Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   theodoros66

theodoros66

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/04/2010 - 20:38

Δες εδω http://www.iphonehel...και-βίντεο-από/ φιλε μου μπας και δεν κανεις καποιο βημα σωστα...

θα το ψαξω καλυτερα , να μην σας τρελανω κι ολας... Ευχαριστώ πολυ παντως για την βοηθεια !!!!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι ενω γινοταν κανονικα τι εγινε και δεν τοι κανει τωρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   soc

soc

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2010 - 08:20

θα το ψαξω καλυτερα , να μην σας τρελανω κι ολας... Ευχαριστώ πολυ παντως για την βοηθεια !!!!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι ενω γινοταν κανονικα τι εγινε και δεν τοι κανει τωρα

Μια ερώτηση σχετικά με εγκατάσταση applications σε iphone 3g μετα από restore και jaibreak, παω να περάσω τις παλιεσ εφαρμογές μου πάλι και όταν συγχρονίζει τις δείχνει τη μπάρα πρόοδου εγκατάστασης αλλά στο τέλος της εγκατάστασης βγάζει itunes error installation error 0xe8008001. Αυτό το σφάλμα το εμφανίζει σε όλες τις εφαρμογές. Δοκίμασα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των itunes αλλά πάλι το ιδίο σφάλμα. Καμία ιδέα?

#423   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 26/04/2010 - 08:25

Μια ερώτηση σχετικά με εγκατάσταση applications σε iphone 3g μετα από restore και jaibreak, παω να περάσω τις παλιεσ εφαρμογές μου πάλι και όταν συγχρονίζει τις δείχνει τη μπάρα πρόοδου εγκατάστασης αλλά στο τέλος της εγκατάστασης βγάζει itunes error installation error 0xe8008001. Αυτό το σφάλμα το εμφανίζει σε όλες τις εφαρμογές. Δοκίμασα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των itunes αλλά πάλι το ιδίο σφάλμα. Καμία ιδέα?

Το error αυτό φίλε μου είναι ότι οι εφαρμογές είναι σπασμενες και για να περάσουν πρέπει πρώτα να περάσεις το appsync OS 3.1 από το cydia.

#424   soc

soc

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 26/04/2010 - 08:42

Το error αυτό φίλε μου είναι ότι οι εφαρμογές είναι σπασμενες και για να περάσουν πρέπει πρώτα να περάσεις το appsync OS 3.1 από το cydia.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

#425   vanquish

vanquish

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/04/2010 - 00:45

Καλησπέρα σε όλους. έχω ένα προβλημα με το itunes στο 3gs.Εδω και λίγο καιρό όταν πατάω μια φορα πάνω σε ένα ringtone για να το ακούσεις πριν το αγοράσεις δείχνει οτι παίζει αλλά δεν υπάρχει ήχος. Καμμιά ιδέα?

#426   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 30/04/2010 - 08:59

Να ρωτησω κατι και εγω σαν καλο παιδακι.... :P ειχα ενα 3G και πηρα μεταχειρο ελληνικο 3gs,ειχε βαλει το παιδι καποιες εφαρμογες,οταν εχω συνδεσει το τηλ με itunes στην καρτελα με τις εφαρμογες δεν το εχω τσεκαρει διοτι φοβαμε μην συγχρονιστει με τις παλιες εφαρμογες και χασω τις υπαρχουσες που ειναι στο τηλ μου τωρα...

Υπαρχει τετοια πιθανοτητα....?

#427   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 10:11

Να ρωτησω κατι και εγω σαν καλο παιδακι.... :P ειχα ενα 3G και πηρα μεταχειρο ελληνικο 3gs,ειχε βαλει το παιδι καποιες εφαρμογες,οταν εχω συνδεσει το τηλ με itunes στην καρτελα με τις εφαρμογες δεν το εχω τσεκαρει διοτι φοβαμε μην συγχρονιστει με τις παλιες εφαρμογες και χασω τις υπαρχουσες που ειναι στο τηλ μου τωρα...

Υπαρχει τετοια πιθανοτητα....?

Συνδεσε το κινητο σου στο iTunes και μετα πηγαινε πανω αριστερα στο file και μετα κατω--κατω που λεει transfer purchasing και λογικα θα στις περασει ολες.

#428   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 14:44

καλησπερα.προσπαθησα σημερα να κατεβασω ενα παιχνιδι μεσω itunes 9.1.1 και μου βγαζει could not purchase ''game''.
an unknown error occured (-50).ξερει κανεις τι φταιει? μπηκα στο account να κοιταξω τα στοιχεια μου και εκει που λεει σε ποια χωρα εισαι δεν μπορουσα να βαλω ελλαδα.αυτο φταιει ή ειναι τιποτα αλλο?

#429   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 14:48

τη χωρα τη διαλεγεις μολις φτιαχνεις το account..αν εχεις φτιαξει λογαριασμο για αμερικανικο itunes θα μπορεις να κατεβαζεις σχεδον οτι θελεις..αν θελεις κατι απο το ελληνικο ομως θα πρεπει να φτιαξεις καινουργιο και να διαλεξεις εξ αρχης ως χωρα την ελλαδα..με αυτο το λογαριασμο κατεβαζεις απο αλλο store?

#430   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 15:29

για ελληνικο ειχα φτιαξει αλλα ξαφνικα μου εωγαλε αυτο error

#431   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 18:51

Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το πρόγραμμα που μετατρέπει τις ταινίες (με υπότιτλους ενσωματωμένους ή όχι) σε μορφή για το iphone 3G που έχω. Τι μορφή χρειάζετε και πώς το κάνουμε; Επίσης θέλω να μεταφέρω κάποια videos που είχα κατεβάσει, πρίν κάνω αναβάθμιση, με το MxTube. Ξανακατέβασα το MxTube απο το cydia αλλά με το ifunbox που χρησιμοποιήσα δεν εμφανίζονται πουθενά, άσχετα ότι έχουν περαστεί στο δίσκο του τηλεφώνου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

#432   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 19:02

υπαρχουν προγραμματα που μετατρεπεις σε καταλληλη μορφη για το iphone..μερικα free που γνωριζω/χρησιμοποιω: (γραψε στη google) free studio manager ή format factory..μολις τελικα κανεις το format αν και στα περνανε στο itunes..ανοιξε το iτunes με συνδεδεμενο το iphone,παρε την ταινια και πηγαινε πανω αριστερα που λεει movies και περασε την εκει (drag n drop),μετα πατα κατω δεξια θα κανεις apply και μετα sync..τωρα βεβαια ελπιζω να μην εχεις τπτ cr..ed apps και τα χασεις με το sync
τα cr...ed apps τα περνας μεσω itunes?

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 30/04/2010 - 19:04

#433   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 19:12

υπαρχουν προγραμματα που μετατρεπεις σε καταλληλη μορφη για το iphone..μερικα free που γνωριζω/χρησιμοποιω: (γραψε στη google) free studio manager ή format factory..μολις τελικα κανεις το format αν και στα περνανε στο itunes..ανοιξε το iτunes με συνδεδεμενο το iphone,παρε την ταινια και πηγαινε πανω αριστερα που λεει movies και περασε την εκει (drag n drop),μετα πατα κατω δεξια θα κανεις apply και μετα sync..τωρα βεβαια ελπιζω να μην εχεις τπτ cr..ed apps και τα χασεις με το sync
τα cr...ed apps τα περνας μεσω itunes?

Όχι δεν τα περνάω απο το itunes τα κατεβάζω απο cydia κατευθείαν, βέβαια στο itunes απλά φαίνονται και τίποτε άλλο. Αυτά τα προγράμματα είναι καλά; Με τους υπότιτλους τι γίνετε αν δεν είναι ενσωματωμένοι;

#434   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 19:38

Εαν δεν ειναι ενσωματωμενοι και το τηλεφωνο σου δεν ειναι jailbroken απλα δεν μπορεις να τις δεις.

#435   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2010 - 19:50

Το έκανα jlbrk το τηλ. Τι ακριβώς κάνω για να τις δω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα