MicroSIM Cosmote
Δημοσίευση 29/06/2010 - 17:28
Ad
Δημοσίευση 29/06/2010 - 17:57
Εμένα μου ήρθε από Αγγλία ο ανταπτορας για microsim.έπεσε ψαλιδι και την έχω έτοιμη ,δεν παν να κάνουν και 2 μήνες μέχρι να την φέρουν.σιγά μην τους περίμενα,να έχω το 4αρι από 14 Ιουλίου και να περιμένω ποτέ θα φέρουν microsim και το πάγιο να τρέχει.θέλουν τρελό κράξιμο και οι 3 εταιρίες τελικάεπικοινωνησα με cosmote και μου ειπαν πως υπαρχει ηδη η micro-sim.....
Δημοσίευση 29/06/2010 - 18:21
επικοινωνησα με cosmote και μου ειπαν πως υπαρχει ηδη η micro-sim.....
Παιδιά εκατό φορές το εχουμε πει - αυτές που κυκλοφορούν ήδη (απο τις 8 Ιουνίου) είναι ΜΟΝΟ για το iPad και δεν ταιριάζουν για iPhone 4.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/06/2010 - 18:42
Παιδιά εκατό φορές το εχουμε πει - αυτές που κυκλοφορούν ήδη (απο τις 8 Ιουνίου) είναι ΜΟΝΟ για το iPad και δεν ταιριάζουν για iPhone 4.
Sent from my iPhone using Tapatalk
και ποιος σας το ειπέ αυτό;
Δημοσίευση 29/06/2010 - 19:18
photo 1
photo 2
photo 3
photo 4
photo 5
Δημοσίευση 29/06/2010 - 19:47
Εμένα μου ήρθε από Αγγλία ο ανταπτορας για microsim.έπεσε ψαλιδι και την έχω έτοιμη ,δεν παν να κάνουν και 2 μήνες μέχρι να την φέρουν.σιγά μην τους περίμενα,να έχω το 4αρι από 14 Ιουλίου και να περιμένω ποτέ θα φέρουν microsim και το πάγιο να τρέχει.θέλουν τρελό κράξιμο και οι 3 εταιρίες τελικά
Είσαι λίγο άδικος με τις εταιρείς μου φαίνεται. Απο την στιγμή που τέλος Αυγούστου θα διατεθεί στην ελληνική αγορά το iPhone 4 έχουν μέχρι τότε για να φέρουν τις micro sim. Το αν κάποιοι θα το έχουν πιο πριν δεν τις αφορά.
Στα σημαντικά τώρα! Να υποθέσω ότι η sim με το αντάπτορα δουλεύει μια χαρά με το τωρινό σου κινητό έτσι; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε εμείς που θα το επιχειρήσουμε; 16 Ιουλίου θα έχω και το δικό μου και ούτε στην Κύπρο υπάρχουν micro sim οπόταν θα χρησιμοποιήσω την DIY λύση. Τις αποστάσεις πως τις μέτρησες;
Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 29/06/2010 - 19:48
Δημοσίευση 29/06/2010 - 20:05
Είσαι λίγο άδικος με τις εταιρείς μου φαίνεται. Απο την στιγμή που τέλος Αυγούστου θα διατεθεί στην ελληνική αγορά το iPhone 4 έχουν μέχρι τότε για να φέρουν τις micro sim. Το αν κάποιοι θα το έχουν πιο πριν δεν τις αφορά.
Στα σημαντικά τώρα! Να υποθέσω ότι η sim με το αντάπτορα δουλεύει μια χαρά με το τωρινό σου κινητό έτσι; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε εμείς που θα το επιχειρήσουμε; 16 Ιουλίου θα έχω και το δικό μου και ούτε στην Κύπρο υπάρχουν micro sim οπόταν θα χρησιμοποιήσω την DIY λύση. Τις αποστάσεις πως τις μέτρησες;
θέλει πολύ προσοχή φίλε μου στο κόψιμο τις κάρτας ειδάλλως μπορεί να την καταστρέψεις.Για το θέμα αποστάσεων είχε μεσα χαρτάκι η συσκευασία με οδηγίες και φωτογραφία.
Δημοσίευση 29/06/2010 - 20:17
Δημοσίευση 29/06/2010 - 20:21
και ποιος σας το ειπέ αυτό;
#
Are iPhone 4 and iPad micro-SIM cards interchangeable?
- No. Your iPad micro-SIM card will not work with your iPhone.
My link
τσεκαρε μια aster τις φωτογραφιες πιο κατω και πεζει η sim μια χαρα και σε 3gs και σε ipad και σιγουρα και σε iphone 4.δεν μου εχει ερθει το iphone 4 απο αμερικη η αγγλια που περιμενω μολις ερθει εδω θα ειμαστε να ξανα ποσταρω
Θα περιμένω το post σου για να μου πεις αν δουλεύει και σε iPhone 4.
Δημοσίευση 30/06/2010 - 06:17
"Both use a mini-SIM, but the iPad micro-SIM is not, for example, provisioned for voice, and focuses on flexible data. The micro-SIM for the iPhone is set up for voice and other functionality."#
Are iPhone 4 and iPad micro-SIM cards interchangeable?
- No. Your iPad micro-SIM card will not work with your iPhone.
My link
Θα περιμένω το post σου για να μου πεις αν δουλεύει και σε iPhone 4.
Δεν υπάρχει διάφορα
Δημοσίευση 28/07/2010 - 21:10
Vodafone και Cosmote εχουν ηδη micro-sim .
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι ενώ εχω ηδη συμβόλαιο στην Vodafone με mobile ιντερνετ δεν μπορω να παρω μια καρτα micro-sim σαν 2η και να δουλευει με το ipad που εχω . Δηλαδη να μοιράζεται η micro sim την συνδεση του συμβολαιου μου .Η vodafone λεει οτι πρεπει να κανω αλλο συμβολαιο για την micro-sim .
Δηλαδή οταν θα φερει η vodafone το ipad θα λεει βγαλτε την καρτα απ το iphone και βάλτε την στο ipad η οτι πρεπει να κανουμε και δευτερο συμβόλαιο .
Εγω προσωπικα εχω το 3gs iphone και στο μυαλό μου ειχα οτι θα γινοταν .Αλλιως πολυ απλα με το καταλληλο software θα εκανα share την συνδεση του iphone .
Εσεις τι λετε ?
Δημοσίευση 28/07/2010 - 21:47
Από τις 10:00μμ είμαι ένας ανυπόμονος κάτοχος, γιατί ήδη χάλασα τη sim μου προσπαθώντας να την κόψω...και το καλύτερο? Χωρίς sim δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το iPhone...
@dimthan είσαι σίγουρος ότι η Cosmote έχει microsim? Δηλαδή αν πάω σε ένα Γερμανό θα μου δώσουν?
Δημοσίευση 02/08/2010 - 19:50
Τελευταία επεξεργασία από: dimthan, 02/08/2010 - 19:50
Δημοσίευση 14/09/2010 - 21:44
Δημοσίευση 14/09/2010 - 21:52
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες