Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   artemakiii

artemakiii

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 21:23

Ακόμη δεν μπορω να τα περασω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   hyperexcitability

hyperexcitability

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/05/2011 - 10:36

Καλημέρα... έχω ένα 3gs, και όταν κάνω update στο itunes και στην συσκευή, δεν επιλέγονται τα apps μου μετά.. έτσι πατώντας Sync, συγχρονίζει και μου σβήνει όλα τα apps?
Τι να κάνω?

#1008   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 22:11

φωτο και μουσικη για να συγχρονισεις μεσω iTunes πρεπει και οι φωτο και η μουσικη να υπαρχουν στο συγκεκριμενο κομπιουτερ.Δηλ μεταφερεις τραγουδια και φωτο στο καινουργιο υπολογιστη,τακτοποιεις τις φωτο σε φακελους αναλογα με το πως θες να φαινονται στο iphone και μετα δημιουργεις στο iTunes playlists και πετας εκει μεσα οτι τραγουδι θες σερνοντας το.Για τα apps εχει φροντισει το purchase transfer

Πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή δηλαδή?Δεν υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος για να τα μεταφέρω όλα μαζί τα τραγούδια και να μην τα ψάχνω ένα ένα για να τα μεταφέρω?

#1009   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 13:59

Καλησπερα παιδια!

Εχω εχω προβλημα με το iPhone μου. Δεν μου συχρονιζει τα καινουργια τραγουδια που περναω στο iTunes. Τι συμβαινει? Μου λεει: "The iPhone cannot be synced. An unknown error occured (13019)"

#1010   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/05/2011 - 14:02

Ξετίκαρε το Music απο τα Tabs της συσκευής για Sync.

Κάνε Sync και μετα ξανα τίκαρε το Music, Sync ξανά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1011   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 14:59

τιποτα δεν εγινε. :(

#1012   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/05/2011 - 17:32

παιδια δωρεαν εγγραφη πλεον πως κανουμε?γτ εκανα σε ενα φιλο μου στο αμερικανικο και τωρα του λεει να αλλαξει state κτλ..

#1013   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/05/2011 - 17:44

iTunes US Store account without credit card – How to Redeem a promo code

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1014   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 18:01

Tα πρωτα βηματα οταν κανουμε συνδεση στο itunes.. ειναι :

1) itunes - store - authorize computer

2) itunes - file - purchases transfer

και μετα επιλεγουμε τι θα συγχρονησουμε... να επισημανουμε πως ο συγχρονισμος στις photos, music, movies... εαν δεν ειναι αγορασμενες απο appstore, itunes store ειναι oneway.. μπορουμε μονο να μεταφερουμε απο το pc στην συσκευη και οχι το αντιθετο... δεν αναφερομαισε photos που εχουν τραβηχθει με το iphone ... αυτες μεταφερονται με drag and drop απο το my computer

υπαρχει τροπος να μεταφερουμε απο iphone σε pc χωρις να ειναι jb το κινητο. μαλλον θα εχει ξαναειπωθει φανταζομαι

#1015   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/05/2011 - 20:31

iTunes US Store account without credit card – How to Redeem a promo code

φιλε με τον συγκεκριμενο κωδικο ειχα κανει το account,απλα ο φιλος μου μου ειπε οτι πηγε να κατεβασει πχ το 'teamviewer' και του βγαζε κατι για το state..

#1016   Marietta

Marietta

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 10:37

παιδια!!! με το δικο μου θεμα τι θα γινει????

#1017   WiZaRDe

WiZaRDe

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:wizarde

Δημοσίευση 13/05/2011 - 18:24

Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω στο 3GS μου μετα απο αναβάθμιση και jaillbreak, set as new κ μετα να του περάσω τις εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο. Γίνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικως

#1018   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/05/2011 - 18:35

Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω στο 3GS μου μετα απο αναβάθμιση και jaillbreak, set as new κ μετα να του περάσω τις εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο. Γίνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικως

Φυσικά και γίνεται. Θα επιλέξεις από το iTunes τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσει.
Για να κάνεις setup as new θα πρέπει να κάνεις restore, όχι update (αναβάθμιση όπως το λες).

#1019   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2011 - 10:34

Γεια σας παιδιά... Είμαι κάτοχος ενός iphone 3gs 4.2.1 (greenpoison) δεν είμαι άσχετος αλλά απλα θέλω μία επιβεβαίωση... Έχω ένα υπολογιστη με δυο σκληρούς δισκους των 500gb στον ένα έχω φορτώσει windows xp home edition και στον άλλον windows 7 ultimate.. Οταν ανοιγεί μου βγάζει επιλογή που να μπώ... Και στα δύο λειτουργικά έχω εγκατεστημένο το itunes αλλά μόνο στα xp την εψω full την library με μουσική apps κτλ διότι μόνο στα xp κάνω sync... Τωρα το θέμα είναι πως επειδη στο iphone κατεβάζω συνέχεια καινουρια παιχνίδια με αποτέλεσμα να το έχω γεμίσει τα backαρω στο iTunes και ανα διαστήματα τα αλλάζω με αποτέλεσμα ο φάκελος του itunes media να έχει φτασει κάπου τα 20gb και ο δίσκος των xp να έχει μείνει μόνο με 3gb ελεύθερα ενώ στα 7 δεν έχω σχεδόν τίποτα... Τώρα η ερωτηση μου είναι ποια αρχεία πρέπει να μεταφέρω απο τα xp στα 7 ωστε να μην κάθομαι και ξαναπερνάω όλη την library... Ευχαριστώ...!!!

#1020   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2011 - 16:47

Κανείς ρε guys?? Pls καίγομαι... Important...!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες