο που εχει το ονομα βιβλιοθηκη και εκει τισ εχει ολεσ μαζι....και απο κατω τισ εχει ξεχωριστασε φακελους

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες