Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 1 ψήφοι

Αγορά iPhone 4 από Αγγλία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
443 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 23/07/2010 - 20:05

Επιτέλους έφυγε και το δικό μου από Κίνα!!!...Σήμερα το απόγευμα...Άντε την άλλη εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου!!!
Ε Ε έρχεται!!!!!....ούτε ο Ριέρα να ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/07/2010 - 20:17

Τελικά παιδιά microsim από Vodafone Καλιθέας 18 ευρώ. Δεν μπορούσα να παιδευτώ! Το ενεργοποίησα, όλα κομπλέ. Το κινητό είναι απλά το κορυφαίο που έχω δει στην ζωή μου! Η οθόνη του είναι εξωπραγματική!!!

Και έχω ένα πράγμα να πω:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ DEATH GRIP ΜΕ GPRS, ME 3G ON ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ DROP CALL!!!

To μόνο που πρόσεξα είναι ότι οταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο και έχω το 3G on, κατά την διάρκεια της συνομιλίας μου το περνάει σε GPRS, χωρίς όμως φυσικά να πέφτει η κλήση ή να επηρεάζεται η ποιότητα της συνομιλίας...

Ήδη το ξέχασα το υποτιθέμενο πρόβλημα που μας έπρηξαν τόσο καιρό και με είχαν αγχώσει. Και φανταστείτε ότι όλα αυτά τα κάνω χωρίς θήκη!!! Φανταστείτε να μου έρθει και η reception case από Δευτέρα, τί άνετα που θα είναι τα πράγματα...

Πάω να το απολαύσω και πάλι...

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 23/07/2010 - 20:18

#303   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2010 - 23:29

Με γειά σου φίλε μου. Να σε ρωτήσω μόνο εάν έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό. Γιατί εδώ στην Κύπρο οι microsim είναι διαθέσιμες απο την CYTA μόνο για συνδρομητές συμβολαίου (προς το παρόν).

#304   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 23/07/2010 - 23:31

Τελικά παιδιά microsim από Vodafone Καλιθέας 18 ευρώ. Δεν μπορούσα να παιδευτώ! Το ενεργοποίησα, όλα κομπλέ. Το κινητό είναι απλά το κορυφαίο που έχω δει στην ζωή μου! Η οθόνη του είναι εξωπραγματική!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ DEATH GRIP ΜΕ GPRS, ME 3G ON ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ DROP CALL!!!

To μόνο που πρόσεξα είναι ότι οταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο και έχω το 3G on, κατά την διάρκεια της συνομιλίας μου το περνάει σε GPRS, χωρίς όμως φυσικά να πέφτει η κλήση ή να επηρεάζεται η ποιότητα της συνομιλίας...

Ήδη το ξέχασα το υποτιθέμενο πρόβλημα που μας έπρηξαν τόσο καιρό και με είχαν αγχώσει. Και φανταστείτε ότι όλα αυτά τα κάνω χωρίς θήκη!!! Φανταστείτε να μου έρθει και η reception case από Δευτέρα, τί άνετα που θα είναι τα πράγματα...

εχεις συνδεση η καρτοκινητο?με γεια απλα τελειο?

Τελευταία επεξεργασία από: spl, 23/07/2010 - 23:32

#305   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/07/2010 - 05:57

Καλορίζικο φίλε μου. :)

το έχω πει απο την αρχή.πρόβλημα στο iPhone εδώ στην ελλάδα δεν θα έχει κανένας είτε είναι η πρώτη είτε η δεύτερη παρτίδα.το πρόβλημα το έχουν τα αμερικανάκια με την at&t και όσο θέλουν ορισμένοι εδω μέσα να τραγουδάνε ας τραγουδάνε με το επιχείρημα "εσύ είσαι τυφλός fanboy όλος ο κόσμος όμως αυτο λέει" ας πιάσουν οι κύριοι πρώτα το iPhone στα χέρια τους και μετά το ξανασυζητάμε για να μην βγαίνουμε συνέχεια εκτός θέματος.
Καλημέρα σας πάω για δουλειά :)

#306   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2010 - 11:40

Καλημερα. Περασα την 4.0.1 σημερα και μπορω να πω δεν αλλαξε κατι. Αυτη την στιγμη κραταω το κινητο φυσιολογικα με το αριστερο χερι, εχω 2 -3 μπαρες 3G ή και μια παιζει. Ειμαι στο δωματιο μου οπου με το 3gs μια επιανα 5 μπαρες και μια με πεταγε εκτος 3G. Σερφαρω και ποσταρω κανονικα νομιζω. Καλα για dropped calls δεν το συζηταω καν. Δεν υπαρχουν! Τα πραγματα τα βλεπω αρκετα καλα. Περιμενα χειροτερα να πω την αληθεια αλλα δεν εχω καποιο προβλημα εντονο που λενε. Απο Δευτερα μου ερχεται και η reception case απο ivy skin και μαλλον θα ειμαι 100% οκ και ανεμελος. Γιατι τωρα ενα αγχος για το πως το κραταω το εχω...

Υ.Γ. Εχω εταιρικη συνδεση και οχι καρτοκινητο. Οι microsim μου ειπαν στην vodafone οτι δεν εχουν βγει για καρτοκινητα...

#307   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 24/07/2010 - 15:55

Καλημερα. Περασα την 4.0.1 σημερα και μπορω να πω δεν αλλαξε κατι. Αυτη την στιγμη κραταω το κινητο φυσιολογικα με το αριστερο χερι, εχω 2 -3 μπαρες 3G ή και μια παιζει. Ειμαι στο δωματιο μου οπου με το 3gs μια επιανα 5 μπαρες και μια με πεταγε εκτος 3G. Σερφαρω και ποσταρω κανονικα νομιζω. Καλα για dropped calls δεν το συζηταω καν. Δεν υπαρχουν! Τα πραγματα τα βλεπω αρκετα καλα. Περιμενα χειροτερα να πω την αληθεια αλλα δεν εχω καποιο προβλημα εντονο που λενε. Απο Δευτερα μου ερχεται και η reception case απο ivy skin και μαλλον θα ειμαι 100% οκ και ανεμελος. Γιατι τωρα ενα αγχος για το πως το κραταω το εχω...

Υ.Γ. Εχω εταιρικη συνδεση και οχι καρτοκινητο. Οι microsim μου ειπαν στην vodafone οτι δεν εχουν βγει για καρτοκινητα...

η οθονη ολα τα λεφτα?

#308   RobinHood

RobinHood

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2010 - 15:57

Καλορίζικο!

Μας έχουν όντως αγχώσει και θα μας το βγάλουν από τη μύτη. Εγώ προσωπικά λέω να περιμένω να πάρω από την παρτίδα του φθινοπώρου..

#309   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2010 - 17:40

Δεν μπορεί κάπου θα χάνεις σήμα.για κοίτατο καλύτερα.υπάρχει ένας τρόπος να το δεις ότι χάνει σήμα έαν θες πές μου να στον γράψω.

#310   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2010 - 18:19

Δεν μπορεί κάπου θα χάνεις σήμα.για κοίτατο καλύτερα.υπάρχει ένας τρόπος να το δεις ότι χάνει σήμα έαν θες πές μου να στον γράψω.

Χαχα καλό...

Πάντως το 3G είναι λίγο ευαίσθητο και παίζουν οι μπάρες αρκετά, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του τηλεφώνου...

#311   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/07/2010 - 22:40

Πάντως κατα την άποψη μου δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτή της apple με το να παρουσιάζει ένα προϊόν και μετά να το πουλάει επιλεκτικά σε μερικές μόνο χώρες και στην συνέχεια στους υπόλοιπους παρακατιανούς. Και τρέχουμε όλοι στην αρχή να προλάβουμε να το παραγγείλουμε από Γερμανιες Αμερικες και Αγγλιες και εκεί που ήταν να το αγοράσουν 10 άτομα από τις χώρες αυτές το αγοράζουμε τελικά 200 και δεν προλαβαίνει η παραγωγή να καλύψει την (παγκόσμια τελικά) ζήτηση με αποτέλεσμα την παραπάνω καθυστέρηση στις υπόλοιπες αγορές. Πουλά ρε άνθρωπε από την αρχή σε όλους να τελειώνουμε. Άνθρωποι του Θεού είμαστε και οι υπόλοιποι μην μας βγάζεις το λάδι.

(αντίγραφο από iPad από γερμανια)

#312   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2010 - 23:00

Παιδιά σήμερα πήρα στα χέρια μου τελικά και το δικό μου από Αγγλία.
Δεν υπάρχει τέτοια οθόνη!!!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοια οθόνη. Είναι φανταστική. Όλα τα λεφτά.
Όσον αφορά το σήμα δεν πολυασχολήθηκα γιατί έβαλα τη θήκη της apple αμέσως (bumber), η οποία δεν με πολυενθουσίασε. Δυσκολεύεσαι να χειριστείς το κουμπί σίγασης.
Το τηλέφωνο είναι πολύ πιο όμορφο από ότι φαινόταν στις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ γρήγορο αν και δεν είχα κάποιο προηγούμενο μοντέλο για να συγκρίνω.
Σε σχέση πάντως με windows mobile (είχα το omnia 1) η διαφορά είναι από τη γη μέχρι τον ουρανό.
Υ.Γ Δυσκολεύτηκα αφάνταστα να ανοίξω τη θήκη για τη microsim card. Δεν ξέρω αν συνέβη και σε κάποιον άλλον.

#313   xrisis

xrisis

iPH Member

• 292 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2010 - 00:32

πεστε μας λιγο για το χρωμα..το μαυρο ειναι shiny?? σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα ειναι καλυτερο?? γιατι δεν αντεχω να περιμενω το ασπρο :(

#314   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2010 - 08:19

Παιδιά σήμερα πήρα στα χέρια μου τελικά και το δικό μου από Αγγλία.
Δεν υπάρχει τέτοια οθόνη!!!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοια οθόνη. Είναι φανταστική. Όλα τα λεφτά.
Όσον αφορά το σήμα δεν πολυασχολήθηκα γιατί έβαλα τη θήκη της apple αμέσως (bumber), η οποία δεν με πολυενθουσίασε. Δυσκολεύεσαι να χειριστείς το κουμπί σίγασης.
Το τηλέφωνο είναι πολύ πιο όμορφο από ότι φαινόταν στις φωτογραφίες. Είναι πάρα πολύ γρήγορο αν και δεν είχα κάποιο προηγούμενο μοντέλο για να συγκρίνω.
Σε σχέση πάντως με windows mobile (είχα το omnia 1) η διαφορά είναι από τη γη μέχρι τον ουρανό.
Υ.Γ Δυσκολεύτηκα αφάνταστα να ανοίξω τη θήκη για τη microsim card. Δεν ξέρω αν συνέβη και σε κάποιον άλλον.

Μην τα λές αυτα γιατι θα σε περάσουν για fanboy :lol:
στο θέμα περί sim tray ναι θέλει πιο μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα .ο λόγος είναι ότι στα προηγούμενα μοντέλα iPhones το sim tray ήταν πλαστικό ενώ στο iPhone 4 είναι μεταλλικό και έχει μεταλλικό έλασμα που κουμπώνει
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 25/07/2010 - 08:20

#315   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2010 - 09:54

Μην τα λές αυτα γιατι θα σε περάσουν για fanboy :lol:
στο θέμα περί sim tray ναι θέλει πιο μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα .ο λόγος είναι ότι στα προηγούμενα μοντέλα iPhones το sim tray ήταν πλαστικό ενώ στο iPhone 4 είναι μεταλλικό και έχει μεταλλικό έλασμα που κουμπώνει
Αναρτημένη εικόνα

Όντως χρειάστηκε πολύ μεγάλη πίεση για να ανοίξει. Ίσως επειδή φοβόμουν να πιέσω πάρα πολύ , για αυτό και δυσκολέυτηκα. Το πρωί έλεγξα και το περιβόητο πρόβλημα του σήματος. Τίποτα απολύτως. Το κρατούσα αρκετά σφικτά για ένα ολόκληρο λεπτό και δεν άλλαξε τίποτα.
Υ.Γ Είναι το πρώτο μου iphone , άρα δύσκολα θα με κατηγορήσει κάποιος για FANBOY

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες