Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1201   BizNiz

BizNiz

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@mgEnsut
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/09/2011 - 13:28

Καλησπερα παιδια,
εχω ενα προβληματακι με το iTunes. Δεν συγχρονιζετε με ΤΙΠΟΤΑ με το iPhone. Ξεκιναει διαδικασια κανονικα κ λιγο πριν τελειωσει ο συγχρονισμος το iTunes βγαζει καποιο παραθυρακι λεγοντας οτι αντιμετωπισε καποιο προβλημα κ κλεινει.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

κι εμένα μου crashαρε το itunes λίγο πριν το τέλος του συγχρονισμού και έφταιγε ένα videακι που είχα βάλει μέσα σε φάκελο με photos
μόλις το έβγαλα έκανε συγχρονισμό, αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την αποθήκευση των backups στο itunes

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1202   jimakoss

jimakoss

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2011 - 04:20

Γεια σας. Έχω ένα iphone 4 και το έχω κάνει jb εδώ και 2-3 μήνες. Όταν συνδέω με το pc μου βγάζει κανονικά το iphone στο "Ο υπολογιστής μου" όμως δεν το βγάζει στο itunes. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και ποτέ δεν μου το έχει βγάλει. Το έχω συνδέσει και 4-5 φορές σε διαφορετικό pc αλλά ούτε εκεί λειτούργησε έκτος από μία φορά. Η version είναι 4.3.2 και έχω κατεβάσει το αντίστοιχο appsync ( αν παίζει κάποιο ρόλο). Μπορεί να μου δώσει κάποιος λύση στο πρόβλημά μου? Ευχαριστώ.

#1203   darkie

darkie

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2011 - 14:38

Έχετε παρατηρήσει ότι το itunes όταν κατεβάζει updates για τις εφαρμογές κρατάει στο φάκελό του και τις προηγούμενες εκδόσεις;
Αυτό δε συνέβαινε με την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος.
Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματης διαγραφής των παλαιότερων εκδόσεων;

#1204   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/10/2011 - 15:37

Έχετε παρατηρήσει ότι το itunes όταν κατεβάζει updates για τις εφαρμογές κρατάει στο φάκελό του και τις προηγούμενες εκδόσεις;
Αυτό δε συνέβαινε με την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος.
Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματης διαγραφής των παλαιότερων εκδόσεων;

Εγώ έχω την τελευταία έκδοση (public) 10.4.1 και μου τις σβήνει κανονικά. Μέσα στο recycle bin υπάρχουν οι παλαιότερες εκδόσεις.

#1205   teolee

teolee

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 02:30

Γεια σας παιδιά....
Ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το iTunes,υπάρχει κάποιο guide γιατί δεν ξέρω πως να μεταφέρω αρχεία όπως Φωτογραφίες και μουσική...
Και αν ξέρει κάποιος πως κάνω Authorise γιατί νομίζω θέλει πιστωτική...

Ευχαριστώ...!!!

#1206   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/10/2011 - 02:36

Γεια σας παιδιά....
Ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το iTunes,υπάρχει κάποιο guide γιατί δεν ξέρω πως να μεταφέρω αρχεία όπως Φωτογραφίες και μουσική...
Και αν ξέρει κάποιος πως κάνω Authorise γιατί νομίζω θέλει πιστωτική...

Ευχαριστώ...!!!

για authorize δεν χρειαζεται πιστωτικη.. store-authorize this computer.. αφου εχεις λογαριασμο, οποτε μαλλον λογαριασμο θα εννοεις..
αν πατησεις ετσι απλα να κανεις λογαριασμο, τοτε ναι, για να ολοκληρωθει η διαδικασια θες πιστωτικη η προπληρωμενη.
υπαρχει ενα μικρο tip ομως για να κανεις λογαριασμο χωρις πιστωτικη και στους τροπους πληρωμης να εμφανιστει η επιλογη "none".
μπαινεις στο itunes και πατας να κατεβασεις μια free εφαρμογη. απο τη στιγμη που δεν εχεις λογαριασμο σε στελνει για δημιουργια λογαριασμου. προχωρας τη διαδικασια και οταν ειναι να επιλεξεις τροπο πληρωμης θα εμφανιστει και η επιλογη "none" την οποια και θα επιλεξεις..
μουσικη με drag & drop στην καρτελα της μουσικης, τοσο απλα.. για φωτογραφιες οταν εχεις συνδεσει το iphone σου επιλεγεις την καρτελα photos και επιλεγεις τον φακελο με τις φωτογραφιες που θες να συγχρονισεις με το iphone σου.

#1207   sergio360

sergio360

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 03:14

Εχθες το βραδυ πηγα να συγχρονισω το 4αρι με το iTunes αλλα μολις ανοιξα το iTunes,μου πεταξε ενα μηνυμα για damaged library και κατι αλλα.....Το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να πατησω ''οκ'' και να ανοιξει....Αλλα ειδα οτι ειχα χασει ολες τις εφαρμογες και τα ringtones απο το iTunes...Περασα τις εφαρμογες απο το κινητο στο iTunes και εφτιαξα παλι τα ringtones και τα περασα....Γιατι εγινε αυτο?Πλεον εκανα backup τα ringtones,αλλα τις εφαρμογες,περνοντας τες παλι στο iTunes,ειδα οτι μου επιασε χωρο στον σκληρο σαν να τις εχω δυο φορες....Tις βρηκα,διεγραψα τις ''παλιες'' εφαρμογες,αλλα παλι εχω λιγοτερο χωρο στον σκληρο του υπολογιστη απο οτι θα επρεπε....Ισως ειναι τα τραγουδια που εχω περασει?Αυτα δεν καταφερα να τα βρω....

#1208   darkie

darkie

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:33

Εγώ έχω την τελευταία έκδοση (public) 10.4.1 και μου τις σβήνει κανονικά. Μέσα στο recycle bin υπάρχουν οι παλαιότερες εκδόσεις.

Και εγώ στην 10.4.1.10 είμαι αλλά πάντα αφήνει την προηγούμενη έκδοση των εφαρμογών στο φάκελο κατα την αναβάθμιση.
Το θέμα είναι ότι αρκετές εφαρμογές έχουν το ίδιο όνομα στην έκδοσή τους για iphone και στην έκδοση για ipad οπότε δεν είναι ξεκάθαρο ποιες θα πρέπει να διαγράψω.

#1209   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/10/2011 - 12:51

Και εγώ στην 10.4.1.10 είμαι αλλά πάντα αφήνει την προηγούμενη έκδοση των εφαρμογών στο φάκελο κατα την αναβάθμιση.

Σε ποιο φάκελλο? Εγώ αναφέρομαι στον D:\Η μουσική μου\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
Εκεί μέσα βρίσκονται μόνο η επίκαιρες εκδόσεις των εφαρμογών.

#1210   darkie

darkie

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 22:11

Σε ποιο φάκελλο? Εγώ αναφέρομαι στον D:\Η μουσική μου\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
Εκεί μέσα βρίσκονται μόνο η επίκαιρες εκδόσεις των εφαρμογών.

Σ' αυτόν αν και εγώ έχω επιλέξει διαφορετική διαδρομή.

Τελευταία επεξεργασία από: darkie, 02/10/2011 - 22:12

#1211   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 05/10/2011 - 21:13

Ειχα ενα θεμα με το iTunes!
(Ενω ειχα 1-2 backups απο το iphone μου στον υπολογιστη ξαφνικα δεν μου τα εμφανιζει στο tab 'Devices'->'Devices Backups', ενω το μεταξυ απο την τελευταια φορα που το τσεκαρα οτι υπηρχαν εχω συνδεσει ενα 'ασχετο' iphone στον υπολογιστη μονο και μονο για να το φορτισω! Τωρα που χρειαστηκα ενα backup διαπιστωνω οτι δεν υπαρχουν ή δεν φαινονται για καποιο λογο! Ακομα και νεο backup να κανω δεν μου το εμφανιζει!
Τι μπορει να φταιει; :blink: :blink:

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα! )

Αφου εκανα απεγκατασταση πληρη ολων των Apple inc. εφαρμογων απο τον υπολογιστη το εγκατεστησα ξανα και λυθηκε το προβλημα μεχρι που εγκατεστησα ξανα τον safari ε με το που τον εγκατεστησα ξανα χαθηκαν τα backup!

Υποπτευεται κανεις τι μπορει να φταιει;

Ευχαριστων εκ των προτερων!

#1212   boulka

boulka

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2011 - 07:23

Υπάρχει Link για να κατεβάσω Itune 10.5 beta9 για windows vista?

#1213   newbach

newbach

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:16gb black 5.0.1 jb

Δημοσίευση 08/10/2011 - 09:04

μαγκες? πως μπορω να βαλω τραγουδια για ηχο κλησης?

#1214   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/10/2011 - 09:06

http://audiko.net/

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1215   newbach

newbach

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:16gb black 5.0.1 jb

Δημοσίευση 08/10/2011 - 09:08

http://audiko.net/

το περναει κατευθειαν σαν ringtone στο itune?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες