Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/09/2010 - 07:14

παιδιά βοήθεια κάνεις? :)

Store>View my account>purchase history

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2010 - 07:21

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω πως βλέπω τις φώτο που έχω τραβήξει στο itunes. Έχω κάνει συγχρονισμό και έχω βάλει έναν φάκελο που είχα κάτι ποιο παλιές φώτο. Αυτές τις πήρε κανονικά στο iphone αλλά αυτές που τράβηξα δεν τις βλέπω πουθενα. Πού είναι;

Ανοίγεις το my computer και θα δεις ένα iPhone ανοίγεις τους φακέλους και με c/p τις περνάς στον υπολογιστή σου..

#603   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/09/2010 - 08:21

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω πως βλέπω τις φώτο που έχω τραβήξει στο itunes. Έχω κάνει συγχρονισμό και έχω βάλει έναν φάκελο που είχα κάτι ποιο παλιές φώτο. Αυτές τις πήρε κανονικά στο iphone αλλά αυτές που τράβηξα δεν τις βλέπω πουθενα. Πού είναι;

Καλημέρα, αυτές που τραβάς μα το iPhone, δεν συγχρονίζονται σε κάποιο φάκελο στο PC σου, παρά μόνο ως μέρος του backup που γίνεται. Σε αυτήν την περίπτωση, το PC αναγνωρίζει το iPhone σαν ψηφιακή camera κάθε φορά που το συνδέεις στο PC και πρέπει να πλοηγηθείς στο My Computer για να τις δεις και να τις μεταφέρεις στο PC.
Συνημμένο αρχείο  camera iPhone.jpg   59,49KB   0 λήψεις

#604   gorillas

gorillas

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2010 - 11:00

Oκ ευχαριστώ. Ήξερα πως τις περνάω στο pc.

#605   SunOfABeach

SunOfABeach

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 01:29

iTunes 10... Αναβαθμίζω ή όχι; (4.0.1 jb)...

#606   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 01:37

iTunes 10... Αναβαθμίζω ή όχι; (4.0.1 jb)...

Αφοβα αλλα μην περιμένεις να δεις κάτι διαφορετικό.

#607   SunOfABeach

SunOfABeach

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 01:40

Μωρέ, το ξέρω... Είναι, όμως, μια ικανοποίηση για μένα! Αφού δε μπορώ να έχω την 4.0.2 (ή να βάλω την 4.1 με το που θα βγει), ας κάνω ένα update, τουλάχιστον εκει!
'Φχαριστώ φιλαράκι!

#608   SunOfABeach

SunOfABeach

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 02:07

Πάντως, αλλαγές στην εμφάνιση έχουν γίνει... (Νέα εποχή, ίσως;...)
Κατ'α ρχήν, άλλαξε (επιτέλους) το logo!!!΄(Δόξα σοι ο Θεός! Το είχα σκυλοβαρεθεί αυτό που υπήρχε μέχρι τώρα, τόσο πολύ καιρό).
Μέσα, τώρα, έχουν αλλάξει επίσης καποια πραγματάκια - κυρίως από άποψη εμφάνισης, πάντα, έτσι;
Άλλη γραμματοσειρά, άλλα fonts...
Και αριστερά, στη στήλη... Στην κατηγορία Store, έχει προστεθεί το Ping, ενώ, νομίζω πώς και το Library έχει "τσιμπήσει" κάτι... Υπάρχουν 6 κατηγορίες, ενώ προηγουμένως υπήρχαν 5...

#609   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 02:14

Πάντως, αλλαγές στην εμφάνιση έχουν γίνει... (Νέα εποχή, ίσως;...)
Κατ'α ρχήν, άλλαξε (επιτέλους) το logo!!!΄(Δόξα σοι ο Θεός! Το είχα σκυλοβαρεθεί αυτό που υπήρχε μέχρι τώρα, τόσο πολύ καιρό).
Μέσα, τώρα, έχουν αλλάξει επίσης καποια πραγματάκια - κυρίως από άποψη εμφάνισης, πάντα, έτσι;
Άλλη γραμματοσειρά, άλλα fonts...
Και αριστερά, στη στήλη... Στην κατηγορία Store, έχει προστεθεί το Ping, ενώ, νομίζω πώς και το Library έχει "τσιμπήσει" κάτι... Υπάρχουν 6 κατηγορίες, ενώ προηγουμένως υπήρχαν 5...

Ναι τζιβιτζουλιες τα λεω εγω .. :lol:

#610   SunOfABeach

SunOfABeach

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 02:19

Χα χα χα!... Ωραίος χαρακτηρισμός! Πετυχημένος!... :lol:
Για κάτσε, για κάτσε... Διαχωρισμός σε iphone και ipad! Μάλιστα! Και... αυτό το "iΤunesU", στη μαύρη μπάρα, πάνω-πάνω, εκεί που έχει το e-mail μας... Καινούριο κι αυτό.
Χμμμ...

#611   JiKL

JiKL

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2010 - 03:01

Γεια σας καλως σας βρηκα κτλ κτλ...
Εχω ενα προβληματακι με το sync του iphone 3gs Μου με το itunes...
Αρχικα να πω οτι εχω εκδοση jb 4.0.1 ...
λοιπον εχω αρκετες εφαρμογες στο iphone μερικες νομιμες μερικες εχμ...εκνομες(sic)..
Γενικα δεν πολυχρησιμοποιω το itunes παρα μονο οταν θελω να περασω νεα τραγουδια ή εκνομες εφαρμογες (τις νομιμες τις κατεβαζω συνηθως μεσα απο το ιδιο το τηλεφωνο)
Τωρα λοιπον ηθελα να περασω μια εκνομη...συνεδεσα το τηλεφωνο εκανα sync και εκανα και transfer purchases για να περαστει οτι ηταν στο τηλεφωνο..οταν παω να κανω sync μονο τις εφαρμογες μου βγαζει το κλασσικο warning οτι θα χαθει οτι ειναι στο τηλ κτλ κτλ αλλα παραλληλα μου δειχνει διπλα στο ομοιωμα του τηλεφωνου οτι θα αλλαξει η σειρα των εφαρμογων/οι φακελοι κτλ κτλ...
Γιατι???πως μπορω να το γλιτωσω αυτο??

ΥΓ επισης να τονισω οτι ειχα καιρο να το συνδεσω και σημερα που το συνεδεσα επρεπε να περασει παλι οοοοοοοοοολες τις εφαρμογες..ηταν εντελως αδειο μεσα...
Ευχαριστω εκ των προτερων,
Δημητρης

#612   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 03:11

Στο ομοίωμα οπως το λες την σειρα την φτιάχνεις εσυ οπως θέλεις. Κουνιούνται και απο εκει. νομίζω κατι που θα σε βοηθήσει ειναι να μην πλέκεις παράνομες με νόμιμες ασε στην αρχη τις κανονικες κ μετα τις υπόλοιπες ολα αυτα με την προϋπόθεση οτι κατάλαβα καλά τι θελεις λογω ωρας...

#613   JiKL

JiKL

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 03:15

Ευχαριστω για την αμεσοτατη (παρα την ωρα) απαντηση...
Οτι αλλαζει η σειρα απο εκει το εχω καταλαβει...Αλλα το προβλημα ειναι αλλο..οτι τωρα εχω φτιαξει μια σειρα στην εφαρμογες οπως με βολευει(μεσω τηλεφωνου το εχω κανει αυτο οχι μεσω itunes) και βαριεμαι/θα πρεπει να θυμηθω τι και πως για να το ξαναφτιαξω στο itunes ωστε μετα το sync να ειναι οπως και πριν...
Δεν γινεται να περαστει η σειρα οπως ειναι και απλα οι νεες εφαρμογες να μπουν ειτε στο τελος ειτε οπου εχει χωρο ειτε οπου τις βαλω τεσπα..

ΥΓ thanks και για το tip

EDIT: παιζοντας αποσυνεδεσα το τηλ/εκλεισα και το itunes και οταν το ξανασυνεδεσα παλι το app section ειναι αδειο...γιατι????
Επισης στον φακελο των windows που αποθηκευει το itunes υπαρχει η καθε εφαρμογη 4-5 φορες επειδη λογικα καθε φορα που συνδεω το τηλ πρεπει να τις ξαναπερναει...

Τελευταία επεξεργασία από: JiKL, 08/09/2010 - 03:20

#614   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 03:21

Ευχαριστω για την αμεσοτατη (παρα την ωρα) απαντηση...
Οτι αλλαζει η σειρα απο εκει το εχω καταλαβει...Αλλα το προβλημα ειναι αλλο..οτι τωρα εχω φτιαξει μια σειρα στην εφαρμογες οπως με βολευει(μεσω τηλεφωνου το εχω κανει αυτο οχι μεσω itunes) και βαριεμαι/θα πρεπει να θυμηθω τι και πως για να το ξαναφτιαξω στο itunes ωστε μετα το sync να ειναι οπως και πριν...
Δεν γινεται να περαστει η σειρα οπως ειναι και απλα οι νεες εφαρμογες να μπουν ειτε στο τελος ειτε οπου εχει χωρο ειτε οπου τις βαλω τεσπα..

ΥΓ thanks και για το tip

Φοβάμαι οτι οσο ειναι ασ πουμε 2 οριτζιναλ και μια οχι θα εχεις παντα αυτο το πρόβλημα γι'αυτο σου πρότεινα διαχωρισμό. αν συγχρονίσεις τωρα οπως εισαι και οπως θελεις τι θα κανει ? θα στις χαλασει παλι σωστά ? ενω αν εχεις στην αρχη τις δικες του τις αλλες μετα μπορει να μην τις πειραξει.Edit : ολο αυτο το μπερδεμα δεν αντεχω και το αγχος και πληρωσα το Navigon 99 ευρω τοτε.

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 08/09/2010 - 03:25

#615   JiKL

JiKL

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2010 - 11:11

Χμμμ...ωραια αποτην επομενη φορα θα τις βαλω ξεχωριστα...
Γιατι πρεπει να κανω συνεχεια transfer my purchases στο itunes??
Σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει που εχω δυο λογαριασμους στο itunes (εναν ελληνικο και εναν αμερικανικο για redeem) και οτι οι εφαρμογες ειναι κατεβασμενες μερικες απο τον εναν και μερικες απο τον αλλον..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες