Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/03/2010 - 20:32

εαν εχει λειξει ειναι λογικο .. να σου τα εχει κανει μπαχαλο.. αφου λειτουργει κανονικα με αλλον λογαριασμο.. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/03/2010 - 20:35

Τι να πω θα αλλάξω τον αριθμό τις πιστωτικής και βλέπουμε!

#333   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/03/2010 - 21:38

Loιπόν άλλαξα αροθμό πιστωτικής έσβησα τα πάντα από το iTunes το έκανα reinstall πάω να κάνω purchases transfer και τώρα μου βγάζει error -53

#334   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2010 - 23:57

Loιπόν άλλαξα αροθμό πιστωτικής έσβησα τα πάντα από το iTunes το έκανα reinstall πάω να κάνω purchases transfer και τώρα μου βγάζει error -53

authorize computer εκανες;.. και μετα purchases transfer.. επισης κατεβασε το appsync απο cydia.. μηπως στις περασει σαν σπασμενες.. μην ξεχασεις να κατεβασεις μια free για sync.. πηγαινε και στο view my account.. να δεις εαν υπαρχουν λογω που αλλαξες πιστωτικη.. :)

#335   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.!

Δημοσίευση 04/03/2010 - 00:36

παιδια εχω το εξης προβλημα...δεν μπορω να συνδεδω στο itunes και δεν ξερω γιατι...φορματ στο κομπιουτερ μου δεν εκανα...\
cudia δεν εχω βαλει στην συσκευη μου...

αγορασμενα προγραμματα η παιχνιδια δεν εχω.....
μου βγαζει αυτο το μηνυμα....

including this one.you have authorised one computer out of your available 5

και δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει...!!!τι πρεπει να κανω για να με αναγνωρισει..??

εχω iphone 3gs 16 gb...με το τελαυταιο firmaware

#336   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 00:53

προφανως εχει κανει authorize computer 5 φορες.. θα πρεπει να πας στο view my account.. καπου λεει deauthorize all computer.. και θα πατησεις yes.. και μετα θα ξανακανεις authorize computer.. τα pc που θελεις.. :)

#337   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 00:57

παιδια εχω το εξης προβλημα...δεν μπορω να συνδεδω στο itunes και δεν ξερω γιατι...φορματ στο κομπιουτερ μου δεν εκανα...\
cudia δεν εχω βαλει στην συσκευη μου...

αγορασμενα προγραμματα η παιχνιδια δεν εχω.....
μου βγαζει αυτο το μηνυμα....

including this one.you have authorised one computer out of your available 5

και δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει...!!!τι πρεπει να κανω για να με αναγνωρισει..??

εχω iphone 3gs 16 gb...με το τελαυταιο firmaware

αξιζει πιστευω να ανφερω οτι πριν απο 3 βδομαδες αντικατεστησα τον σκληρο μου δισκο με εναν καινουργιο και μεγαλυτερο..με το προγραμμα acrunis ...απο τοτε εχω να μπω νομιζω στο itunes..ενω μπορω να δω το view my account και να κανω συνδεση σε αυτο δεν μπορω να συνδεθει το κινητο με το itunes

#338   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 01:01

προφανως εχει κανει authorize computer 5 φορες.. θα πρεπει να πας στο view my account.. καπου λεει deauthorize all computer.. και θα πατησεις yes.. και μετα θα ξανακανεις authorize computer.. τα pc που θελεις.. :)

μπηκα στον λογαριασμο μου αλλα δεν μπορω να βρω αυτο που λεει deauthorize all computer.. ..!!!μου γραφει οτι εχει εναν συνδεμενο υπολογιστη μονο...δεν εχει εντολη διπλα για απενεργοποιηση

#339   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 01:14

εαν εχει εναν δεν εχεις προβλημα τοτε.. πηγαινε πινακα ελεγχου - συστημα - διαχειριση συσκευων - διαχειρηση διαυλου usb - apple mobile device και με δεξι κλικ κανε ανανεωση προγραμματος οδηγησης .. ισως να φταιει αυτο..

#340   dinoukos

dinoukos

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/03/2010 - 03:45

παιδια sos.

μου χάρησε ένας φίλος μου ενα iphone 3G σήμερα και μόλις το έβαλα στο itunes μου ζήτησε να του κάνω update σε μια καινούρια έκδοση που προφανώς διάβασα ότι δεν έπρεπε να την κάνω.
κάνοντας την λοιπόν το κινητό έχει μείνει σε μια οθόνη που έχει ένα καλώδιο και το σήμα του itunes και το pc ζητάει συνέχεια ενα apple mobile device recovery mode. δεν ξερω τι να κάνω ... βοηθήστε αν μπορείτε!

#341   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 03:57

ξεσύνδεσε και ξανασύνδεσε την συσκευή για να την κάνεις activate απο το itunes.. μόλις ανοίξει μπορείς να του κάνεις jb

#342   dinoukos

dinoukos

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 04:07

Οσες φορες και αν το ξανασυνέδεσα μου ζητάει το ίδιο mobile device (recovery mode) και το itunes δεν βρίσκει την συσκευή. τι να κάνω;

#343   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 04:14

η συσκευή σου είναι ελληνική??? όπως έχεις συνδεδεμένο το κινητό με τον υπολογιστή πάτα ταυτόχρονα το home+sleep button και μόλις εμφανιστεί το μήλο συνέχισε να πατάς το home button

#344   dinoukos

dinoukos

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 04:18

Λογικα ειναι ελληνική. Τα εκανα αυτα που μου είπες και δεν κάνει τίποτα!

#345   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2010 - 04:25

για να μην σου ανοίγει λογικά δεν είναι ελληνική η συσκευή σου.. δεν μπορείς να μιλήσεις με τον φίλο σου κ να μάθεις??? η κάρτα που έχεις μέσα έχει pin? αν ναι τότε βάλτην σε κάποια άλλη συσκευή απενεργοποίησε το pin και ξαναπροσπάθησε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες