Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   SPB

SPB

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/04/2010 - 17:15

Είμαι περίεργος έχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα στα iTunes μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 9.1?
Έχω δει σε ξένα forums αλλά και στο support forum της apple υπάρχουν πολλές αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω και εγώ αλλά εδώ δεν έχω δει καμία αναφορά.

Πιο συγκεκριμένα μετά την αναβάθμιση των iTunes σε 9.1 μόλις συνδέω το iPhone ξεκινάει να συγχρονίζει αλλά μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα "iTunes was unable to load provider data from Sync Services. Reconnect or try again later.". Επίσης μετά από αυτό το μήνυμα τα iTunes καταναλώνουν σχεδόν όλα τα resources του υπολογιστή με αποτέλεσμα σχεδόν να κολάνε τα Windows.

Όπως είπα πιο πάνω έχω δει πολλές αναφορές σε αυτό το πρόβλημα σε forum του εξωτερικού και επίσης πολλοί φίλοι μου έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας εδώ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   fermas

fermas

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 09:22

καλημερα παιδια. ειχα το itunes 9.02. εκανα update σε 9.1 αλλα δεν μπορουσα να κανω reboot το iphone μου. εκανα απεγκατασταση και εβαλα παλι το παλιο itunes που ειχα με αποτελεσμα να μην μπορω ν'ανοιξω το κινητο με το blackara1n οπως εκανα συνηθως καθε φορα που μου εκλεινε απο μπαταρια. οταν παω ν'ανοιξω το itunes μου πεταει το παρακατω μηνυμα "The file "itunes library.itl" cannot be read because it was created by a newer version of itunes" μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω? φοβαμαι πως αμα μου κλεισει το κινητο πρεπει παλι να ψαζνω pc με το itunes 9.02. ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

#393   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/04/2010 - 09:34

καλημερα παιδια. ειχα το itunes 9.02. εκανα update σε 9.1 αλλα δεν μπορουσα να κανω reboot το iphone μου. εκανα απεγκατασταση και εβαλα παλι το παλιο itunes που ειχα με αποτελεσμα να μην μπορω ν'ανοιξω το κινητο με το blackara1n οπως εκανα συνηθως καθε φορα που μου εκλεινε απο μπαταρια. οταν παω ν'ανοιξω το itunes μου πεταει το παρακατω μηνυμα "The file "itunes library.itl" cannot be read because it was created by a newer version of itunes" μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω? φοβαμαι πως αμα μου κλεισει το κινητο πρεπει παλι να ψαζνω pc με το itunes 9.02. ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Καλημέρα φίλε μου.επειδή σου γράφω από κινητό πήγαινε στην ενότητα κόσμος βρες το θέμα με ονομασία iTunes 9.1 released και εκεί θα βρεις την λύση που ζητάς.

#394   hyperexcitability

hyperexcitability

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2010 - 08:55

καλημέρα.. κατέβασα 2 free apps στο itunes, (google earth, panoramio), πάω να κάνω sync, αλλά δε μου τα περνάει στο iphone... και διατηρεί την οθόνη του itunes θολή....
τι γίνεται?

#395   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 09/04/2010 - 10:16

καλημέρα.. κατέβασα 2 free apps στο itunes, (google earth, panoramio), πάω να κάνω sync, αλλά δε μου τα περνάει στο iphone... και διατηρεί την οθόνη του itunes θολή....
τι γίνεται?

Πηγές στο tab applications τα τσεκαρες πατησες δεξιά κάτω που λέει apply και μετά sync?εαν όχι δοκίμασε το πάλι έτσι όπως σου λέω.επίσης εάν έχεις δυο λογαριασμούς τσεκαρε να είναι ο ίδιος και στο τηλέφωνο και στο iTunes.

#396   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 10/04/2010 - 18:43

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Υπάρχουν τρεις λογαριασμοί στο itunes:
Ένας λογαριασμός για αγορές επι πληρωμή
Ένας λογαριασμός για τις δωρεάν εφαρμογές και κάθε άλλη χρήση
Ένας λογαριασμός για redeem από εδώ (US account)

Υπάρχουν δύο υπολογιστές:
Ο πρώτος χρησιμοποιείται με τους δύο τελευταίος λογαριασμούς ενώ έχει γίνει autorized από τον 2ο και μόνο. Εδώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω κάθε φορά είναι πως για να κατεβάσω ενημερώσεις για εφαρμογές που έχουν αγοραστεί από τον 3ο, πρέπει να κάνω sign out από τον 2ο και να μπω με τον 3ο. Σιγά τ'αυγά!

Ο δεύτερος χρησιμοποιείται από τον 1ο λογαριασμό για πρώτη φορά σήμερα. Έκανα loggin, authorize (πάντα με τον 1ο) και κατέβασα τρείς εφαρμογές επί πληρωμή.

...κι εδώ ξεκινάει το πρόβλημα! Κατά το συγχρονισμό εφαρμογών έβγαλε σφάλμα για 44 εφαρμογές (προφανώς επειδή ο υπολογιστής δεν έχει γίνει authorized από τους υπόλοιπους δύο λογαριασμούς) και οι μισές περίπου δεν εμφανίζονται πλέον στη συσκευή! Τι έγινε; Σβήστηκαν; Χάθηκαν; Τι στο καλό; Έχουν μείνει 14 που φυσικά δε γίνεται να μεταφερθούν.

Τι μπορώ να κάνω για να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές και των τριών λόγαριασμών και στους δύο υπολογιστές αλλά και να μη χάνω καμία από τη συσκευή;

#397   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2010 - 18:45

επρεπε να κανει transfer purchases και μετα ενα sync..προφανως τωρα θα πρεπει να κανεις ενα sync με το αλλο σου account για να ξαναπεραστουν αυτες που σβηστηκαν :)

#398   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2010 - 18:47

επρεπε να κανει transfer purchases και μετα ενα sync..προφανως τωρα θα πρεπει να κανεις ενα sync με το αλλο σου account για να ξαναπεραστουν αυτες που σβηστηκαν :)

Άρα κάνω logout από τον 1ο λογαριασμό και κάνω sync με τους άλλους δύο, έναν - έναν; Θα χρειαστεί να κάνω και autorize το pc;

#399   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2010 - 22:34

Κατάφερα να κάνω sync όλες όσες εφαρμογές δεν εξαφανίστηκαν από τη συσκευή. Πλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω και τους τρείς λογαριασμούς στο καινούριο υπολογιστή. Όμως τι γίνεται με τις εφαρμογές που εξαφανίστηκαν; Πρέπει να κάνω και πάλι sync με τον πρώτο, "παλαιό" υπολογιστή;

#400   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2010 - 23:05

ναι φιλε μου..και λογικα μετα θα εισαι οκ... :)

#401   konsttantinos

konsttantinos

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/04/2010 - 13:41

Θέλω να αγοράσω ένα iphone μεταχειρισμένο και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
Εάν ο προκάτοχος (που είναι σίγουρο) έχει κάνει την αρχική εγγραφή στο itunes, καθώς και για το κατέβασμα των Apps, πως θα μπορώ εγω να συνδέωμαι εαν δεν έχω του κωδικούς? Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τους κωδικούς και να βάλω τους δικούς μου?
Ευχαριστώ

#402   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 13:44

μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου κανε αποσυνδεση απο το λογαριασμο του προκατοχου, μετα στο itunes δημιουργησε ενα νεο λογαριασμο και περασε τον και στο κινητο..αυτο εκανα κι' εγω γιατι το πηρα μεταχειρισμενο.. :)

#403   konsttantinos

konsttantinos

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/04/2010 - 14:55

μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου κανε αποσυνδεση απο το λογαριασμο του προκατοχου, μετα στο itunes δημιουργησε ενα νεο λογαριασμο και περασε τον και στο κινητο..αυτο εκανα κι' εγω γιατι το πηρα μεταχειρισμενο.. :)

Σε Ευχαρισώ πολύ !!!!

#404   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:54

ναι φιλε μου..και λογικα μετα θα εισαι οκ... :)

Όλα καλά! :) ;)

#405   vakis71

vakis71

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 14:58

καλησπερα.επειδη ειμαι και εγω ιδια περιπτωση με μεταχειρισμενο θα ηθελα να ρωτησω αν το ιδιο ισχυει και για τους κωδικους απο cydia και appstore.ευχαριστω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες