Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 1 ψήφοι

Αγορά iPhone 4 από Αγγλία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
443 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/07/2010 - 13:15

Elpizo na mporeso na to paro

Καλή τύχη. Να σου θυμίσω φίλε μου ότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 13:39

εκεί που έφτασες (τέλος Ιουλίου)... αφού από Αύγουστο λένε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αξίζει η ταλαιπωρία?

#168   aristotelismaz

aristotelismaz

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:22

εκεί που έφτασες (τέλος Ιουλίου)... αφού από Αύγουστο λένε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αξίζει η ταλαιπωρία?

Λενε οτι θα ειναι... Θα ειναι ομως ????

#169   assterix78

assterix78

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:24

εαν αγοραστει απο οποιδηποτε καταστημα applestore στην αγγλια το κινητο ειναι ξεκλειδωτο.

Καλησπέρα και από εμένα.Για να τα μαζέψουμε λίγο τα πραγματα.Αν μας το πάρει κάποιος το τηλέφωνο απο τα καταστήματα της apple στο Λονδίνο (μας το φέρει Ελλάδα) και υπόθεσουμε οτι όντως η κάρτα είναι sim-free μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε άμμεσα ή θα πρέπει να κυκλοφορήσει και επίσημα εδώ?Ευχαριστώ!!!!

#170   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:32

Καλησπέρα και από εμένα.Για να τα μαζέψουμε λίγο τα πραγματα.Αν μας το πάρει κάποιος το τηλέφωνο απο τα καταστήματα της apple στο Λονδίνο (μας το φέρει Ελλάδα) και υπόθεσουμε οτι όντως η κάρτα είναι sim-free μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε άμμεσα ή θα πρέπει να κυκλοφορήσει και επίσημα εδώ?Ευχαριστώ!!!!

Φίλε μου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα εφ' όσον είναι unlocked! Δεν χρειάζεται να υπάρχει και επίσημα στην Ελλάδα! ;)

#171   assterix78

assterix78

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:47

Φίλε μου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα εφ' όσον είναι unlocked! Δεν χρειάζεται να υπάρχει και επίσημα στην Ελλάδα! ;)

Εγώ αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι το εξης.Επειδη παίρνει την micro-sim (αυτες δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα) και οχι την sim την κλασσικη σου δίνουν αυτοί στο κατάστημα της apple στο Λονδινο αυτην την micro sim free μου το φερνουν εμενα το τηλεφωνο στην Ελλαδα το βάζω εγω στο itunes και ενεργοποιειται?Ευχαριστω και παλι!

#172   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:50

όχι. το τηλέφωνο πωλείται ΧΩΡΙΣ SIM. microsim μπορείς πλέον να παραγγείλεις στην vodafone (παράγγειλα), σε 3-4 μέρες σου την φέρνουν. Αλλά και μια κλασσική σιμ (αυτή που έχεις τώρα) μπορείς να την κόψεις με ψαλίδι και να την κάνεις Microsim, δεν είναι δύσκολο.

#173   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:50

Εγώ αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι το εξης.Επειδη παίρνει την micro-sim (αυτες δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα) και οχι την sim την κλασσικη σου δίνουν αυτοί στο κατάστημα της apple στο Λονδινο αυτην την micro sim free μου το φερνουν εμενα το τηλεφωνο στην Ελλαδα το βάζω εγω στο itunes και ενεργοποιειται?Ευχαριστω και παλι!

Έχεις δύο επιλογές ή να κόψεις μόνος σου με δική σου ευθύνη την κανονική σου sim σε micro sim ή να παραγγείλεις αυτό εδώ το οποίο κάνει την δουλειά για σένα. Το παράγγειλα και η sim μου κόπηκε με μεγάλη επιτυχία. Και έτσι μπορείς να το ενεργοποιήσεις με την δική σου micro sim. ;)

#174   assterix78

assterix78

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:56

όχι. το τηλέφωνο πωλείται ΧΩΡΙΣ SIM. microsim μπορείς πλέον να παραγγείλεις στην vodafone (παράγγειλα), σε 3-4 μέρες σου την φέρνουν. Αλλά και μια κλασσική σιμ (αυτή που έχεις τώρα) μπορείς να την κόψεις με ψαλίδι και να την κάνεις Microsim, δεν είναι δύσκολο.

Ευχαριστω!!!

#175   assterix78

assterix78

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:56

Έχεις δύο επιλογές ή να κόψεις μόνος σου με δική σου ευθύνη την κανονική σου sim σε micro sim ή να παραγγείλεις αυτό εδώ το οποίο κάνει την δουλειά για σένα. Το παράγγειλα και η sim μου κόπηκε με μεγάλη επιτυχία. Και έτσι μπορείς να το ενεργοποιήσεις με την δική σου micro sim. ;)

Ευχαριστω!!!!!

#176   Nexecreap

Nexecreap

iPH Addict

• 643 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2010 - 14:59

Να σαι καλά φίλε μου :D

#177   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/07/2010 - 15:14

Ελλαδα θα ερθει τελη Αυγουστου οποτε καλο Σεπτεμβρη! Καλυτερα να το εχω 1 μηνα πριν...

#178   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 04/07/2010 - 00:53

παιδια επειδη εκανα ενα λαθος στην διευθυνση στο apple store ακυρωσα την παραγγελια και μου ηρθε κανονικα cancellation mail.δεν καταφερα ομως μετα να την ξανακανω γιατι μαλλον δεσμευσαν τα χρηματα,πληρωσα με χρεωστικη eurobank..θα παρω τα λεφτα πισω??η μου τα εφαγαν? :(

#179   aypnos

aypnos

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2010 - 01:09

Θα τα πάρεις κανονικά. Λογικά έχουν δεσμευτεί. Παίζει να κάνει καμιά εβδομάδα να το τσεκάρεις.

#180   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 04/07/2010 - 01:33

a ok ευχαριστω γιατι πηγα να ξανακανω την παραγγελια και λεει credit card not authorized use another one,θα παρω και την δευτερα την τραπεζα για να μου πει το υπολοιπο αλλα ειμαι και εγω σιγουρος οτι δεν εχουν παρει ευρω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες