Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Please log in to reply
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   NemesisUltra

NemesisUltra

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:32

ειχα το installous απο το cydia μαζι με τα appsync που νομιζω μπαινουν αυτοματα
μετα ηθελα να περασω το 4 και ειδα οτι το ειχε macosmovill αλλα δεν ειχα περασει τα appsync και αυτοματα εβγαλε το installous απο το cydia

ξαναπερασα στο installous του cydia με την επιλογη off itunes sync sto installous

εχουν διαφορα τα installous to 3 - 4 ? γιατι περα απο την εμφανιση που ειναι ενα κλικ καλυτερη εχει αλλη διαφορα ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:37

Καλησπέρα.

Έχω ένα 3GS με 4.0.1 Jailbreak .
Έχω βάλει το infifolders και έχω χωρίσει όλες μου τις εφαρμογές σε 4 φακέλους .
Δεν το έχω κάνει sync με το itunes ακόμα , ήρθε η ώρα όμως να το κάνω για να πάρω ένα backup !
Το πρόβλημα μου είναι ότι το itunes δεν μου βλέπει τούς φακέλους που έχω κάνει στο iphone και μου βάζει χύμα όλες τις εφαρμογές + ότι τις σπασμένες μου τις διαγράφει!!!

Υπάρχει κάποια λύση ?

Υ.Γ. itunes ver 10.1.0.56

appsync 401 και απο το installous προσεξε το itunesync
επισης οταν το συνδεεις θα τις βλεπεις χυμα στο itunes oxi στο κινητο. μολις το αποσυνδέεις ειναι οκ?

#813   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:41

εχουν διαφορα τα installous to 3 - 4 ? γιατι περα απο την εμφανιση που ειναι ενα κλικ καλυτερη εχει αλλη διαφορα ?

Η κύρια διαφορά είναι το Mobile hunt.
Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ
Ότι θες άλλο εκεί, γιατί είμαστε off topic.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 06/01/2011 - 12:42.

#814   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2011 - 12:43

εεεε να νοιζω πως θα εχει βρει την απαντηση μεχρι τωρα.. παει ενας μηνας... :)

#815   dx5452

dx5452

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2011 - 13:14

Καλημερα και καλή χρονιά σε όλους,

Εχω το εξης προβλημα, Συνδεω κανονικα το iphone 3GS με το pc μου (win xp) το itunes ανοιγει κανονικα, αλλα οταν παω να κανω sync μου βγαζει μηνυμα οτι τα δεδομενα του iphone θα χαθουν (μουσικη - apps και photos) συγκεκριμενα λεει οτι δεν ταιριαζει το library η κατι τέτοιο. Παρομοιο μηνυμα και στο ipod Μου. Στο συγκεκριμενο pc εχω κανει format και εχει την τελευταια εκδοση του itunes. Τι μπορω να κανω για να μεταφερω τα αρχεια απο τις συσκευες στο itunes, αλλα να μην μου σβησει τα αρχεια μου?

Ευχαριστω εκ΄των προτέρων

Δημήτρης

#816   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2011 - 16:10

authorize computer και purchases transfer εχεις κανει... οσο για την διαγραφη αρχειων εχει δικιο.. γιατι το iphone συγχρονιζεται μονο με μια βιβλιοθηκη.. κανε το εξης: κατεβασε το sharepod ειναι free google it.. και περασε τις photos που ειχες συγχρονισει και την μουσικη σου.. στο pc.. και μετα επελεξε να κανει sync... τις photos που εχεις τραβηξει.. τις κατεβαζεις με drag and drop απο το my computer.. ο,τι αλλο θελεις ρωτας...

#817   dx5452

dx5452

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2011 - 16:49

authorize computer και purchases transfer εχεις κανει... οσο για την διαγραφη αρχειων εχει δικιο.. γιατι το iphone συγχρονιζεται μονο με μια βιβλιοθηκη.. κανε το εξης: κατεβασε το sharepod ειναι free google it.. και περασε τις photos που ειχες συγχρονισει και την μουσικη σου.. στο pc.. και μετα επελεξε να κανει sync... τις photos που εχεις τραβηξει.. τις κατεβαζεις με drag and drop απο το my computer.. ο,τι αλλο θελεις ρωτας...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,

Δημήτρης.

#818   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2011 - 16:51

παρακαλω φιλε μου... :)

#819   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/01/2011 - 23:39

Παιδια, καλησπερα.

Πωςω μπορω να αλλαξω store; Δηλαδη εχω το Ελληνικο και θελω να το αλλαξω σε US. Το εκανα μεσω iTunes, εκανα sync, αλλα τιποτα.

#820   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2011 - 23:52

πηγαινεις.. ρυθμισεις - appstore και sing out.. μετα κανεις sing in με το account απο το us store.. και θα σε μεταφερει εκει... εαν εννοεις απο το pc.. μπαινεις στο itunes store και κατω κατω σου εχει την ελληνικη σημαια δεξια .. και επιλεγεις οποιο itunes store θελεις συμπεριλαμβανονται το music store, appstore, και εαν εισαι απο mac και το mac appstore

#821   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 00:00

Ναι αυτο θελω να πω. Εχω συνδεσει το iphone στο PC, και απο αυτο αλλαζω τη σημαιουλα σε US, κανω sync, μπαινω με το κινητο στο itunes και βλεπω οτι ειναι ακομα στο ελληνικο...δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα λογαριασμο...

#822   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 00:01

αλλο τo pc itunes store αλλο το iphone itunes store ... διαβασε προσεκτικα τι σου γραφω παραπανω...

#823   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2011 - 00:06

Συγνωμη, αλλα δε καταλαβαινω... Επειδη προχθες εμαθα ολοτελα τι ειναι "sync", τα εχω μπερδεψει τελειως...

Συνδεω το iphone και κανω sync..Απο το PC Itunes Store αλλαζω τη σημαιουλα σε US, κανω sync αλλα οταν μπω μετα απο το itunes store του κινητου, θα ειμαι ακομα στο Ελληνικο. Τι κανω λαθος;

#824   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1,993 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/01/2011 - 12:28

Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές (*.ipa) και τις πέρασα στο iTunes, έκανα Sync το iPhone κι όλα καλά!

Αν σβήσω τα *.ipa γιατί πιάνουν πολλά GB, σβήσω κάποια στιγμή και τις εφαρμογές από το iPhone, μετά θα μπορέσω να τις ξαναπεράσω εφόσον έχουν μείνει στην κατηγορία Apps μέσα στο iTunes; Ή θα χρειάζονται και πάλι τα *.ipa;

Επίσης μερικές εφαρμογές στην κατηγορία Apps μέσα στο iTunes έχουν ένα θαυμαστικό δίπλα τους, τί σημαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βασίλης

#825   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 15/01/2011 - 17:02

το θαυμαστικό αν παίζει το αντίστοιχο με τη μουσική σημαίνει οτι δεν υπάρχει πλεόν το αρχείο στο path. Νομίζω οτι αν πατήσεις πάνω του σε ρωτάει το path που βρίσκεται πλέον το ipa.

Τελευταία επεξεργασία από: tasulm, 15/01/2011 - 17:02.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες