Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/09/2010 - 15:36

Pε παιδια εχω εχω το εξης προβλημα.

Σημερα εβαλα το itunes_10 (Χ64)
Εχω win7 64bit και iphone 3GS 4.0.1 j/b

Για ποιο λογο μου βγαζει το μηνυμα στην παρακατω φωτο?

Τα Win7 64bit έχουν γενικώς πάρα πολλά προβλήματα με το iTunes.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 15:44

Τα Win7 64bit έχουν γενικώς πάρα πολλά προβλήματα με το iTunes.

ξερεις να μου πεις καποια λυση?

#588   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 15:54

ξερεις να μου πεις καποια λυση?

Όχι φίλε μου δυστυχώς...
Το ξέρω από πρώτο χέρι, γιατί ένας φίλος μου έχει 3GS 4.0.1 j/b και μη, με win7 64bit και δεν συγχρονίζει με τίποτε.
Δοκιμάσαμε πάρα πολλές λύσεις χωρίς επιτυχία. Σε πολλούς βοήθησε USB PCI card. Στον φίλο μου όχι.

#589   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 18:35

Όχι φίλε μου δυστυχώς...
Το ξέρω από πρώτο χέρι, γιατί ένας φίλος μου έχει 3GS 4.0.1 j/b και μη, με win7 64bit και δεν συγχρονίζει με τίποτε.
Δοκιμάσαμε πάρα πολλές λύσεις χωρίς επιτυχία. Σε πολλούς βοήθησε USB PCI card. Στον φίλο μου όχι.

εμενα ειναι η πρωτη φορα που το κανει φιλε μου...
δεν φταινε τα windows...

#590   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 18:42

Δοκίμασε μια πλήρη απεγκατασταση με cleaner... Μήπως και βοηθήσει.... Και ξαναπροσπαθησε να δεις τι φταίει... Το backup υπάρχει μήπως μετακινησες κανένα φάκελο... Και δεν τον βρίσκει.. Πήγαινε.. Edit-preferences-general-device και δες εάν υπάρχει πρόσφατο backup..

Αλλιώς άνοιξε ένα νέο χρήστη.. Και κανε εγκατάσταση μόνο το iTunes.. Και δοκίμασε να κανείς συγχρονισμό

Κάποιο θα πιάσει δεν μπορεί... Ξεκίνησε από το τελευταίο .. Προς το πρώτο.. :)

#591   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 19:11

Δοκίμασε μια πλήρη απεγκατασταση με cleaner... Μήπως και βοηθήσει.... Και ξαναπροσπαθησε να δεις τι φταίει... Το backup υπάρχει μήπως μετακινησες κανένα φάκελο... Και δεν τον βρίσκει.. Πήγαινε.. Edit-preferences-general-device και δες εάν υπάρχει πρόσφατο backup..

Αλλιώς άνοιξε ένα νέο χρήστη.. Και κανε εγκατάσταση μόνο το iTunes.. Και δοκίμασε να κανείς συγχρονισμό

Κάποιο θα πιάσει δεν μπορεί... Ξεκίνησε από το τελευταίο .. Προς το πρώτο.. :)

θα το κοιταξω και θα ενημερωσω αμεσα...βλεπω παντως κι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα με μενα σε αλλα φορουμς...

#592   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 19:16

θα το κοιταξω και θα ενημερωσω αμεσα...βλεπω παντως κι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα με μενα σε αλλα φορουμς...

Πες μου κάτι: η motherboard σου είναι ΑSUS?

#593   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 05/09/2010 - 22:44

Ερώτηση:

Πρόκειται να δωρίσω το τωρινό μου 3G στη κοπέλα μου. Πως θα μπορέσουμε να κάνει χρήση των εφαρμογών που έχω εγώ ήδη αγοράσει;

#594   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:03

Ερώτηση:

Πρόκειται να δωρίσω το τωρινό μου 3G στη κοπέλα μου. Πως θα μπορέσουμε να κάνει χρήση των εφαρμογών που έχω εγώ ήδη αγοράσει;

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν κάνεις log on & authorize στο PC της με τον δικό σου λογαριασμό στο iTunes. Εάν κάνεις transfer purchases στο PC της μέσω iTunes θα σου κατεβάσει όλες τις εφαρμογές σου. Προσοχή, όμως θα σου κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις των. Αν έχεις θέμα με αυτό και δεν μπορούν να συγχρονιστούν με το 3G λόγω ασυμβατότητας iOS, τότε ίσως θα είναι καλύτερα να τις περάσεις στο PC από το 3G μέσω συγχρονισμού.

#595   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:05

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν κάνεις log on & authorize στο PC της με τον δικό σου λογαριασμό στο iTunes. Εάν κάνεις transfer purchases στο PC της μέσω iTunes θα σου κατεβάσει όλες τις εφαρμογές σου. Προσοχή, όμως θα σου κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις των. Αν έχεις θέμα με αυτό και δεν μπορούν να συγχρονιστούν με το 3G λόγω ασυμβατότητας iOS, τότε ίσως θα είναι καλύτερα να τις περάσεις στο PC από το 3G μέσω συγχρονισμού.

A, πολύ ωραία, ευχαριστώ.

Ακόμη μια ερώτηση: Μπορεί ένας λογαριασμός iTunes να κάνει αγορές μέσω δύο διαφορετικών συσκευών; Ώστε όταν θέλει η κοπέλα μου μια νέα εφαρμογή, να την αγοράζει μέσω του δικού μου λογαριασμού.

#596   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:10

Ναι μπορεί να γίνει...

#597   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:33

Πες μου κάτι: η motherboard σου είναι ΑSUS?

ναι ειναι η N32 deluxe καπως ετσι...γιατι?

#598   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 09:30

ναι ειναι η N32 deluxe καπως ετσι...γιατι?

Αν φοράς intel έχεις P5N32-SLI Deluxe
Αν φοράς AMD έχεις A8N32-SLI Deluxe

Είναι σχετικά παλιές και φοράνε SLI ΙΝΤΕL Chipset. Γενικά υπάρχει θέμα με mb asus, win7 64bit & iTunes.
Θα σε συμβούλευα να ψάξεις στο google για το πρόβλημά σου με την συγκεκριμένη mb. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις σε forum και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα.
Δοκίμασε πρώτα αυτά που σου πρότεινε ο DIΝFUN.

#599   userman

userman

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:16

Αν φοράς intel έχεις P5N32-SLI Deluxe
Αν φοράς AMD έχεις A8N32-SLI Deluxe

Είναι σχετικά παλιές και φοράνε SLI ΙΝΤΕL Chipset. Γενικά υπάρχει θέμα με mb asus, win7 64bit & iTunes.
Θα σε συμβούλευα να ψάξεις στο google για το πρόβλημά σου με την συγκεκριμένη mb. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις σε forum και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα.
Δοκίμασε πρώτα αυτά που σου πρότεινε ο DIΝFUN.

φοραω AMD και η asus ειναι η Μ2Ν32SLI DELUXE και μαλλον δεν εχει να κανει διοτι....
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ:
επρεπε να παω στο directory: Local disc/Users/Username/AppData/Roaming/Apple Computer/Mobile Sync/Backup/
και απο εκει να παρω τους φακελους που υπαρχουν και να τους μετακινησω καπου αλλου.
Τωρα συγχρονιζει κανονικα, χωρις μηνυματα...(ομως δεν μπορω να βρω που εχει παει τις ηχογραφισεις μου-μεσα στo folder η μουσικη μου/iTunes δεν ειναι)

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: userman, 06/09/2010 - 10:19

#600   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2010 - 07:08

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω πως βλέπω τις φώτο που έχω τραβήξει στο itunes. Έχω κάνει συγχρονισμό και έχω βάλει έναν φάκελο που είχα κάτι ποιο παλιές φώτο. Αυτές τις πήρε κανονικά στο iphone αλλά αυτές που τράβηξα δεν τις βλέπω πουθενα. Πού είναι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες