iOS 4 to be released June 21st for free!
Δημοσίευση 08/06/2010 - 11:07
Ουτε εγω ειμαι registered και μολις το εκανα κ δουλευει ΑΨΟΓΑ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ RESTORE θα το κανετε αφου τη κατεβασετε.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ MAC!!!
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ 3GS MONO!!!
ENJOY !!!
Ad
Δημοσίευση 08/06/2010 - 11:09
φετος εβαλε καμερα μπροστα σε κανα 5αρη χρονια θα τα εχει και αυτα...
LOL
Δημοσίευση 08/06/2010 - 11:09
απο ταχυτητα τα σπαει!!
περισσοτερα σε λιγο!!
Δημοσίευση 08/06/2010 - 11:20
πρωτα σχολια!!
απο ταχυτητα τα σπαει!!
περισσοτερα σε λιγο!!
Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Όποιος βάλει την candidate σε 3GS τον παρακαλώ να κάνει ένα ξεχωριστό post με performance test σε 3GS. Ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ!!
Δημοσίευση 08/06/2010 - 13:26
Δημοσίευση 08/06/2010 - 13:29
Δημοσίευση 08/06/2010 - 13:41
Λογικα Αυγουστο και λογικα οι τιμες πανω-κατω ιδιες με περυσι.
Οπότε το 16άρι περίπου στα 569 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Πάντως ενώ έχω άσπρο iPhone 3G[S], σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το μαύρο για δυο λόγους. 1ον: Κάνει τρομερή αντίθεση το μαύρο με το μεταλικό σκελετό και 2ον: Το άσπρο το ανέπτυξαν και στην πρόσοψη και μου "φέρνει" κάτι σε LG Cookie/Samsung Star... Αν και πότέ δεν ξέρεις, μπορεί από κοντά να είναι πιο όμορφο...
Δημοσίευση 08/06/2010 - 13:44
Δημοσίευση 08/06/2010 - 14:02
εγώ πρωσοπικα θα περιμένω ακόμα ένα χρονακι για να πάρω το επόμενο που λογικά θα έχει αλλά
συστηματα που δεν θα τρέχουν στο 3gs και ίσως να καταργηθεί κιόλας αλλά 3g
Δημοσίευση 08/06/2010 - 14:02
Ελεος Bluetooth δεν βλεπω... αισχος!!! Ευτυχως υπαρχει το iBluenova.., αμα περιμεναμε απο την Apple
Και ουτε να περιμενεις.. η Αpple δεν προκειται να το βαλει ποτε.. παιζουν πολλα συμφεροντα στη μεση..
αλλα ακομη και να μην ήταν ετσι η εταιρεια φημιζεται για τις πρωτοποριες και για το ποσο φουτουριστικα
γινονται καποια πραγματα.. δεν προκειται να κατσει να ασχοληθει με μια τετοια τεχνολογια για μεταφορα αρχειων.
Δημοσίευση 08/06/2010 - 14:10
Ρε παιδιά αφού η ios4 τρέχει στο 3gs μια χαρά από ότι λένε πιο ο λόγος να δώσεις αλλά 600 ευρώ
εγώ πρωσοπικα θα περιμένω ακόμα ένα χρονακι για να πάρω το επόμενο που λογικά θα έχει αλλά
συστηματα που δεν θα τρέχουν στο 3gs και ίσως να καταργηθεί κιόλας αλλά 3g
Το θέμα είναι φίλε geo2006 ότι πρίν να αγοράρω το iPhone 3G[S], είχα Nokia N95 και όπως καταλαβαίνεις έκανα downgrade σε θέμα κάμερας από 5mpx σε 3+mpx... Μου κακοφάνηκε αρχικά, αν και τελικά η ανάλυση είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενα. Σε θέμα σύγκρισης γενικά σαν συσκευές δεν θα τολμήσω να μπώ καν, το μήλο είναι μια κατηγορία μόνο του. Μόνο όμως που σκέφτομαι ότι θα έχω πάλι καλύτερη κάμερα και κυρίως φλάς πολύ απλά είναι επιπλέον δέλεαρ... Και μην ξεχνάμε την βίντεο κλήση. Και δεν το λέω απλά γιατί υπάρχει σαν feature, αλλά γιατί όντως την χρησιμποιούσα πρίν... Δεν φαντάζεσαι τι κράξιμο έφαγα από την κοπέλα για το θέμα αυτό!
Δημοσίευση 08/06/2010 - 14:14
Kαι εγω ασπρο εχω ηδη και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην αγορασω κανενα γιατι δυστυχως εξωτερικα δεν μου αρεσει καθολου...Βεβαια δεν αποκλειω το γεγονος οταν το δω απο κοντα να με ενθουσιασει και τοτε να θελησω να το παρω...Και με 3GS που εχω τωρα μια χαρα βολεμενος ειμαι.
Πάντως Paris1986 πιστεύω ότι θα σε ενθουσιάσει 100% μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, όπως θα γίνει και με όλους μας. Και μόνο το γεγονός του ότι είναι πιο λεπτό νομίζω είναι υπέρ...
Δημοσίευση 08/06/2010 - 14:18
Επίσης στα ψιλά γράμματα γράφει:
Multitasking is available with apps that have been developed to work with iOS 4.
Οπότε μην περιμένετε να έχετε multitasking με όλες τις εφαρμογές σας από την πρώτη στιγμή που θα το κάνετε εγκατάσταση.
Θα πρέπει πρώτα οι developers των εφαρμογών να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές.
Ελπίζω να βγουν σύντομα τα updates των εφαρμογών. Τόσο καιρό είχαν τις beta εκδόσεις...
Μέχρι το Σεπτέμβρη έχουνε καιρό!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες