Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 12/10/2010 - 23:00

Στο device manager το φερνει με θαυμαστικο?

Επισης δες αν τρεχει το service: Apple Mobile Device ή καντο restart

Στο device manager δε φαίνεται τίποτα. Επίσης το συγκεκριμένο service τρέχει κανονικά. Το ότι όμως δε φαίνεται στο device manager με βάζει να ψαχτώ αλλιώς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 12/10/2010 - 23:24

Στο device manager δε φαίνεται τίποτα. Επίσης το συγκεκριμένο service τρέχει κανονικά. Το ότι όμως δε φαίνεται στο device manager με βάζει να ψαχτώ αλλιώς.

δοκιμασε και κατι αλλο
τραβα μια φωτογραφια και μετα ενωσε το τηλεφωνο στον υπολογιστη να δεις θα το βρει σαν φωτογραφικη μηχανη
απο οσα γραφεις μου δινει την εντυπωση οτι δεν το βλεπει καν σαν συσκευη και το φταιξιμο ειναι του υπολογιστη σου μαλλον
μεσα στο device manager κσι κατω σπο την ενοτητα usb πρεπει οταν ενωνεις το τηλεφωνο να βγαζει μια θυρα για συσκευη της apple
αν δεν τη βγαζει η δεν εχει περαστει σωστα το itunes η κατι παει λαθος με τον υπολογιστη σου
σε ακραια περιπτωση μηπως σε μπλοκαρει το firewall η το antivirus;

#708   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 12/10/2010 - 23:28

δοκιμασε και κατι αλλο
τραβα μια φωτογραφια και μετα ενωσε το τηλεφωνο στον υπολογιστη να δεις θα το βρει σαν φωτογραφικη μηχανη
απο οσα γραφεις μου δινει την εντυπωση οτι δεν το βλεπει καν σαν συσκευη και το φταιξιμο ειναι του υπολογιστη σου μαλλον
μεσα στο device manager κσι κατω σπο την ενοτητα usb πρεπει οταν ενωνεις το τηλεφωνο να βγαζει μια θυρα για συσκευη της apple
αν δεν τη βγαζει η δεν εχει περαστει σωστα το itunes η κατι παει λαθος με τον υπολογιστη σου
σε ακραια περιπτωση μηπως σε μπλοκαρει το firewall η το antivirus;

Ακούστε τώρα να δείτε τι έγινει: Αποφάσισα να κλείσω το antivirus (Microsoft Security Essentials) επειδή σήμερα έγινε updated και ίσως όντως να έφταιγε αυτό καθώς εκτός απο σένα που το ανέφερες, το διάβασα και αλλού πως ίσως γενικά ένα antivirus να ευθύνεται σχετικά.

Με το που κάνω δεξί κλίκ και άνοιγμα στο antivirus μου, ξεκίνησε η εγκατάσταση του απαραίτητου για το iPhone, driver. Αμέσως μετά εκκίνησε το iTunes και έγινε κανονικά συγχρονισμός.

:blink:

Αθάνατα Windows.

Πάντως, μάλλον ευθυνόταν κάποιο κόλλημα μέσω του antivirus. Όπως και να έχει, ευχαριστώ παρά πολύ για το χρόνο και βοήθεια σας.

#709   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 12/10/2010 - 23:31

Ακούστε τώρα να δείτε τι έγινει: Αποφάσισα να κλείσω το antivirus (Microsoft Security Essentials) επειδή σήμερα έγινε updated και ίσως όντως να έφταιγε αυτό καθώς εκτός απο σένα που το ανέφερες, το διάβασα και αλλού πως ίσως γενικά ένα antivirus να ευθύνεται σχετικά.

Με το που κάνω δεξί κλίκ και άνοιγμα στο antivirus μου, ξεκίνησε η εγκατάσταση του απαραίτητου για το iPhone, driver. Αμέσως μετά εκκίνησε το iTunes και έγινε κανονικά συγχρονισμός.

:blink:

Αθάνατα Windows.

Πάντως, μάλλον ευθυνόταν κάποιο κόλλημα μέσω του antivirus. Όπως και να έχει, ευχαριστώ παρά πολύ για το χρόνο και βοήθεια σας.

τιποτα μονο εχε υποψη οτι αν μπορεις και σου δινει την δυνατοτητα περασε μια εξαιρεση για το itunes στο antivirus γιατι πιθανον να σε ξαναμπλοκαρει στο μελλον

#710   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/10/2010 - 03:39

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Οφείλεται σε κάποια ασυμβατότητα του iTunes. Ουσιαστικά το iTunes χάνει τη library.
Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Εμένα μου το κάνει με τα win7 64bit. Στο φορητό με vista 32bit όλα καλά...

Και εγώ Windows 7 Ultimate x64 έχω, οπότε και το iTunes 64-bit. Βασικά το iTunes με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Είναι απίστευτο ότι δεν μπορείς να κάνεις, ακόμη και στην 10η έκδοση, το πιο απλό πράγμα: Να κάνεις backup ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνό σου! Συμπεριλαμβανόμενων όμως (εκτός των contacts, SMS κτλ., που γίνεται) ακόμη και των applications και των folders ακριβώς όπως τα έχεις φτιάξει και τα έχεις οργανώσει. Με ένα παλιό Nokia που είχα (αν θυμάμαι καλά το N80), αυτό γινόταν από τότε πανεύκολα μέσω του ειδικού software της Nokia!!... Όμως για το iTunes φαίνεται είναι δύσκολο!.....

#711   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2010 - 07:40

Και εγώ Windows 7 Ultimate x64 έχω, οπότε και το iTunes 64-bit. Βασικά το iTunes με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Είναι απίστευτο ότι δεν μπορείς να κάνεις, ακόμη και στην 10η έκδοση, το πιο απλό πράγμα: Να κάνεις backup ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τηλέφωνό σου! Συμπεριλαμβανόμενων όμως (εκτός των contacts, SMS κτλ., που γίνεται) ακόμη και των applications και των folders ακριβώς όπως τα έχεις φτιάξει και τα έχεις οργανώσει. Με ένα παλιό Nokia που είχα (αν θυμάμαι καλά το N80), αυτό γινόταν από τότε πανεύκολα μέσω του ειδικού software της Nokia!!... Όμως για το iTunes φαίνεται είναι δύσκολο!.....

Αυτό δεν γίνεται με το Back up του iPhone; Τι δεν σου κρατάει το back up; Ρωτάω διότι είχα την εντύπωση ότι με το back up παίρνει την εικόνα του τηλεφώνου όπως είναι εκείνη τη στιγμή.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 13/10/2010 - 07:49

#712   HliasT

HliasT

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:liagos

Δημοσίευση 14/10/2010 - 14:12

Το update του iTunes δεν εχει καμια σχεση με το update του λογισμικου του iPhone,right?! :unsure:

#713   imach

imach

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • GameCenter:asterias4868

Δημοσίευση 17/10/2010 - 17:14

Παιδια λιγο τα φωτα σας!!!
λοιπον εχω λογαριασμο στο αη-τιουνς και εχω αγορασει καποιες εφαρμογες!!
και επειδη γνωριζω οτι "δικαιουνται" ακομα 2 συσκευες αυτες τις εφαρμογες και επειδη θελω να τις στειλω στον αδελφο μου που ειναι σε αλλη πολη τωρα.....ξερει κανεις αν γινεται να στειλω με καποιο τροπο????
ευχαριστω!!(θα πατησω και το + αν καποιος μου δωσει απαντηση :lol: )

#714   imach

imach

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:13

Καποιος?? :blink:

#715   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/10/2010 - 08:37

Παιδια λιγο τα φωτα σας!!!
λοιπον εχω λογαριασμο στο αη-τιουνς και εχω αγορασει καποιες εφαρμογες!!
και επειδη γνωριζω οτι "δικαιουνται" ακομα 2 συσκευες αυτες τις εφαρμογες και επειδη θελω να τις στειλω στον αδελφο μου που ειναι σε αλλη πολη τωρα.....ξερει κανεις αν γινεται να στειλω με καποιο τροπο????
ευχαριστω!!(θα πατησω και το + αν καποιος μου δωσει απαντηση :lol: )

Αυτό με τις 2+1 συσκευές πρώτη φορά το ακούω. Μπορείς να περάσεις τις αγορασμένες σου εφαρμογές σε όσες συσκευές θέλεις. Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι θα πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου από το AppStore στον αδερφό σου, και αυτός να κάνει log-on & authorize computer, και έπειτα να επιλέξει transfer purchases. Με αυτόν τον τρόπο θα κατεβάσει στο PC του όλες σου τις εφαρμογές για να τις συγχρονίσει μετέπειτα στο iDevice του. Μετά εννοείται ότι μπορεί να κάνει log-on με το δικό του account, και να χρειάζεται να ξαναμπεί με το δικό σου μόνο στην περίπτωση update κάποιας εφαρμογής ή κατέβασμα καινούργιας.

#716   imach

imach

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2010 - 15:32

Αυτό με τις 2+1 συσκευές πρώτη φορά το ακούω. Μπορείς να περάσεις τις αγορασμένες σου εφαρμογές σε όσες συσκευές θέλεις. Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι θα πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου από το AppStore στον αδερφό σου, και αυτός να κάνει log-on & authorize computer, και έπειτα να επιλέξει transfer purchases. Με αυτόν τον τρόπο θα κατεβάσει στο PC του όλες σου τις εφαρμογές για να τις συγχρονίσει μετέπειτα στο iDevice του. Μετά εννοείται ότι μπορεί να κάνει log-on με το δικό του account, και να χρειάζεται να ξαναμπεί με το δικό σου μόνο στην περίπτωση update κάποιας εφαρμογής ή κατέβασμα καινούργιας.

Ευχαριστω πολυ φιλος 8) εισαι καθηγητης :D να'σαι καλα!

#717   DangerousBlade

DangerousBlade

iPH Addict

• 648 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2010 - 12:36

εχω jb iphone 4 επιτρεπεται να το βάζω στο pc με usb και να βαζω τραγουδια απο το ituneS???

#718   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.811 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 23/10/2010 - 18:28

Εννοειται και ναι φιλε μου.

#719   JIMYB3

JIMYB3

iPH Enthousiast

• 363 μηνύματα
  • GameCenter:jimyb3

Δημοσίευση 23/10/2010 - 22:47

Να ρωτήσω κάτι, συνδέω το iPhone 3Gs με το pc και το ανοίγει Apple iPhone(ψηφιακή κάμερα) και στα iTunes δεν εμφανίζεται καθόλου τί πρέπει να κάνω, ώστε να καταφέρω να κάνω συγχρονισμό με τα iTunes???

#720   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/10/2010 - 22:54

Να ρωτήσω κάτι, συνδέω το iPhone 3Gs με το pc και το ανοίγει Apple iPhone(ψηφιακή κάμερα) και στα iTunes δεν εμφανίζεται καθόλου τί πρέπει να κάνω, ώστε να καταφέρω να κάνω συγχρονισμό με τα iTunes???

Άνοιξε το iTunes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5