Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4.0 GM version [How to install]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:30

με το pwnage νομιζω οτι γινεται με την εκδοση 3.1.5 για 3gs

τραβηξτε ενα ban τον βλακα που νομιζει οτι βρηκε το μυστικο του κρατους

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 09/06/2010 - 11:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:39

Παιδια μην προσπαθειτε αδικα, το iOS 4.0 GM απευθυνεται ΜΟΝΟ σε iPhone 3GS και ΟΧΙ σε iPhone 3G και επειτα η εγκατασταση του γινεται ΜΟΝΟ απο mac. (το παιδι πιο πανω λεει ψεμματα)καλο να περιμενετε 13 μερες πολυ πιθανον να σας βγαζει errors. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ρισκάρετε.

Τελευταία επεξεργασία από: manos112, 09/06/2010 - 11:42

#168   nikosren

nikosren

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:rennik

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:40

screenshot έχουν μπει στις πρώτες σελίδες...τώρα το πως το έκανα δεν μπορώ να το πω είναι μυστικό...γιατί να τ έχουμε όλοι από τώρα? υπομονή μέχρι τις 21 :)

Τα screenshot που εχει μπροστα ειναι δικα μου και του thanos81...εμεις οτι λεμε το δειχνουμε...για να μην στην λεει ενα ολοκληρο forum βαλε μια φωτο η πες οτι κανεις πλακα και μην παιζει με την καψα των παιδιων που προσπαθουν με windows...αυτο και μονο πρεπει να το σεβαστεις...

#169   nikosren

nikosren

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:47

Παιδια μην προσπαθειτε αδικα, το iOS 4.0 GM απευθυνεται ΜΟΝΟ σε iPhone 3GS και ΟΧΙ σε iPhone 3G και επειτα η εγκατασταση του γινεται ΜΟΝΟ απο mac. (το παιδι πιο πανω λεει ψεμματα)καλο να περιμενετε 13 μερες πολυ πιθανον να σας βγαζει errors. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ρισκάρετε.

Φιλε mano112 απευθυνεται και σε 3G...εγω αυτο εχω και σε αυτο το εκανα...και mac...και γινεται και σε ipod touch..εβαλα και screenshot...

#170   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:49

Φιλε mano112 απευθυνεται και σε 3G...εγω αυτο εχω και σε αυτο το εκανα...και mac...και γινεται και σε ipod touch..εβαλα και screenshot...

Ναι δικιο εχεις απλα πολυ πιθανον σε αυτους που το κανουν σε 3G να εχουν μερικα "κρασαρισματα" σε καποιες εφαμογες του τηλεφωνου και πολυ πιθανον να μην το πετυχουν.

#171   periandros

periandros

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:51

με το pwnage νομιζω οτι γινεται με την εκδοση 3.1.5 για 3gs

τραβηξτε ενα ban τον βλακα που νομιζει οτι βρηκε το μυστικο του κρατους

Δεν με ενδιαφέρει αν με πιστέψει κανείς ή όχι...εγώ απλά ήθελα να ενημερώσω ότι γίνεται και σε windows άμα νομίζετε ότι λέω ψέμματα απλά διαγράψτε το post μου.

Πάντως δεν έβρισα κανέναν σας. για να δώσω σε κάποιον το δικαίωμα να με πει και βλάκα...άντε από εδώ παλιομαλ@κα

#172   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:54

Παιδια συνεχιστε ηρεμα και κοσμια αν θελετε να λογομαχησετε υπαρχουν και τα pm's ο καθενας εχει το δικαιωμα του να κρινει αλλα οχι να βριζει.

#173   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:54

Ναι δικιο εχεις απλα πολυ πιθανον σε αυτους που το κανουν σε 3G να εχουν μερικα "κρασαρισματα" σε καποιες εφαμογες του τηλεφωνου και πολυ πιθανον να μην το πετυχουν.

δεν υπαρχουν προβληματα...τα προβληματα ξεκινουν με το που κανεις jailbreak δεν πρεπει στο cydia να σου σβησει η οθονη γιατι δεν εγκαθιστα σωστα τα πακετα...και το safari κρασαρει, με jailbreak δεν σου εμφανιζει τον αριθμο των χαρακτηρων ενω χωρις jailbreak δουλευουν ολα τελεια..
ifile δεν δουλευει
sbsettings δεν δουλευει
recentcall delete δεν δουλευει
openssh δουλευει με ενα reboot και ετσι θα βαλετε multitasking

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 09/06/2010 - 11:55

#174   ikinito

ikinito

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:55

λοιπον θα κανω μια αποπειρα.
θελω:
1) ενα λινκ για την ispw του 3g
2) μια ερωτηση: οταν την κατεβαζω μου την βγαζει zipped και μετα απευθειας κανει unzip. το θεμα ειναι οτι δεν εχει την καταληξη .ispw με αποτελεσμα το itunes να μην την αναγνωριζει!!
3) αμα παω στο πλαισιο λετε να με αφησουν να κανω αυτο σε καποιον mac?

#175   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:56

Αφού κάνουμε εγκατάσταση την GM μεσο MAC και iTunes 9.2 και τελειώσει η ενεργοποίηση του iPhone στη συνέχεια μπορούμε να συγχρονίσουμε με Windows αν κάνουμε το εξής:

Πηγαίνουμε στο System/Library/Lockdown στο iPhone και ανοίγουμε το Checkpoint.xml. Στις γραμμές 1069/1070 γράφει το εξής:

<key>MinITunesVersion</key>
<string>9.2</string>

Αλλάζουμε εκεί που γράφει 9.2 με 9.1 και το σώζουμε
Οταν συνδέσουμε ξανά το iPhone με τα Windows θα συγχρονίσουμε κανονικά! :rolleyes:

#176   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:57

Δεν με ενδιαφέρει αν με πιστέψει κανείς ή όχι...εγώ απλά ήθελα να ενημερώσω ότι γίνεται και σε windows άμα νομίζετε ότι λέω ψέμματα απλά διαγράψτε το post μου.

Πάντως δεν έβρισα κανέναν σας. για να δώσω σε κάποιον το δικαίωμα να με πει και βλάκα...άντε από εδώ παλιομαλ@κα

κοιτα να δεις φιλε μου....εδω μεσα ειμαστε να βοηθαμε..δεν ειναι κανενας πιο σημαντικος απο τον αλλον να λεει αυτο ειναι μυστικο και δεν λεω...ολα τα μοιραζομαστε αλλιως καθομαστε σπιτι μας και δεν μπαινουμε σε forum σκοπος ειναι να βοηθαμε εδω...και ουτε ανακαλυψες την πυριτιδα να λες δεν σας λεω...αν δεν θες να το πεις ΜΗΝ ποσταρεις βρηκα την λυση κρατα την για την παρτη σου και μυστικο

#177   nikosren

nikosren

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 11:58

Βρηκα κατι αλλα εγω δεν θυμαμαι παλια να γινοταν εκτος και δεν το ειχα προσεξει...Στην καμερα το εικονιδιο της μηχανης οταν κρατας ορθιο το τηλεφωνο φαινεται ετσι:
Αναρτημένη εικόνα

Τωρα αν το γυρισεις στα πλαγια αλλαζει και αυτο πλευρα δηλαδη ετσι:
Αναρτημένη εικόνα

Θυμαστε εσεις να γινοτανε αυτο;;;;

#178   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 12:01

Βρηκα κατι αλλα εγω δεν θυμαμαι παλια να γινοταν εκτος και δεν το ειχα προσεξει...Στην καμερα το εικονιδιο της μηχανης οταν κρατας ορθιο το τηλεφωνο φαινεται ετσι:
Αναρτημένη εικόνα

Τωρα αν το γυρισεις στα πλαγια αλλαζει και αυτο πλευρα δηλαδη ετσι:
Αναρτημένη εικόνα

Θυμαστε εσεις να γινοτανε αυτο;;;;

ναι....

#179   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 09/06/2010 - 12:01