Το θέμα είναι φίλε geo2006 ότι πρίν να αγοράρω το iPhone 3G[S], είχα Nokia N95 και όπως καταλαβαίνεις έκανα downgrade σε θέμα κάμερας από 5mpx σε 3+mpx... Μου κακοφάνηκε αρχικά, αν και τελικά η ανάλυση είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενα. Σε θέμα σύγκρισης γενικά σαν συσκευές δεν θα τολμήσω να μπώ καν, το μήλο είναι μια κατηγορία μόνο του. Μόνο όμως που σκέφτομαι ότι θα έχω πάλι καλύτερη κάμερα και κυρίως φλάς πολύ απλά είναι επιπλέον δέλεαρ... Και μην ξεχνάμε την βίντεο κλήση. Και δεν το λέω απλά γιατί υπάρχει σαν feature, αλλά γιατί όντως την χρησιμποιούσα πρίν... Δεν φαντάζεσαι τι κράξιμο έφαγα από την κοπέλα για το θέμα αυτό!
μην ανησυχείς!! θα βγει app, το iPantofla κ θα επιτρεπει κ βιντεοκλησεις μεσω δικτυου 3G!
παντως περα απο τη πλακα κ εγω ακριβως οπως εσυ φιλε aridaias ειχα Ν95 πριν. κ με πολυ επιφυλαξη πηρα το 3GS 16GB. μετα απο 13 χρονια ΝΟΚΙΑ ξερεις τι ειπα? ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΛΑΡΑΚΙ!!!
κ η ποιοτητα photo, video ειναι τοσο καλη που ξεχασα πολυ γρηγορα το Ν95 (που ειχα σπασει βεβαια)!