Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 29/03/2010 - 07:52

Ερώτηση.. στο iTunes > Applications > Sync Applications, μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που έχω ενεργοποιημένες και μή ενεργοποιημένες..
Κάποιες που δε θέλω, τις έσβησα από το springboard, αλλά δε ξέρω πως να τις σβήσω και από το iTunes..??

Εάν πας πάνω αριστερα που λέει applications μπορες να τις σβησεις με δεξί κλικ και διαγραφή.για μένα δεν υπάρχει λόγος να τις διαγραψεις από το iTunes για τον λόγο του ότι μπορεί κάποια στιγμή να τις ξαναχρειαστεις και είναι πιο χρονοβορο να τις ξανακατεβαζεις από το να κανείς ένα sync.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 29/03/2010 - 07:53

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2010 - 07:54

Απλά τις ξετικαρεις.. Για να μην συγχρονιζονται.. Από την στιγμή που τις έχεις αγορασμενες δεν υπάρχει λόγος να τις διαγραψεις εντελώς.. Αν και γίνεται και αυτό..

#378   hyperexcitability

hyperexcitability

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:09

Απλά τις ξετικαρεις.. Για να μην συγχρονιζονται.. Από την στιγμή που τις έχεις αγορασμενες δεν υπάρχει λόγος να τις διαγραψεις εντελώς.. Αν και γίνεται και αυτό..

Είναι free, δεν είναι αγορασμένες.. πως διαγράφονται??

#379   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:15

Είναι free, δεν είναι αγορασμένες.. πως διαγράφονται??

Δοκιμασες να πατησεις DELETE πανω στην εφαρμογη?!?

#380   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:21

Αυτό που αναφέρει ο mikexs με εικόνες look

http://www.askdaveta...app_itunes.html

#381   hyperexcitability

hyperexcitability

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:22

Δοκιμασες να πατησεις DELETE πανω στην εφαρμογη?!?

Ναι, δε γίνεται τίποτα!

#382   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 29/03/2010 - 08:26

Ναι, δε γίνεται τίποτα!

Τη φωτογραφια που ανεβασε ο DINFUN την ειδες?
Θα πας LIBRARY > Applications (απο εκει θα τις σβησεις)

OXI, απο εκει που κανεις συγχρονισμο με το κινητο.

#383   AlexFrRiv

AlexFrRiv

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/04/2010 - 23:50

...απλα μια 'χαζη' απορια...ειμαι κατοχος 3gs oxi JB....αν και μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα με τα διαφορα apply kai sync στο itunes (μονο μια φορα κατι εκανα λαθος και εχασα τις οθονες οπως τις ειχα διαμορφωσει εγω) με αποτελεσμα να ξανατοποθετω και να δαμορφωνω τις apps στις οθονες απτην αρχη...ΤΣΠ....η απορια μου ειναι η εξης : θελω να κανω ενα απλο BUCK UP ολων των περιεχομενων (settings,contacts,photoes,apps,διαμορφομενες οθονες κτλ...) του τηλεφωνου στο itunes..πως το κανω ? και βεβαια στη συνεχεια πως κανω restore το συγκεκριμενο buckup ?

(καποιες φορες που συνδεομαι με το itunes βλεπω να γραφει επανω στην οθονη οτι κανει sync και μετα backup αλλα δε ξερω τι ακριβως κανει backup ?)

(εαν πατησω στο itunes.. sync tis apps.. θα μου αλλαξει τη σειρα που τις εχω βαλει εγω στις οθονες ?) νομιζω αυτο ειχα κανει και εχασα τις διαμορφομενες οθονες μου..

sorry αμα κουρασα
ευχαριστω :rolleyes:

αααα...και καλο μηνα...

Alex
French Riviera

#384   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 23:56

...απλα μια 'χαζη' απορια...ειμαι κατοχος 3gs oxi JB....αν και μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα με τα διαφορα apply kai sync στο itunes (μονο μια φορα κατι εκανα λαθος και εχασα τις οθονες οπως τις ειχα διαμορφωσει εγω) με αποτελεσμα να ξανατοποθετω και να δαμορφωνω τις apps στις οθονες απτην αρχη...ΤΣΠ....η απορια μου ειναι η εξης : θελω να κανω ενα απλο BUCK UP ολων των περιεχομενων (settings,contacts,photoes,apps,διαμορφομενες οθονες κτλ...) του τηλεφωνου στο itunes..πως το κανω ? και βεβαια στη συνεχεια πως κανω restore το συγκεκριμενο buckup ?

(καποιες φορες που συνδεομαι με το itunes βλεπω να γραφει επανω στην οθονη οτι κανει sync και μετα backup αλλα δε ξερω τι ακριβως κανει backup ?)

(εαν πατησω στο itunes.. sync tis apps.. θα μου αλλαξει τη σειρα που τις εχω βαλει εγω στις οθονες ?) νομιζω αυτο ειχα κανει και εχασα τις διαμορφομενες οθονες μου..

sorry αμα κουρασα
ευχαριστω :rolleyes:

αααα...και καλο μηνα...

Alex
French Riviera

με το που κανεις sync αυτοματως γινεται backup ολων αυτων που προανεφερες(settings,contacts,messages).οι φωτογραφιες σου μενουν ετσι οπως ειναι και μπορεις να τις ανακτησεις απο το κινητο σου πηγαινοντας στο Υπολογιστης μου βρισκεις το κινητο σου και κανεις copy-paste αυτες που θες.οταν κανεις sync τις/τα εφαρμογες/παιχνιδια μενουν ετσι οπως ειναι(τουλαχιστον σε εμενα).

καλο μηνα...

#385   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 23:58

καταρχην εχεις κανει authorize computer.. εαν οχι store - authorize computer.. ποτε εκανες backup μπορεις να το δεις.. edit - preferences - device.. για να περασεις ενα παλιο backup στην συσκευη πατας με δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης και restore from backup.. δεν θα σου αλλξει καμια οθονη αποτην στιγμη που εχεις authorize.. :)

Καλη Ανασταση !

#386   AlexFrRiv

AlexFrRiv

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2010 - 00:13

...σας ευχαριστω πολυ.... :)

...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...

#387   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 00:14

...σας ευχαριστω πολυ.... :)

...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...

να'σαι καλα φιλε μου.επισης.

#388   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 07:36

Καλημέρα !!
Από εχθές το βράδυ μου βγάζει κάτι "menu" σε κάθε αναβάθμιση προγράμματος περί "locations", ξέρετε τι παίζει?

#389   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 08:46

Καλημέρα !!
Από εχθές το βράδυ μου βγάζει κάτι "menu" σε κάθε αναβάθμιση προγράμματος περί "locations", ξέρετε τι παίζει?

φίλε μου το location service είναι μια υπηρεσία με την οποία βρίσκει το κινητό σου την θέση που βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή και την χρειάζονται για παράδειγμα το gps και πολλά παιχνίδια...

#390   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2010 - 09:29

φίλε μου το location service είναι μια υπηρεσία με την οποία βρίσκει το κινητό σου την θέση που βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή και την χρειάζονται για παράδειγμα το gps και πολλά παιχνίδια...

εκτός θέματος και οι δύο :rolleyes:
με το που πάω να κάνω μια αναβάθμιση στο App. store σε ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, πετάει ένα υπό μενού συμφωνίας με τους κανόνες της μαμάς εταιρίας περί του τόπου διαμονής του πελάτη και και σε πιό μαγαζί ψωνίζεις..... για δες το και πες μου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες